Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от spower » 26 Фев 2015, 14:37

gotti88 написа:
Leon написа:При средно 20г. на ден, не виждам с какво може да ти навреди... ;) Ако искаш да сваляш килограми ти пречи след трнировка, но иначе няма драма. По-добре от сникърс или вафла... А защо не я смениш със сусамова?

Не искам да свалям килограми, имам незначително омазняване в коремната област, но като цяло си качвам кила и това ми е целта, а иначе сусамовата не ми харесва на вкус, но ще се опитам да я хапвам и нея. :yes:

По-добре забрави за простите въглехидрати. При всички положения ще ти забавят резултатите. Отделно сладките неща носят само вреди...
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 26 Фев 2015, 15:11

Колеги в крайна сметка реших, че трябва да започна да приемам протеин, и се бях спрял на голд стандарта, но един приятел ме разубеждава, че последните години бил голям боклук, и ме насочи към amix pure fusion, какво Ви е мнението за него и заслужава ли си парите. Само да допълня, че са на сходна цена с голд стандарта.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 26 Фев 2015, 15:16

Въобще какви са тия Амикс дето само ги пробутват напоследък? Някой има ли информация къде се произвеждат? За другите любимци на Сила.бг - Мех знам че се правят в Дупница.. :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 26 Фев 2015, 16:06

Vanqu1sh написа:Въобще какви са тия Амикс дето само ги пробутват напоследък? Някой има ли информация къде се произвеждат? За другите любимци на Сила.бг - Мех знам че се правят в Дупница.. :kuku:

Аве гледам амикса доста здраво се рекламира в момента в световен мащаб, ама какво е качеството и аз не съм сигурен.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 26 Фев 2015, 17:09

DiMIcha84 написа:
Vanqu1sh написа:Въобще какви са тия Амикс дето само ги пробутват напоследък? Някой има ли информация къде се произвеждат? За другите любимци на Сила.бг - Мех знам че се правят в Дупница.. :kuku:

Аве гледам амикса доста здраво се рекламира в момента в световен мащаб, ама какво е качеството и аз не съм сигурен.

Уж в испания се произвежда, ма колко е истина.. http://www.bodybuilding.com/ не са чували за тази марка. Къде по-точно си го видял в световен мащаб.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от spower » 26 Фев 2015, 17:11

Погледни Cellucor Cor-Performance Whey доста чист от към въглехидрати. По отзиви от няколко човека, който го ползват само положителни мнения.
Също и Reflex Natural Whey английски 100% със сертификатите за качество по ЕУ нормите. Вярно, че цената е по-висока, но има защо. Допълнително е обогатен с бцаа.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 26 Фев 2015, 17:32

spower написа:
gotti88 написа:
Leon написа:При средно 20г. на ден, не виждам с какво може да ти навреди... ;) Ако искаш да сваляш килограми ти пречи след трнировка, но иначе няма драма. По-добре от сникърс или вафла... А защо не я смениш със сусамова?

Не искам да свалям килограми, имам незначително омазняване в коремната област, но като цяло си качвам кила и това ми е целта, а иначе сусамовата не ми харесва на вкус, но ще се опитам да я хапвам и нея. :yes:

По-добре забрави за простите въглехидрати. При всички положения ще ти забавят резултатите. Отделно сладките неща носят само вреди...

На меда не може да се гледа само като на прост въглехидрат предвид полезността за имунна система и т.н. Освен това, моля, намали си огромната снимка в подписа.
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mcren » 09 Мар 2015, 23:23

Спецялен поздрав за всички фитнес маняци от бмв форума.Момчета стягаите се че лятото чука на вратата!
P_20150309_230340.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
prodava se bmw e36 320 i sedan

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540i

Мнение от BAHKATA » 10 Мар 2015, 16:51

Колеги, кажете какво хапвате между храненията? Аз закусвам в 7:00, обядвам в 12:00 и вечерям към 19:00-19:30... Какво да хапвам между храненията, че все се чудя? Не ми се носи храна, нямам възможност и да си я приготвям (работя в офис и понякога пред компютъра ям плодове). Не се опитвам да сваля, даже напротив...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 10 Мар 2015, 17:31

слагаш си в джоба кесийка с орехови ядки и си ти човека. орехите са дар божи.

слагам тука и една статия от колегите от асоциацията, по въпроси, които сме коментирали и по-напред.
http://www.issaonline.edu/blog/index.cfm/2015/3/2/What-You-Need-to-Know-About-High-Intensity-Interval-Training

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от spower » 11 Мар 2015, 11:21

gotti88 написа:Колеги, кажете какво хапвате между храненията? Аз закусвам в 7:00, обядвам в 12:00 и вечерям към 19:00-19:30... Какво да хапвам между храненията, че все се чудя? Не ми се носи храна, нямам възможност и да си я приготвям (работя в офис и понякога пред компютъра ям плодове). Не се опитвам да сваля, даже напротив...

Може да пробваш с някой протеинов бар да поддържаш положителен азотен баланса ;) аз залъгвам глада с по-едри аминокиселини на ON amino 2222 и на алмакс амино 8000 са по- едри хаповете. Иначе и ядки не е лошо като вариант, най-ме е яд, че немога да си сложа една чинийка с нарязани мезета от това по-добро няма :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 11 Мар 2015, 13:22

mcren написа:Спецялен поздрав за всички фитнес маняци от бмв форума.Момчета стягаите се че лятото чука на вратата!
P_20150309_230340.jpg

Доста смело с тоя Anapolon, надявам се знаеш какво правиш :mrgreen:
А и темата май е забранена за тия нещица :angel:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mcren » 11 Мар 2015, 22:08

sambeto написа:
mcren написа:Спецялен поздрав за всички фитнес маняци от бмв форума.Момчета стягаите се че лятото чука на вратата!
P_20150309_230340.jpg

Доста смело с тоя Anapolon, надявам се знаеш какво правиш :mrgreen:
А и темата май е забранена за тия нещица :angel:

Няма страшно анаполона е страшен,иначе това повечето са лекарства не стероиди!
prodava se bmw e36 320 i sedan

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 12 Мар 2015, 17:01

От какво си болен?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 12 Мар 2015, 18:10

Еее, май не съм чак толкова болен !
Помисли си дядо Гошо, след като видя колко хапчета пие внукът му преди фитнес. :mhihi:

П.С.: И според мен умната с тези работи... Всички искаме резултати ама уж спорта е за здраве, а то какво става някой път :lol:
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата