Пътуване във времето, антигравитация и все в този ред...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Re: Пътуване във времето, антигравитация и все в този ред...

Мнение от Larbi » 09 Мар 2015, 20:24

Jordana написа:Някой интересува ли се от такива неща като жироскопа например ?
https://www.youtube.com/watch?v=GeyDf4ooPdo
или от такива експерименти
https://www.youtube.com/watch?v=AzOSYJmYLTg

Много яко това жироскопа :clap: :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 09 Мар 2015, 21:22

Jordana написа:Някой интересува ли се от такива неща като жироскопа например ?
https://www.youtube.com/watch?v=GeyDf4ooPdo
или от такива експерименти
https://www.youtube.com/watch?v=AzOSYJmYLTg

Разбира се!
Преди години като ми показаха номера с жирото на една демо-лекция по физика и почти ми падна ченето като откачиха маховика от едната страна и той не мръдна, камоли да падне :mhihi:
Изобщо всякакви високотехнологични и напредничави експерименти и теории са добре дошли в темата - свръхпроводимост, графен, управляем термоядрен синтез - все е интересно :yes: Не нищим само хардкор сай-фай темите, я :)

larbi, ей тук имаше разни базови неща по въпроса с енергията от "нищото", а нета е заринат с какви ли не схеми и конструкции на генератори на безплатна енергия, ама колко е безплатна не знам :mhihi:

http://www.collective-evolution.com/201 ... the-proof/
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 09 Мар 2015, 21:29

Nickelback написа:larbi, ей тук имаше разни базови неща по въпроса с енергията от "нищото", а нета е заринат с какви ли не схеми и конструкции на генератори на безплатна енергия, ама колко е безплатна не знам :mhihi:

http://www.collective-evolution.com/201 ... the-proof/

Мерси :yes:

Попадал съм на разни клипове в тубата и статии в нета за фрий енерджи, обаче никога не съм задълбавал. Аз съм по мистериите, всякакви интра и мулти дайменшънъл работи и пътувания, телепорт, теле/психо-кинеза, матрицата на Сатурн, крипто-зоология и всякакви подобни работи :) :mrgreen:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 10 Мар 2015, 10:07

За безплатната енергия от етера съм доста скептично настроен .Преди време изчетох доста за Тесла и прочутия автомобил но почти съм убеден в неговата цел - един рекламен трик за печелене на слава .За стотиците хиляди ентусиасти които качват в тубата клипчета с разни моторчета въртящи намотки с енергия от въздуха , бих казал - възможно и дотам без практически смисъл.Поради свръх напрегнатото електромагнитно поле от разни електро магнитни излъчвания е възможно да бъдат индуцирани дори и високи напрежения но за съжаление с мижав ампераж ,да не кажа нулев .И става за разни такива демо експерименти да завърти някоя малка намотка уж че добавя някаква енергия но нищо повече .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nickelback » 11 Мар 2015, 21:21

Не знам, мен определено ме впечалява генератора на Сърл, но явно трябва да се спази определена пропорционалност (някакъв закон на квадратите там), технологичен процес и подбор на материали :dunno: Имам разни неодимови магните, ама... :mhihi: Явно не е за всеки да си го направи :ok:

Генератор на Джон Сърл

Иначе по други въпроси се натъкнах на няколко много добре синтезирани статии с достъпни примери и картинки :) Браво за труда на автора :yes:
Конкретно в този ред:

Има ли живот в други измерения

Тахионите – акушерите на Вселената

Стандартният модел

Интересно животно са тахионите :roll:
Аз още ги осмислям и нищо не мога да коментирам за сега :ok:

Иначе тази картинка от статията за тахионите ме изкефи много и веднага се сетих за стаята с книгите в Интерстелар :mhihi:

Изображение
Изображение Изображение

Лето две и седемнаесто.

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 11 Мар 2015, 22:10

Тази тема си е направо за конспирации, щото всичко това което обсъждаме е аха на ръба и пада от него на приетото/неприетото официално.
Живот има във всички измерения и всичко е възможно. Прост пример със контактите с духове, демони, джинове и всякакви подобни които са безплътни създания. Баба ви Ванга и тя е получавала информация за всичко от някъде, но никой не се е наел или поне не съм чел дали са били демони, ангелски създания или просто са и предавали информация извънземни или вътре земни (на Английски звучи по-добре - extra/intra terrestrials).

Нещо интересно което бях гледал преди време, което може да се свърже с тази така наречена свободна/безплатна по-точно енергия. Та именно Тесла е имал на идея да се направи подобно нещо и всичката електроенергия която използваме да се получава безплатно и да има предостатъчно за всичко, но нещо е умрял и така случайно, разбира се. Идеята е че навсякъде по света има обелиски и пирамиди и предаването се предполага че е ставало посредством кристал кварц мисля беше от който били изградени сърцевините на тези обелиски, имало в пирамидите и в някакви други такива древни монументи. Още повече, че земята е изградена от някаква решетка беше, не ми се търси точни наименования или май беше Пауър Грид и има зони които излъчват много енергия която е БЕЗПЛАТНА. Именно около такива зони се наблюдава най-голямата активност на НЛО.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 12 Мар 2015, 2:31

....експериментирал с въртящи плъзгащи ролки и измерил малка E.M.F. Забелязал също, че когато пръстените се въртят свободно и електричеството не се отвежда, косата му настръхва. Заключението му било, че свободните електрони в метала са задвижени навън от центробежната сила, породена от статичното поле в метала. Затова решил да направи генератор, използващ този принцип.....

Това е откъс от генератора на Стърл ....ъъъ малко ми идва в повече и ми настръхва косата от такива .Като го чета това излиза че всеки един електромотор си изтръсква електроните навън от ротора вследствие на центробежните сили :mhihi: И кви са тия центробежни сили породени от статично поле в метала .....нещо като асинхронен мотор с постоянно магнитно поле :mhihi: въртян от друг по малък мотор ....ама той Тесла го е изобретил това работещо и го е патентовал даже 30 години преди въпросния "учен" .
Обаче другото за стандартния модел е предмет на най съвременни изследвания и е доста интересно като теория.Има една малко смущаваща подробност че всичко за това което се говори е на база само математически изчисления и теории .Тия частици не могат да бъдат видяни с апаратура или регистрирани .Х бозона им отне десетилетие и кански мъки да докажат че изобщо съществува и то по косвен път а не директно самата частица .Тоест има много голяма вероятност след време да възникнат нови теории базирани на повече данни .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 12 Мар 2015, 15:38

Eто ви нещо интересно, ако сте го пропуснали: Cosmos: A Spacetime Odyssey
За съжаление на някои хора, няма нищо паранормално в поредицата, само чиста наука, тази същата, на която дължим всичко, което днес приемаме за дадено. ;)

Иначе ми е много интересно, как някои хора/илюминати/масони/рептили/извънземни или каквито и да било, държат в тайна разни невероятни изобретения, пътуване във времето, телепортация и какво ли още не, вместо да се възползват от тях.

Този форум няма да престане да ме изумява. :)

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 12 Мар 2015, 17:18

Fear написа:Иначе ми е много интересно, как някои хора/илюминати/масони/рептили/извънземни или каквито и да било, държат в тайна разни невероятни изобретения, пътуване във времето, телепортация и какво ли още не, вместо да се възползват от тях.

Този форум няма да престане да ме изумява. :)

Ти пък от къде знаеш, че не се възползват? Или може би трябва да се води колонка във вестник къде са се телепортирали там тези които се занимават с това. Или не е странна сигурно историята с "Елдридж" и неговата телепортация :mhihi: Този образ Башиаго твърди, че през 80-те са ходили на Марс, както и някаки други негови "колеги" http://exopolitics.blogs.com/exopolitic ... ars-1.html

Между другото има много филми които показват пътуване във времето и хора/не хора със свръх способности като телепорт, телекинеза и всякакви подобни, но всичко се представя като някаква фантастика и ок спете спокойно деца, това е само филмче. Нещо много зачестиха подобни филми и най-вече сериали напоследък. Днес отварям арената и гледам 1-ви епизод на някакъв нов сериал пак героят е със свръх способности :paranoid: Странна работа.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 13 Мар 2015, 10:33

larbi написа:Ти пък от къде знаеш, че не се възползват? Или може би трябва да се води колонка във вестник къде са се телепортирали там тези които се занимават с това. Или не е странна сигурно историята с "Елдридж" и неговата телепортация :mhihi: Този образ Башиаго твърди, че през 80-те са ходили на Марс, както и някаки други негови "колеги" http://exopolitics.blogs.com/exopolitic ... ars-1.html

Между другото има много филми които показват пътуване във времето и хора/не хора със свръх способности като телепорт, телекинеза и всякакви подобни, но всичко се представя като някаква фантастика и ок спете спокойно деца, това е само филмче. Нещо много зачестиха подобни филми и най-вече сериали напоследък. Днес отварям арената и гледам 1-ви епизод на някакъв нов сериал пак героят е със свръх способности :paranoid: Странна работа.

Aми не знам, мога само да предполагам, че не се използват, понеже няма нищо, което да доказва това използване.
Ти си този, които знае. ;)

Дано виждаш разликата между мен и теб - аз съм склонен да подложа всичко под съмнение, докато ти си готов да повярваш безусловно на всякакви фантасмагории. :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 13 Мар 2015, 11:22

Едни има дето едвам с клизма доказват че са ходили на луната и то пак съм убеден че поне 50% от днес запитаните по въпроса ще твърдят че е инсценировка .А тия ходили ама забравили да си купят проспект с местните забележителности , дори и билетите не запазили -тоест няма нищо налице обаче напират за достоверност на преразказа ?! Сега остава и мавъра да потвърди че е ходил на марсианска детска градина и ще стане пълна картинката :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 13 Мар 2015, 17:53

Нали си говорим и обсъждаме кое може, кое не и по-точно как ние го мислим и го вярваме не вярваме. Общо взето шегаджийска история е при нас и това ми харесва. Всеки да си подлага каквото си иска на съмнение и да си вярва или не вярва на каквото си иска - все пак нали сега сме демокрация :mrgreen:

А какво мислите за Кухата Земя? Ей така само да вметна, че Да Винчи бил се изгубил известно време от лицето на Земята и като се появява почва да рисува невероятно грозни същества, като преди това е рисувал само красиви хомо еректус-и. Това го бях гледал някъде преди време и не помня точно всички детайли и не мога да бъда подробен особенно. За преданията и легендите за гноми, феи и всякакви дребни и по-големи същества можем също да обсъдим. Има един момент и той е че ок - хората имаме понякога доста развинтено въображение, но по целия свят имат предания и легенди относно хора от долната земя и всякакви подобни (да не обръщаме за хората дошли от небето, че директно за извънземните отиваме, а тая тема за вътрешно-земните малко я насочвам). ;)

Друг въпрос: Защо по целия свят има построени пирамиди, които се оказва, че са много по-стари от това което официалната наука приемаше и още приема за официално. Още повече, че когато са ги строили се предполага, че не са били изобретили колелото даже. Имаше наскоро или по-точно година-две ли минаха вече от "активиране" на пирамидите в платото Гиза, някакви лъчове от детски лазери излизаха от там сигурно съвсем случайно :mrgreen:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 13 Мар 2015, 19:05

Като каза Леонардо , знаеш ли че Исак Нютон след като е сътворил прочутите си математически трудове и анализи по физика астрономия механика , в края на кариерата си се отдава на теологията като почва да пише религиозни трудове и изоставя науката ? Това се твърди че е вследствие на среща на Нютон с ....дявола .Би било съвсем опростенчески да се твърди че прибирайки се къде полунощ от кръчмата е срещнал рогатия ....по скоро е имал някакво преживяване което го е накарало да стане силно религиозен и да изостави науката ...какво е то едва ли може да се твърди със сигурност.

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 13 Мар 2015, 20:19

Jordana написа:Като каза Леонардо , знаеш ли че Исак Нютон след като е сътворил прочутите си математически трудове и анализи по физика астрономия механика , в края на кариерата си се отдава на теологията като почва да пише религиозни трудове и изоставя науката ? Това се твърди че е вследствие на среща на Нютон с ....дявола .Би било съвсем опростенчески да се твърди че прибирайки се къде полунощ от кръчмата е срещнал рогатия ....по скоро е имал някакво преживяване което го е накарало да стане силно религиозен и да изостави науката ...какво е то едва ли може да се твърди със сигурност.

Мерси за инфото, колега. Не знаех за това.

Темата за Дявола е много интересна и обширна. Не се знае каква случка е имал и какво е срещнал, но специално за Дявола става една голяма главоблъсканица за това кой е той и така нататъка. Рептили и всякакви страшно изглеждащи извънземни ясно сега, обаче тези безплътни същества като Ангели, Демони, Джинове там са нещата много объркани и ще кажа защо. Малко не ми е много подредена мисълта, но е голяма манджа с грозде всичко и къде е истината и кой кой е незнам дали изобщо някой знае. От Египет Израелтяните ги извежда Бог който иска постоянно жертвоприношения (егати готиния пич нали?) подобно на Рептилските богове на Централно-Американските цивилизации. Израелтяните още имат практика да принасят в жетва дори хора, разбира се вече не е толкова официално. Този същият Бог, когато Мойсей го пита как се казва, той му отваря ЯХВЕ или в превод от техният език "Аз съм този който съм" т.е. "гледай си работата" :mhihi:
Върховният символ за Юдеите е хексаграма и с чиято помощ, както и с други символи от свещената геометрия и имена на ангели, Соломон тормози и заповядва демоните да правят каквотото той иска. Сега хората които се занимават с черна магия (защото всички магии са черни и няма червена и бяла освен черна, както се опитват да го представят по-приемливо за клиентите, защото за всичките магически ритуали се използват същества от ниския астрал, а именно демони. Дали ще е за лошо нещо да се направи на някой, смърт или любов, то всичо е против волята на обекта) използват тези символи и геометрии, като пентаграма и хексаграма участват навсякъде. Хубаво ама на Северния полюс на Сатурн се намира вечна буря оформена идеално като хексаграма.

black_cube-worship.jpg

От там и черният куб, а покрай черният куб се въртят като гламави и мюсюлманите в Мека и Хиндуистите, само че едните се въртят в посока на часовниковата стрелка, а другите обратно, както пише и на тази снимка.

hqdefault.jpg

От там ако човек се замисли и ние Християните се въртим около църквата на Великден :mhihi:
Всичко това е в култ на Сатурн, а за Сатурн сте чели в митологиите бог на какво е и при всяка митология как се казва.

До тук много хубаво нали религия и чудо и все хубави работи, птичките пеят и всичко е ток и жица, обаче математиката зад тази геометрична фигура е 6 6 6. А сега това число с кого е свързано?

1368366815733eba_l.png
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nickelback » 13 Мар 2015, 23:57

Кубът е и един от елементите изграждащи Света - елементът земя. И един от 5-те правилни многостени - Платоново тяло.

Платоновите тела и техните братовчеди от висшите измерения

По-интересен е додекаедъра - символ на Вселената и "божественото" в нея :)

Изображение
Изображение Изображение

Лето две и седемнаесто.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата