Пътуване във времето, антигравитация и все в този ред...
Модератор: Общи модератори
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Re: Пътуване във времето, антигравитация и все в този ред...
Jordana написа:Някой интересува ли се от такива неща като жироскопа например ?
https://www.youtube.com/watch?v=GeyDf4ooPdo
или от такива експерименти
https://www.youtube.com/watch?v=AzOSYJmYLTg
Много яко това жироскопа

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Jordana написа:Някой интересува ли се от такива неща като жироскопа например ?
https://www.youtube.com/watch?v=GeyDf4ooPdo
или от такива експерименти
https://www.youtube.com/watch?v=AzOSYJmYLTg
Разбира се!
Преди години като ми показаха номера с жирото на една демо-лекция по физика и почти ми падна ченето като откачиха маховика от едната страна и той не мръдна, камоли да падне

Изобщо всякакви високотехнологични и напредничави експерименти и теории са добре дошли в темата - свръхпроводимост, графен, управляем термоядрен синтез - все е интересно

larbi, ей тук имаше разни базови неща по въпроса с енергията от "нищото", а нета е заринат с какви ли не схеми и конструкции на генератори на безплатна енергия, ама колко е безплатна не знам

http://www.collective-evolution.com/201 ... the-proof/
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Larbi
- Потребител
-
Nickelback написа:larbi, ей тук имаше разни базови неща по въпроса с енергията от "нищото", а нета е заринат с какви ли не схеми и конструкции на генератори на безплатна енергия, ама колко е безплатна не знам
http://www.collective-evolution.com/201 ... the-proof/
Мерси

Попадал съм на разни клипове в тубата и статии в нета за фрий енерджи, обаче никога не съм задълбавал. Аз съм по мистериите, всякакви интра и мулти дайменшънъл работи и пътувания, телепорт, теле/психо-кинеза, матрицата на Сатурн, крипто-зоология и всякакви подобни работи

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
За безплатната енергия от етера съм доста скептично настроен .Преди време изчетох доста за Тесла и прочутия автомобил но почти съм убеден в неговата цел - един рекламен трик за печелене на слава .За стотиците хиляди ентусиасти които качват в тубата клипчета с разни моторчета въртящи намотки с енергия от въздуха , бих казал - възможно и дотам без практически смисъл.Поради свръх напрегнатото електромагнитно поле от разни електро магнитни излъчвания е възможно да бъдат индуцирани дори и високи напрежения но за съжаление с мижав ампераж ,да не кажа нулев .И става за разни такива демо експерименти да завърти някоя малка намотка уж че добавя някаква енергия но нищо повече .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
Не знам, мен определено ме впечалява генератора на Сърл, но явно трябва да се спази определена пропорционалност (някакъв закон на квадратите там), технологичен процес и подбор на материали
Имам разни неодимови магните, ама...
Явно не е за всеки да си го направи
Генератор на Джон Сърл
Иначе по други въпроси се натъкнах на няколко много добре синтезирани статии с достъпни примери и картинки
Браво за труда на автора
Конкретно в този ред:
Има ли живот в други измерения
Тахионите – акушерите на Вселената
Стандартният модел
Интересно животно са тахионите
Аз още ги осмислям и нищо не мога да коментирам за сега
Иначе тази картинка от статията за тахионите ме изкефи много и веднага се сетих за стаята с книгите в Интерстелар

Генератор на Джон Сърл
Иначе по други въпроси се натъкнах на няколко много добре синтезирани статии с достъпни примери и картинки

Конкретно в този ред:
Има ли живот в други измерения
Тахионите – акушерите на Вселената
Стандартният модел
Интересно животно са тахионите

Аз още ги осмислям и нищо не мога да коментирам за сега

Иначе тази картинка от статията за тахионите ме изкефи много и веднага се сетих за стаята с книгите в Интерстелар

Лето две и седемнаесто.
- Larbi
- Потребител
-
Тази тема си е направо за конспирации, щото всичко това което обсъждаме е аха на ръба и пада от него на приетото/неприетото официално.
Живот има във всички измерения и всичко е възможно. Прост пример със контактите с духове, демони, джинове и всякакви подобни които са безплътни създания. Баба ви Ванга и тя е получавала информация за всичко от някъде, но никой не се е наел или поне не съм чел дали са били демони, ангелски създания или просто са и предавали информация извънземни или вътре земни (на Английски звучи по-добре - extra/intra terrestrials).
Нещо интересно което бях гледал преди време, което може да се свърже с тази така наречена свободна/безплатна по-точно енергия. Та именно Тесла е имал на идея да се направи подобно нещо и всичката електроенергия която използваме да се получава безплатно и да има предостатъчно за всичко, но нещо е умрял и така случайно, разбира се. Идеята е че навсякъде по света има обелиски и пирамиди и предаването се предполага че е ставало посредством кристал кварц мисля беше от който били изградени сърцевините на тези обелиски, имало в пирамидите и в някакви други такива древни монументи. Още повече, че земята е изградена от някаква решетка беше, не ми се търси точни наименования или май беше Пауър Грид и има зони които излъчват много енергия която е БЕЗПЛАТНА. Именно около такива зони се наблюдава най-голямата активност на НЛО.
Живот има във всички измерения и всичко е възможно. Прост пример със контактите с духове, демони, джинове и всякакви подобни които са безплътни създания. Баба ви Ванга и тя е получавала информация за всичко от някъде, но никой не се е наел или поне не съм чел дали са били демони, ангелски създания или просто са и предавали информация извънземни или вътре земни (на Английски звучи по-добре - extra/intra terrestrials).
Нещо интересно което бях гледал преди време, което може да се свърже с тази така наречена свободна/безплатна по-точно енергия. Та именно Тесла е имал на идея да се направи подобно нещо и всичката електроенергия която използваме да се получава безплатно и да има предостатъчно за всичко, но нещо е умрял и така случайно, разбира се. Идеята е че навсякъде по света има обелиски и пирамиди и предаването се предполага че е ставало посредством кристал кварц мисля беше от който били изградени сърцевините на тези обелиски, имало в пирамидите и в някакви други такива древни монументи. Още повече, че земята е изградена от някаква решетка беше, не ми се търси точни наименования или май беше Пауър Грид и има зони които излъчват много енергия която е БЕЗПЛАТНА. Именно около такива зони се наблюдава най-голямата активност на НЛО.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
....експериментирал с въртящи плъзгащи ролки и измерил малка E.M.F. Забелязал също, че когато пръстените се въртят свободно и електричеството не се отвежда, косата му настръхва. Заключението му било, че свободните електрони в метала са задвижени навън от центробежната сила, породена от статичното поле в метала. Затова решил да направи генератор, използващ този принцип.....
Това е откъс от генератора на Стърл ....ъъъ малко ми идва в повече и ми настръхва косата от такива .Като го чета това излиза че всеки един електромотор си изтръсква електроните навън от ротора вследствие на центробежните сили

Обаче другото за стандартния модел е предмет на най съвременни изследвания и е доста интересно като теория.Има една малко смущаваща подробност че всичко за това което се говори е на база само математически изчисления и теории .Тия частици не могат да бъдат видяни с апаратура или регистрирани .Х бозона им отне десетилетие и кански мъки да докажат че изобщо съществува и то по косвен път а не директно самата частица .Тоест има много голяма вероятност след време да възникнат нови теории базирани на повече данни .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
Eто ви нещо интересно, ако сте го пропуснали: Cosmos: A Spacetime Odyssey
За съжаление на някои хора, няма нищо паранормално в поредицата, само чиста наука, тази същата, на която дължим всичко, което днес приемаме за дадено.
Иначе ми е много интересно, как някои хора/илюминати/масони/рептили/извънземни или каквито и да било, държат в тайна разни невероятни изобретения, пътуване във времето, телепортация и какво ли още не, вместо да се възползват от тях.
Този форум няма да престане да ме изумява.
За съжаление на някои хора, няма нищо паранормално в поредицата, само чиста наука, тази същата, на която дължим всичко, което днес приемаме за дадено.

Иначе ми е много интересно, как някои хора/илюминати/масони/рептили/извънземни или каквито и да било, държат в тайна разни невероятни изобретения, пътуване във времето, телепортация и какво ли още не, вместо да се възползват от тях.

- Larbi
- Потребител
-
Fear написа:Иначе ми е много интересно, как някои хора/илюминати/масони/рептили/извънземни или каквито и да било, държат в тайна разни невероятни изобретения, пътуване във времето, телепортация и какво ли още не, вместо да се възползват от тях.
Ти пък от къде знаеш, че не се възползват? Или може би трябва да се води колонка във вестник къде са се телепортирали там тези които се занимават с това. Или не е странна сигурно историята с "Елдридж" и неговата телепортация

Между другото има много филми които показват пътуване във времето и хора/не хора със свръх способности като телепорт, телекинеза и всякакви подобни, но всичко се представя като някаква фантастика и ок спете спокойно деца, това е само филмче. Нещо много зачестиха подобни филми и най-вече сериали напоследък. Днес отварям арената и гледам 1-ви епизод на някакъв нов сериал пак героят е със свръх способности

larbi написа:Ти пък от къде знаеш, че не се възползват? Или може би трябва да се води колонка във вестник къде са се телепортирали там тези които се занимават с това. Или не е странна сигурно историята с "Елдридж" и неговата телепортацияТози образ Башиаго твърди, че през 80-те са ходили на Марс, както и някаки други негови "колеги" http://exopolitics.blogs.com/exopolitic ... ars-1.html
Между другото има много филми които показват пътуване във времето и хора/не хора със свръх способности като телепорт, телекинеза и всякакви подобни, но всичко се представя като някаква фантастика и ок спете спокойно деца, това е само филмче. Нещо много зачестиха подобни филми и най-вече сериали напоследък. Днес отварям арената и гледам 1-ви епизод на някакъв нов сериал пак героят е със свръх способностиСтранна работа.
Aми не знам, мога само да предполагам, че не се използват, понеже няма нищо, което да доказва това използване.
Ти си този, които знае.

Дано виждаш разликата между мен и теб - аз съм склонен да подложа всичко под съмнение, докато ти си готов да повярваш безусловно на всякакви фантасмагории.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
Едни има дето едвам с клизма доказват че са ходили на луната и то пак съм убеден че поне 50% от днес запитаните по въпроса ще твърдят че е инсценировка .А тия ходили ама забравили да си купят проспект с местните забележителности , дори и билетите не запазили -тоест няма нищо налице обаче напират за достоверност на преразказа ?! Сега остава и мавъра да потвърди че е ходил на марсианска детска градина и ще стане пълна картинката 

- Larbi
- Потребител
-
Нали си говорим и обсъждаме кое може, кое не и по-точно как ние го мислим и го вярваме не вярваме. Общо взето шегаджийска история е при нас и това ми харесва. Всеки да си подлага каквото си иска на съмнение и да си вярва или не вярва на каквото си иска - все пак нали сега сме демокрация
А какво мислите за Кухата Земя? Ей така само да вметна, че Да Винчи бил се изгубил известно време от лицето на Земята и като се появява почва да рисува невероятно грозни същества, като преди това е рисувал само красиви хомо еректус-и. Това го бях гледал някъде преди време и не помня точно всички детайли и не мога да бъда подробен особенно. За преданията и легендите за гноми, феи и всякакви дребни и по-големи същества можем също да обсъдим. Има един момент и той е че ок - хората имаме понякога доста развинтено въображение, но по целия свят имат предания и легенди относно хора от долната земя и всякакви подобни (да не обръщаме за хората дошли от небето, че директно за извънземните отиваме, а тая тема за вътрешно-земните малко я насочвам).
Друг въпрос: Защо по целия свят има построени пирамиди, които се оказва, че са много по-стари от това което официалната наука приемаше и още приема за официално. Още повече, че когато са ги строили се предполага, че не са били изобретили колелото даже. Имаше наскоро или по-точно година-две ли минаха вече от "активиране" на пирамидите в платото Гиза, някакви лъчове от детски лазери излизаха от там сигурно съвсем случайно

А какво мислите за Кухата Земя? Ей така само да вметна, че Да Винчи бил се изгубил известно време от лицето на Земята и като се появява почва да рисува невероятно грозни същества, като преди това е рисувал само красиви хомо еректус-и. Това го бях гледал някъде преди време и не помня точно всички детайли и не мога да бъда подробен особенно. За преданията и легендите за гноми, феи и всякакви дребни и по-големи същества можем също да обсъдим. Има един момент и той е че ок - хората имаме понякога доста развинтено въображение, но по целия свят имат предания и легенди относно хора от долната земя и всякакви подобни (да не обръщаме за хората дошли от небето, че директно за извънземните отиваме, а тая тема за вътрешно-земните малко я насочвам).

Друг въпрос: Защо по целия свят има построени пирамиди, които се оказва, че са много по-стари от това което официалната наука приемаше и още приема за официално. Още повече, че когато са ги строили се предполага, че не са били изобретили колелото даже. Имаше наскоро или по-точно година-две ли минаха вече от "активиране" на пирамидите в платото Гиза, някакви лъчове от детски лазери излизаха от там сигурно съвсем случайно

- Jordana
- старши ентусиаст
-
Като каза Леонардо , знаеш ли че Исак Нютон след като е сътворил прочутите си математически трудове и анализи по физика астрономия механика , в края на кариерата си се отдава на теологията като почва да пише религиозни трудове и изоставя науката ? Това се твърди че е вследствие на среща на Нютон с ....дявола .Би било съвсем опростенчески да се твърди че прибирайки се къде полунощ от кръчмата е срещнал рогатия ....по скоро е имал някакво преживяване което го е накарало да стане силно религиозен и да изостави науката ...какво е то едва ли може да се твърди със сигурност.
- Larbi
- Потребител
-
Jordana написа:Като каза Леонардо , знаеш ли че Исак Нютон след като е сътворил прочутите си математически трудове и анализи по физика астрономия механика , в края на кариерата си се отдава на теологията като почва да пише религиозни трудове и изоставя науката ? Това се твърди че е вследствие на среща на Нютон с ....дявола .Би било съвсем опростенчески да се твърди че прибирайки се къде полунощ от кръчмата е срещнал рогатия ....по скоро е имал някакво преживяване което го е накарало да стане силно религиозен и да изостави науката ...какво е то едва ли може да се твърди със сигурност.
Мерси за инфото, колега. Не знаех за това.
Темата за Дявола е много интересна и обширна. Не се знае каква случка е имал и какво е срещнал, но специално за Дявола става една голяма главоблъсканица за това кой е той и така нататъка. Рептили и всякакви страшно изглеждащи извънземни ясно сега, обаче тези безплътни същества като Ангели, Демони, Джинове там са нещата много объркани и ще кажа защо. Малко не ми е много подредена мисълта, но е голяма манджа с грозде всичко и къде е истината и кой кой е незнам дали изобщо някой знае. От Египет Израелтяните ги извежда Бог който иска постоянно жертвоприношения (егати готиния пич нали?) подобно на Рептилските богове на Централно-Американските цивилизации. Израелтяните още имат практика да принасят в жетва дори хора, разбира се вече не е толкова официално. Този същият Бог, когато Мойсей го пита как се казва, той му отваря ЯХВЕ или в превод от техният език "Аз съм този който съм" т.е. "гледай си работата"

Върховният символ за Юдеите е хексаграма и с чиято помощ, както и с други символи от свещената геометрия и имена на ангели, Соломон тормози и заповядва демоните да правят каквотото той иска. Сега хората които се занимават с черна магия (защото всички магии са черни и няма червена и бяла освен черна, както се опитват да го представят по-приемливо за клиентите, защото за всичките магически ритуали се използват същества от ниския астрал, а именно демони. Дали ще е за лошо нещо да се направи на някой, смърт или любов, то всичо е против волята на обекта) използват тези символи и геометрии, като пентаграма и хексаграма участват навсякъде. Хубаво ама на Северния полюс на Сатурн се намира вечна буря оформена идеално като хексаграма.
От там и черният куб, а покрай черният куб се въртят като гламави и мюсюлманите в Мека и Хиндуистите, само че едните се въртят в посока на часовниковата стрелка, а другите обратно, както пише и на тази снимка.
От там ако човек се замисли и ние Християните се въртим около църквата на Великден

Всичко това е в култ на Сатурн, а за Сатурн сте чели в митологиите бог на какво е и при всяка митология как се казва.
До тук много хубаво нали религия и чудо и все хубави работи, птичките пеят и всичко е ток и жица, обаче математиката зад тази геометрична фигура е 6 6 6. А сега това число с кого е свързано?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
Кубът е и един от елементите изграждащи Света - елементът земя. И един от 5-те правилни многостени - Платоново тяло.
Платоновите тела и техните братовчеди от висшите измерения
По-интересен е додекаедъра - символ на Вселената и "божественото" в нея

Платоновите тела и техните братовчеди от висшите измерения
По-интересен е додекаедъра - символ на Вселената и "божественото" в нея

Лето две и седемнаесто.