Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: iOS тема
Архивиращ всичко в туната и го ресетваш като нов. Задължително с изключен Клауд и локация, иначе няма да го приемат. Най-добре виж дали може да го дадеш в Криейтив центъра защото Теленор не ги знам дали имат позволение да ги отварят изобщо. Глобул нямаха. Ако е петица копчето за звука май беше на достъпно място, така че лесно ще го видят дали е наред. Въпреки, че то е хванато за корпуса и няма какво да му пука там, както и на дисплея. Сигурно има нещо не добре закрепено някъде там.
Теленор ги подменят директно с нови, не отварят и не ремонтират. На мен ми смениха 6+ заради разместване на предната камера, сега на този камерата пак му тръгна. Смениха го за 3 дена.
Аз пък от години съм техен абонат и съм мн доволен
не са ма цакали много, само нета им е с кофти покритие.
Иначе днеска 5c-то така ми заби че нищо не можеше се направи! бял екран
а имам 2гб свободни.. намерих в нета инфо как се рестартира (задържат се основният бутон и горният за няколко сек) и се оправи с рестарт.. доста тъпо, ма явно се случва, на андроида беше по-често 

Иначе днеска 5c-то така ми заби че нищо не можеше се направи! бял екран

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
На мен iPhone ми се е случвало само да се рестартира по бързия начин. И то това 5цата, която беше ъпдейтвана от iOS 6 до 8 с всичките ъпдейти един по един, само през wi fi. И си работеше, ма като му преинсталирах iOS 8 на чисто стана железен, най-много някой апп да се рестартира.
Хм трябва го пробвам това, щото и моя се ъпдейтна от 6 до 8
Как се "преинстралира" само компютри съм ресетвал

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
iOS тема
acer написа:Хм трябва го пробвам това, щото и моя се ъпдейтна от 6 до 8![]()
Ресторваш от ай туната. Идеята е обаче да не връщаш бекъп после, ами да почнеш начисто като си преинсталираш наново всички аппове. От itunes това може да го направиш, като си синхронизираш телефона и му кажеш да си изтегли апповете на харда, като те пита, съответно преди и след рестора. Направиш ли го това и хардуера ти не е дефектирал, на телефона му даваш чист и свеж софтуер, свободен от евентуални мизерии по множеството ъпдейти, изпробвано и гарантирано.
Никой да не си тегли играта Mr Jump ако иска да му остане здрав телефона 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

сигурно съм единственият, който едно ниво го минава след 200-250тният път 
edit : днес ходих до глобул и другата седмица отивам с гаранцията да го сменят ли и аз не знам какво ама ако ми го върнат същия и е бил човъркан ще има разправии

edit : днес ходих до глобул и другата седмица отивам с гаранцията да го сменят ли и аз не знам какво ама ако ми го върнат същия и е бил човъркан ще има разправии

- bir40o0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G31
- Мечтае да кара: F80
- Детайли за колата: BMW G31 530xD
doomy525 написа:сигурно съм единственият, който едно ниво го минава след 200-250тният път
Не би трябвало да ти върнат същия телефон, имах няколко изгорели пиксела на телефона, в понеделник го занесох в Креатив, днес ми се обадиха, че са ми го подменили с чисто нов и ме чакат да си го взема. Съвета ми е да отиваш направо в Креатив, винаги съм оставал доволен от тях.
Можеш ли да ми кажеш в кой техен офис стана това тъй като утре имам път към София и искам да видя какво ще кажат 

- bir40o0
- кандидат ентусиаст
-
doomy525 написа:Можеш ли да ми кажеш в кой техен офис стана това тъй като утре имам път към София и искам да видя какво ще кажат
Ами те имат 2 офиса колега в София офиса им е на бул. Фритьоф Нансен 37А, то е до НДК, там ми сменяха Ipad, пак с нов заради изгорели пиксели, а днес си взех телефона от Варна, там офиса им е на центъра.
- bir40o0
- кандидат ентусиаст
-
axel.folu написа:В креатив наистина са доста сериозни и на мен ми бяха сменили една 4 ка веднага
Ами, Креатив е официален представител на Apple за България, трябва да са сериозни. На мен доста сервизни работи са ми вършили, по машините и всички са били за тяхна сметка, а някои от Apple продуктите ми не бяха в гаранция.