Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: iOS тема

Мнение от bum_bum » 22 Мар 2015, 19:10

Архивиращ всичко в туната и го ресетваш като нов. Задължително с изключен Клауд и локация, иначе няма да го приемат. Най-добре виж дали може да го дадеш в Криейтив центъра защото Теленор не ги знам дали имат позволение да ги отварят изобщо. Глобул нямаха. Ако е петица копчето за звука май беше на достъпно място, така че лесно ще го видят дали е наред. Въпреки, че то е хванато за корпуса и няма какво да му пука там, както и на дисплея. Сигурно има нещо не добре закрепено някъде там.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от momchilg » 23 Мар 2015, 0:28

Теленор ги подменят директно с нови, не отварят и не ремонтират. На мен ми смениха 6+ заради разместване на предната камера, сега на този камерата пак му тръгна. Смениха го за 3 дена.

Слави
Аватар

Мнение от © » 23 Мар 2015, 9:57

Най-сетне да прочета нещо оптимистично за Глобул/теленор :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 24 Мар 2015, 23:58

Аз пък от години съм техен абонат и съм мн доволен :) не са ма цакали много, само нета им е с кофти покритие.

Иначе днеска 5c-то така ми заби че нищо не можеше се направи! бял екран :shock: а имам 2гб свободни.. намерих в нета инфо как се рестартира (задържат се основният бутон и горният за няколко сек) и се оправи с рестарт.. доста тъпо, ма явно се случва, на андроида беше по-често :lol:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 25 Мар 2015, 0:03

На мен iPhone ми се е случвало само да се рестартира по бързия начин. И то това 5цата, която беше ъпдейтвана от iOS 6 до 8 с всичките ъпдейти един по един, само през wi fi. И си работеше, ма като му преинсталирах iOS 8 на чисто стана железен, най-много някой апп да се рестартира.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 25 Мар 2015, 0:21

Хм трябва го пробвам това, щото и моя се ъпдейтна от 6 до 8 :)
Как се "преинстралира" само компютри съм ресетвал :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

iOS тема

Мнение от b00st » 25 Мар 2015, 0:55

acer написа:Хм трябва го пробвам това, щото и моя се ъпдейтна от 6 до 8 :)
Как се "преинстралира" само компютри съм ресетвал :mhihi:

Ресторваш от ай туната. Идеята е обаче да не връщаш бекъп после, ами да почнеш начисто като си преинсталираш наново всички аппове. От itunes това може да го направиш, като си синхронизираш телефона и му кажеш да си изтегли апповете на харда, като те пита, съответно преди и след рестора. Направиш ли го това и хардуера ти не е дефектирал, на телефона му даваш чист и свеж софтуер, свободен от евентуални мизерии по множеството ъпдейти, изпробвано и гарантирано.

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 25 Мар 2015, 10:25

Никой да не си тегли играта Mr Jump ако иска да му остане здрав телефона :lol:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Кон

Мнение от axel.folu » 31 Мар 2015, 1:54

Играта си е много яка :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 02 Апр 2015, 16:02

сигурно съм единственият, който едно ниво го минава след 200-250тният път :lol:

edit : днес ходих до глобул и другата седмица отивам с гаранцията да го сменят ли и аз не знам какво ама ако ми го върнат същия и е бил човъркан ще има разправии :mrgreen:

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G31
Мечтае да кара: F80
Детайли за колата: BMW G31 530xD

Мнение от bir40o0 » 02 Апр 2015, 20:43

doomy525 написа:сигурно съм единственият, който едно ниво го минава след 200-250тният път :lol:

edit : днес ходих до глобул и другата седмица отивам с гаранцията да го сменят ли и аз не знам какво ама ако ми го върнат същия и е бил човъркан ще има разправии :mrgreen:

Не би трябвало да ти върнат същия телефон, имах няколко изгорели пиксела на телефона, в понеделник го занесох в Креатив, днес ми се обадиха, че са ми го подменили с чисто нов и ме чакат да си го взема. Съвета ми е да отиваш направо в Креатив, винаги съм оставал доволен от тях.

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 02 Апр 2015, 22:17

Можеш ли да ми кажеш в кой техен офис стана това тъй като утре имам път към София и искам да видя какво ще кажат :bchug:

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bir40o0 » 03 Апр 2015, 10:15

doomy525 написа:Можеш ли да ми кажеш в кой техен офис стана това тъй като утре имам път към София и искам да видя какво ще кажат :bchug:

Ами те имат 2 офиса колега в София офиса им е на бул. Фритьоф Нансен 37А, то е до НДК, там ми сменяха Ipad, пак с нов заради изгорели пиксели, а днес си взех телефона от Варна, там офиса им е на центъра.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Кон

Мнение от axel.folu » 03 Апр 2015, 16:35

В креатив наистина са доста сериозни и на мен ми бяха сменили една 4 ка веднага

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bir40o0 » 03 Апр 2015, 17:41

axel.folu написа:В креатив наистина са доста сериозни и на мен ми бяха сменили една 4 ка веднага

Ами, Креатив е официален представител на Apple за България, трябва да са сериозни. На мен доста сервизни работи са ми вършили, по машините и всички са били за тяхна сметка, а някои от Apple продуктите ми не бяха в гаранция.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата