Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- el lobo
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E46 320D
- Мечтае да кара: 850
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
M-coupe написа:Комонрейл е
а има ли пеперуди като на 320д?
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Какво го изкарвате каското като кой знае какво предимство, нали ще изтече след някой месец.. и маслата и т.н. и тех ги сменят по Германия, но тука като ги смените и кой знае какво сте направили. Нали маслото е 100 лева пряко сили

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Atanas328 написа:,просто си е надценка за един м пакет дето е 800-900 лева с боядисването
личи отдалече, че знаеш, какво включва ///М пакета и какво значи той за теб

hint: не са само броните и праговете

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
el lobo написа:M-coupe написа:Комонрейл е
а има ли пеперуди като на 320д?
Автомобила е със стария мотор - ГНП!!!
Не е комънрейл!!!
M74D20U0
Bauzeit -
Bauart 4 Zylinder, 24 Ventile, Reihe,
Hubraum 1950 cm³
Leistung 85 kW (116 PS) bei 4000 U⁄min
Drehmoment 265 Nm bei 1750 U⁄min
Verdichtung 19:1
Bohrung x Hub 84 mm x 88 mm
Treibstoff Diesel
Bavarcho написа:Какво го изкарвате каското като кой знае какво предимство, нали ще изтече след някой месец.. и маслата и т.н. и тех ги сменят по Германия, но тука като ги смените и кой знае какво сте направили. Нали маслото е 100 лева пряко сили
Да,брат,точно ! Писано е каско и гражданска като огромен +, а то може да е до следващия месец или до края на годината макс.Така,че без него няма да минеш.Тоя 2ри комплект джанти 16ки със зимни гуми също какво толкова го издигате ? Те почти всички коли се продават така,просто на повечето не го пише като важен факт,по скоро си е задължително ,а и да няма за 250-300 лева се намира,но до зимата има време.Относно другите консумативи ,колкото и да е писано,че е обслужена и перфектна колата,са просто думи,със сигурност ще се намери нещо да се смени и оправи.Такова качваш се и караш за мене го няма при 15 годишна кола.Като цяло повече празни приказки са писани за тая кола и незначителни като суми неща.
Ок м пакета е хубав,салона е готин и цялостно на снимки изглежда изпъната и запазена,но не струва 2к и повече отгоре на други идентични.А и тези дето са по 6500 ще ги вземете за 6к с регистрацията след уговорки,докато колегата от форума съм сигурен,че няма да направи значителен коментар по тази цена.Просто като е от форума колата,значи е нещо страшно и 100 пъти по-добро от тези по мобиле и карс.И със доста завишени цени.За мен това е неправилно,но всеки си има мнение.
Айде стига спам,давайте коли да коментираме , гледам темата преди 2 години всеки ден е имало дискусия за поне 5-6 автомобила

- el lobo
- младши ентусиаст
-
аз само не разбрах за 318 ката какъв е проблема - това че е стария мотор с ГНП , а не комонрейл , или цената е висока или е постна?Според мен си има не малко екстри , трябват й едни лети джанти 16-17 и лек коментар в цената , все пак е регистрирана което спестява известно време , а и според мен си изглежда истинска кола особено и за тия пари
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
el lobo написа:аз само не разбрах за 318 ката какъв е проблема - това че е стария мотор с ГНП , а не комонрейл , или цената е висока или е постна?Според мен си има не малко екстри , трябват й едни лети джанти 16-17 и лек коментар в цената , все пак е регистрирана което спестява известно време , а и според мен си изглежда истинска кола особено и за тия пари
Няма проблем, че е със стария мотор, просто колегата твърде уверено те подведе.
Бих те посъветвал да потърсиш автомобил с новия мотор.
При варианта с ГНП има проблеми описани тук във форума.
При комънрейла имаш по- висок въртящ момент и малко по-икономичен.
17ки за този автомобил, по-скоро не.
В крайна сметка по картинка едва ли може да те посъветва някой повече.
Мога да те посъветвам да не бързаш и да се довериш на сервиз или познат запознат с марката.
Успех
Да ме извинява колегата
Аз това, че не е комонрейл си го знам от доста време, но да съм сигурен се разчетох из нета (на английски
) и се обърках 

..Bayerische Motoren Werke..

- el lobo
- младши ентусиаст
-
и аз разбрах че е стария модел с ГНП но просто много ме изкефи колата и я купих малко на късмет , дано не съжалявам много после 

- krasimir1hristov
- Потребител
-
Здравейте, колеги,
нов съм във форума и ми предстои избор на моя лична първа кола. Голям фен съм на марката и Ви моля за съвет и мнение, ако някой е ходил да гледа някоя от двете коли в Пловдив, или поне за мнение на първо четене...
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9h53c5
Благодаря предварително!
нов съм във форума и ми предстои избор на моя лична първа кола. Голям фен съм на марката и Ви моля за съвет и мнение, ако някой е ходил да гледа някоя от двете коли в Пловдив, или поне за мнение на първо четене...
Благодаря предварително!
- kpacKoOo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е46 318Ci
Atanas328 написа:Bavarcho написа:Какво го изкарвате каското като кой знае какво предимство, нали ще изтече след някой месец.. и маслата и т.н. и тех ги сменят по Германия, но тука като ги смените и кой знае какво сте направили. Нали маслото е 100 лева пряко сили
Да,брат,точно ! Писано е каско и гражданска като огромен +, а то може да е до следващия месец или до края на годината макс.Така,че без него няма да минеш.Тоя 2ри комплект джанти 16ки със зимни гуми също какво толкова го издигате ? Те почти всички коли се продават така,просто на повечето не го пише като важен факт,по скоро си е задължително ,а и да няма за 250-300 лева се намира,но до зимата има време.Относно другите консумативи ,колкото и да е писано,че е обслужена и перфектна колата,са просто думи,със сигурност ще се намери нещо да се смени и оправи.Такова качваш се и караш за мене го няма при 15 годишна кола.Като цяло повече празни приказки са писани за тая кола и незначителни като суми неща.
Ок м пакета е хубав,салона е готин и цялостно на снимки изглежда изпъната и запазена,но не струва 2к и повече отгоре на други идентични.А и тези дето са по 6500 ще ги вземете за 6к с регистрацията след уговорки,докато колегата от форума съм сигурен,че няма да направи значителен коментар по тази цена.Просто като е от форума колата,значи е нещо страшно и 100 пъти по-добро от тези по мобиле и карс.И със доста завишени цени.За мен това е неправилно,но всеки си има мнение.
Айде стига спам,давайте коли да коментираме , гледам темата преди 2 години всеки ден е имало дискусия за поне 5-6 автомобила
Какво се заядохте с колегата немога да разбера

el lobo написа:и аз разбрах че е стария модел с ГНП но просто много ме изкефи колата и я купих малко на късмет , дано не съжалявам много после
Честито колега

Здравейте колеги ако може да си дадете мнението за тази http://italicar.cars.bg/c872597 и няколко думи за двигателя и ще съм ви много благодарен.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
sonic86 написа:А за тези:
http://www.cars.bg/c1140244
http://www.cars.bg/c1155560
http://www.cars.bg/c1099167
e39-тките не са ПО ТЕМАТА

на м-пакетовия дизел не му виждам рекарото, иначе изглежда готино на снимки, може би трябва да се погледне

автоматика, ако не се е чупил скоро --> ще се счупи, многократно коментиран, като слабо място!
и така...
You said: "Time will change!" What if it changes you?