Защо другите марки ни мразят?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Re: Защо другите марки ни мразят?

Мнение от b00st » 20 Мар 2015, 11:32

DLVasilev написа:
b00st написа:Лошия имидж на марката не е само в България. Но при нас си е заслужен в много от случаите. Иначе напълно подкрепям горе колегата - като видя някой със стикерите от събора посред лято и обикновено нямам положително първоначално мнение за него, щото обикновено са някви келеши.

Е нормално е да има такъв имидж. Все пак 90-те години като видиш черно Е34 520 с наредени номера тъмни задни стъкла и гледаш на другата страна щото биеха лошо ако ги гледаш тях :mhihi: Какъв имидж искаш да има тая марка в бг?

90-те години бяха преди 20 години. В днешно време присъства не толкова това с мутренските разбирания за марката, където е по-скоро Мерцедес и Ауди ориентирано вече. По-скоро сега негативния имидж е от стереотипа на лоши шофьори, където примерно правят улични изпълнения, карат агресивно, на всяка цена трябва да е първи на светофара, не се съобразяват с другите участници и подобни в ежедневието, а не от това че са мутренски коли BMW.
Отделно глобално колегата по-горе е прав, че това беше маркетингово провокирано от страна на BMW преди години в рекламите, а и сега отново я имат същата практика. Аз лично не мога да си спомня кога някой примерно с Volvo ми е направил лошо впечатление на пътя, да кара агресивно, да засича, да псува и така нататък. Просто не съм виждал никога, а всеки ден карам. Самата марка до голяма степен внушава и предразполага към някакъв стереотип на шофиране. А и това се засилва много като им падне стойността и се накачули сульо, където си мисли, че може да кара кола 170 кс на задно и се опитва да го демонстрира в града, сред движението.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 20 Мар 2015, 11:38

Аз па ония ден видях един с ново Пежо, дето докато караше по "България" с едната ръка държеше диск, с другата неква банкнотка и съвсем културно си шмъркаше в движение. После си бъркаше последователно в носа и устата :mhihi:
А видях и една брутална е36-ца седан с тасове на задните гуми, шпойлер, затъмнени джамци и М пред 318. Като го задминавахме с таксито, очаквах да видя некоие дупе, ама се оказаха мангали :dunno:
Аве, който е с БМВ, или е некой мизерник или е некой големец, и в двата случая се кара като за последно... То и аз съм такъв мизерник-големец, след като си карам бмв-то само през почивните дни :mhihi:
Баси тъпата тема :yes:
П.С.
Иначе съм на мнение, че тия с Аудита са най-големите комплексари...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 20 Мар 2015, 11:49

KPETEH написа:Баси тъпата тема :yes:

автора на темата кара Сааб :mhihi: :bowdown:

KPETEH написа:П.С.Иначе съм на мнение, че тия с Аудита са най-големите комплексари...

БМВ-то също си е комплексарщина, откъдето и да го погледне човек... същата, че и по-добра работа биха ни свършили и други коли, ама нали трябва да покажем статус/умения/фенщина и т.н.

човек за какво да живее? :dunno: :smoke:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 20 Мар 2015, 12:09

Защото винаги сме една или повече крачки пред другите :winky:
961635_10209680535192995_615485541_n.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 20 Мар 2015, 12:55

vicho написа:
KPETEH написа:Баси тъпата тема :yes:

автора на темата кара Сааб :mhihi: :bowdown:

KPETEH написа:П.С.Иначе съм на мнение, че тия с Аудита са най-големите комплексари...

БМВ-то също си е комплексарщина, откъдето и да го погледне човек... същата, че и по-добра работа биха ни свършили и други коли, ама нали трябва да покажем статус/умения/фенщина и т.н.

Ааа, ти ако така се чувстваш с е46-чката си е твой проблем :ok: А па Явор е най-прав, но човек който не е имал БМВ не може да го знае това... Не са един и двама дето след като се качат на БМВ, после за друго не искат и да чуват/карат. Имам приятел дето баща му имаше 5 мерцедеса, са имат и 5 БМВ-та... При мен БМВ почва и свършва некъде около е30 и е34.... Сиромашка му работа :mhihi: Ама дали ще е е46 дизел или мегана на жената все ми е едно след като и двете нямат шпер :smoke:
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 20 Мар 2015, 13:05

Бимбарицата, малко или много, предразполага към тъпотии :mrgreen: Не е случайна тая приказка за хулигана на шосетата :mhihi: А и форума доста е помогнал за тая слава през годините :ok:
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 20 Мар 2015, 14:01

KPETEH написа:Ааа, ти ако така се чувстваш с е46-чката си е твой проблем :ok:

ба, аз проблеми нямам... все ми е тая всъщност

т'ва с имането си е вярно, имаше една статистика в Немско преди години - 8 от 10 собственици на БМВ пак си купуват БМВ :paranoid: маниащина!

не случайно много години подред BMW е най-скъпата автомобилна марка на планетата (сега Тойота са се намърдали отпред, ама не се броят за коли)

ноНер 1 са тия коли и т'ва си е!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330xd LCI

Мнение от hamann25 » 20 Мар 2015, 14:03

Защото ги е яд че са се преебали че са си купи ли други коли.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 20 Мар 2015, 14:03

b00st написа:...Аз лично не мога да си спомня кога някой примерно с Volvo ми е направил лошо впечатление на пътя, да кара агресивно, да засича, да псува и така нататък..

То аз ако видя будка за вестници да се движи агресивно и вестникаря да ме храни ще си посегна на 100% :mhihi: :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 20 Мар 2015, 14:07

hamann25 написа:Защото ги е яд че са се преебали че са си купи ли други коли.

гадем, ну честем! :bowdown: :driving: :yes: :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 über alles
Мечтае да кара: ЦСЛ ръчка, е28/е12/е24 + с62
Детайли за колата: проект :p

Мнение от methaman » 20 Мар 2015, 18:46

vicho написа:

От тия с Аудитата по-големи комплексари няма. Дават един куп пари за VW в скъпа обвивка. При БМВ поне има удоволствие от шофирането. Аз имам опит само с е30 засега, но задно + шпер е магическа комбинация, който кара БМВ без шпер, той да се оправдава защо се прави на "гъзар". Аз съм просто джигит :weed:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 20 Мар 2015, 19:10

Що ни мразели а? Ко беше - Е30-ка с шпер върха, тия без само оправдания :) в един пост отговора на въпроса :banghead:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 20 Мар 2015, 21:09

Сега се сетих един случай за един приятел с предразсъдъци относно БМВ. Купи си чисто нова кола от непретенциозна марка на парите на моята и упорито ме убеждаваше, че така било правилно. Дадох му малко да покара, качи се, не беше изминал и 200 метра и го гледам се облещил и вика "ебати, трябваше да си купя бмв". :lol: :lol: :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330xd LCI

Мнение от hamann25 » 20 Мар 2015, 22:04

dimodi написа:

Сега се сетих един случай за един приятел с предразсъдъци относно БМВ. Купи си чисто нова кола от непретенциозна марка на парите на моята и упорито ме убеждаваше, че така било правилно. Дадох му малко да покара, качи се, не беше изминал и 200 метра и го гледам се облещил и вика "ебати, трябваше да си купя бмв". :lol: :lol: :lol:

Рано или късно всеки го казва........

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 22 Мар 2015, 15:36

По темата ....
Изображение
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата