Защо другите марки ни мразят?
Модератор: Общи модератори
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: Защо другите марки ни мразят?
DLVasilev написа:b00st написа:Лошия имидж на марката не е само в България. Но при нас си е заслужен в много от случаите. Иначе напълно подкрепям горе колегата - като видя някой със стикерите от събора посред лято и обикновено нямам положително първоначално мнение за него, щото обикновено са някви келеши.
Е нормално е да има такъв имидж. Все пак 90-те години като видиш черно Е34 520 с наредени номера тъмни задни стъкла и гледаш на другата страна щото биеха лошо ако ги гледаш тяхКакъв имидж искаш да има тая марка в бг?
90-те години бяха преди 20 години. В днешно време присъства не толкова това с мутренските разбирания за марката, където е по-скоро Мерцедес и Ауди ориентирано вече. По-скоро сега негативния имидж е от стереотипа на лоши шофьори, където примерно правят улични изпълнения, карат агресивно, на всяка цена трябва да е първи на светофара, не се съобразяват с другите участници и подобни в ежедневието, а не от това че са мутренски коли BMW.
Отделно глобално колегата по-горе е прав, че това беше маркетингово провокирано от страна на BMW преди години в рекламите, а и сега отново я имат същата практика. Аз лично не мога да си спомня кога някой примерно с Volvo ми е направил лошо впечатление на пътя, да кара агресивно, да засича, да псува и така нататък. Просто не съм виждал никога, а всеки ден карам. Самата марка до голяма степен внушава и предразполага към някакъв стереотип на шофиране. А и това се засилва много като им падне стойността и се накачули сульо, където си мисли, че може да кара кола 170 кс на задно и се опитва да го демонстрира в града, сред движението.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Аз па ония ден видях един с ново Пежо, дето докато караше по "България" с едната ръка държеше диск, с другата неква банкнотка и съвсем културно си шмъркаше в движение. После си бъркаше последователно в носа и устата
А видях и една брутална е36-ца седан с тасове на задните гуми, шпойлер, затъмнени джамци и М пред 318. Като го задминавахме с таксито, очаквах да видя некоие дупе, ама се оказаха мангали
Аве, който е с БМВ, или е некой мизерник или е некой големец, и в двата случая се кара като за последно... То и аз съм такъв мизерник-големец, след като си карам бмв-то само през почивните дни
Баси тъпата тема
П.С.
Иначе съм на мнение, че тия с Аудита са най-големите комплексари...

А видях и една брутална е36-ца седан с тасове на задните гуми, шпойлер, затъмнени джамци и М пред 318. Като го задминавахме с таксито, очаквах да видя некоие дупе, ама се оказаха мангали

Аве, който е с БМВ, или е некой мизерник или е некой големец, и в двата случая се кара като за последно... То и аз съм такъв мизерник-големец, след като си карам бмв-то само през почивните дни

Баси тъпата тема

П.С.
Иначе съм на мнение, че тия с Аудита са най-големите комплексари...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
KPETEH написа:Баси тъпата тема
автора на темата кара Сааб

KPETEH написа:П.С.Иначе съм на мнение, че тия с Аудита са най-големите комплексари...
БМВ-то също си е комплексарщина, откъдето и да го погледне човек... същата, че и по-добра работа биха ни свършили и други коли, ама нали трябва да покажем статус/умения/фенщина и т.н.
човек за какво да живее?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Защото винаги сме една или повече крачки пред другите 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
vicho написа:KPETEH написа:Баси тъпата тема
автора на темата кара Сааб![]()
KPETEH написа:П.С.Иначе съм на мнение, че тия с Аудита са най-големите комплексари...
БМВ-то също си е комплексарщина, откъдето и да го погледне човек... същата, че и по-добра работа биха ни свършили и други коли, ама нали трябва да покажем статус/умения/фенщина и т.н.
човек за какво да живее?![]()
Ааа, ти ако така се чувстваш с е46-чката си е твой проблем

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Бимбарицата, малко или много, предразполага към тъпотии
Не е случайна тая приказка за хулигана на шосетата
А и форума доста е помогнал за тая слава през годините 

Ubi dubium, ibi libertas
- vicho
- старши ентусиаст
-
KPETEH написа:Ааа, ти ако така се чувстваш с е46-чката си е твой проблем![]()
ба, аз проблеми нямам... все ми е тая всъщност
т'ва с имането си е вярно, имаше една статистика в Немско преди години - 8 от 10 собственици на БМВ пак си купуват БМВ

не случайно много години подред BMW е най-скъпата автомобилна марка на планетата (сега Тойота са се намърдали отпред, ама не се броят за коли)
ноНер 1 са тия коли и т'ва си е!
- hamann25
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 330xd LCI
Защото ги е яд че са се преебали че са си купи ли други коли.
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
b00st написа:...Аз лично не мога да си спомня кога някой примерно с Volvo ми е направил лошо впечатление на пътя, да кара агресивно, да засича, да псува и така нататък..
То аз ако видя будка за вестници да се движи агресивно и вестникаря да ме храни ще си посегна на 100%

ATR-42/72
- vicho
- старши ентусиаст
-
hamann25 написа:Защото ги е яд че са се преебали че са си купи ли други коли.
гадем, ну честем!

- methaman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 über alles
- Мечтае да кара: ЦСЛ ръчка, е28/е12/е24 + с62
- Детайли за колата: проект :p
vicho написа:
човек за какво да живее?![]()
От тия с Аудитата по-големи комплексари няма. Дават един куп пари за VW в скъпа обвивка. При БМВ поне има удоволствие от шофирането. Аз имам опит само с е30 засега, но задно + шпер е магическа комбинация, който кара БМВ без шпер, той да се оправдава защо се прави на "гъзар". Аз съм просто джигит

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Що ни мразели а? Ко беше - Е30-ка с шпер върха, тия без само оправдания
в един пост отговора на въпроса 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
hamann25 написа:Защото ги е яд че са се преебали че са си купи ли други коли.
Сега се сетих един случай за един приятел с предразсъдъци относно БМВ. Купи си чисто нова кола от непретенциозна марка на парите на моята и упорито ме убеждаваше, че така било правилно. Дадох му малко да покара, качи се, не беше изминал и 200 метра и го гледам се облещил и вика "ебати, трябваше да си купя бмв".

- hamann25
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 330xd LCI
dimodi написа:hamann25 написа:Защото ги е яд че са се преебали че са си купи ли други коли.
Сега се сетих един случай за един приятел с предразсъдъци относно БМВ. Купи си чисто нова кола от непретенциозна марка на парите на моята и упорито ме убеждаваше, че така било правилно. Дадох му малко да покара, качи се, не беше изминал и 200 метра и го гледам се облещил и вика "ебати, трябваше да си купя бмв".![]()
![]()
Рано или късно всеки го казва........
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
По темата ....

Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .