Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
gotti88 написа:Leon написа:При средно 20г. на ден, не виждам с какво може да ти навреди...Ако искаш да сваляш килограми ти пречи след трнировка, но иначе няма драма. По-добре от сникърс или вафла... А защо не я смениш със сусамова?
Не искам да свалям килограми, имам незначително омазняване в коремната област, но като цяло си качвам кила и това ми е целта, а иначе сусамовата не ми харесва на вкус, но ще се опитам да я хапвам и нея.
По-добре забрави за простите въглехидрати. При всички положения ще ти забавят резултатите. Отделно сладките неща носят само вреди...
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Колеги в крайна сметка реших, че трябва да започна да приемам протеин, и се бях спрял на голд стандарта, но един приятел ме разубеждава, че последните години бил голям боклук, и ме насочи към amix pure fusion, какво Ви е мнението за него и заслужава ли си парите. Само да допълня, че са на сходна цена с голд стандарта.
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Въобще какви са тия Амикс дето само ги пробутват напоследък? Някой има ли информация къде се произвеждат? За другите любимци на Сила.бг - Мех знам че се правят в Дупница.. 

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Vanqu1sh написа:Въобще какви са тия Амикс дето само ги пробутват напоследък? Някой има ли информация къде се произвеждат? За другите любимци на Сила.бг - Мех знам че се правят в Дупница..
Аве гледам амикса доста здраво се рекламира в момента в световен мащаб, ама какво е качеството и аз не съм сигурен.
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
DiMIcha84 написа:Vanqu1sh написа:Въобще какви са тия Амикс дето само ги пробутват напоследък? Някой има ли информация къде се произвеждат? За другите любимци на Сила.бг - Мех знам че се правят в Дупница..
Аве гледам амикса доста здраво се рекламира в момента в световен мащаб, ама какво е качеството и аз не съм сигурен.
Уж в испания се произвежда, ма колко е истина.. http://www.bodybuilding.com/ не са чували за тази марка. Къде по-точно си го видял в световен мащаб.
- spower
- старши ентусиаст
-
Погледни Cellucor Cor-Performance Whey доста чист от към въглехидрати. По отзиви от няколко човека, който го ползват само положителни мнения.
Също и Reflex Natural Whey английски 100% със сертификатите за качество по ЕУ нормите. Вярно, че цената е по-висока, но има защо. Допълнително е обогатен с бцаа.
Също и Reflex Natural Whey английски 100% със сертификатите за качество по ЕУ нормите. Вярно, че цената е по-висока, но има защо. Допълнително е обогатен с бцаа.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
spower написа:gotti88 написа:Leon написа:При средно 20г. на ден, не виждам с какво може да ти навреди...Ако искаш да сваляш килограми ти пречи след трнировка, но иначе няма драма. По-добре от сникърс или вафла... А защо не я смениш със сусамова?
Не искам да свалям килограми, имам незначително омазняване в коремната област, но като цяло си качвам кила и това ми е целта, а иначе сусамовата не ми харесва на вкус, но ще се опитам да я хапвам и нея.
По-добре забрави за простите въглехидрати. При всички положения ще ти забавят резултатите. Отделно сладките неща носят само вреди...
На меда не може да се гледа само като на прост въглехидрат предвид полезността за имунна система и т.н. Освен това, моля, намали си огромната снимка в подписа.
Never mistake motion for action...
Спецялен поздрав за всички фитнес маняци от бмв форума.Момчета стягаите се че лятото чука на вратата!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
prodava se bmw e36 320 i sedan
- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
Колеги, кажете какво хапвате между храненията? Аз закусвам в 7:00, обядвам в 12:00 и вечерям към 19:00-19:30... Какво да хапвам между храненията, че все се чудя? Не ми се носи храна, нямам възможност и да си я приготвям (работя в офис и понякога пред компютъра ям плодове). Не се опитвам да сваля, даже напротив...
слагаш си в джоба кесийка с орехови ядки и си ти човека. орехите са дар божи.
слагам тука и една статия от колегите от асоциацията, по въпроси, които сме коментирали и по-напред.
http://www.issaonline.edu/blog/index.cfm/2015/3/2/What-You-Need-to-Know-About-High-Intensity-Interval-Training
слагам тука и една статия от колегите от асоциацията, по въпроси, които сме коментирали и по-напред.
http://www.issaonline.edu/blog/index.cfm/2015/3/2/What-You-Need-to-Know-About-High-Intensity-Interval-Training
- spower
- старши ентусиаст
-
gotti88 написа:Колеги, кажете какво хапвате между храненията? Аз закусвам в 7:00, обядвам в 12:00 и вечерям към 19:00-19:30... Какво да хапвам между храненията, че все се чудя? Не ми се носи храна, нямам възможност и да си я приготвям (работя в офис и понякога пред компютъра ям плодове). Не се опитвам да сваля, даже напротив...
Може да пробваш с някой протеинов бар да поддържаш положителен азотен баланса

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
mcren написа:Спецялен поздрав за всички фитнес маняци от бмв форума.Момчета стягаите се че лятото чука на вратата!
Доста смело с тоя Anapolon, надявам се знаеш какво правиш

А и темата май е забранена за тия нещица

sambeto написа:mcren написа:Спецялен поздрав за всички фитнес маняци от бмв форума.Момчета стягаите се че лятото чука на вратата!
Доста смело с тоя Anapolon, надявам се знаеш какво правиш![]()
А и темата май е забранена за тия нещица
Няма страшно анаполона е страшен,иначе това повечето са лекарства не стероиди!
prodava se bmw e36 320 i sedan
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
От какво си болен?
Еее, май не съм чак толкова болен !
Помисли си дядо Гошо, след като видя колко хапчета пие внукът му преди фитнес.
П.С.: И според мен умната с тези работи... Всички искаме резултати ама уж спорта е за здраве, а то какво става някой път
Помисли си дядо Гошо, след като видя колко хапчета пие внукът му преди фитнес.

П.С.: И според мен умната с тези работи... Всички искаме резултати ама уж спорта е за здраве, а то какво става някой път

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV