Шукаритетен преден лип за М-броня?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Tristaiosemnaiseis
- младши ентусиаст
-
- Кара: тист
- Мечтае да кара: непрекъснато
- Детайли за колата: 08' E91 325d - сега; 'E36 316i Compact - сега; '02 E46 330i Touring - преди; '97 Е36 318i Touring - преди; '00 BMW 540iA - преди; '02 BMW E46 330Ci SMG - преди; '99 BMW E36 328i Touring - преди;
Шукаритетен преден лип за М-броня?
Здравейте колеги, след всеобхватното ми търсене на по-голям (да се разбира по-нисък и по-издаден напред) преден лип за предната М-броня ударих на камък, тъй като никъде - нито в България, нито в чужбина не се предлага нещо адекватно на нормални пари. Желанието ми е да се сдобия с нещо, което на визия наподобява до голяма степен AC Schnitzer или MaxVelocity RS ножа. Моля споделете, ако някой от вас се е оборудвал с подобно нещо!
Примерна снимка: http://img.photobucket.com/albums/v244/ ... 2after.jpg
п.п. GT-сплитерите и стъклопластовите чудесии не са вариант!
Примерна снимка: http://img.photobucket.com/albums/v244/ ... 2after.jpg
п.п. GT-сплитерите и стъклопластовите чудесии не са вариант!

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Re: Шукаритетен преден лип за М-броня?

Поздрави,
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Според мен най-лесно и най-евтино ще е да идеш при някой майстор дето лепи/заварява пластмаса и да ти направи от 2 липа един.
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
аз пък за 2 мин намерих такъв лип поне от 3 различни продавача ( в бг ) и то пластмасов води се ххл 
ако не можеш да намериш и ти трябва драсни лс и ще ти покажа обява на дадения лип от снимката
имай напредвид че се монтира върху стандартния такъв .
не съм съгласен изобщо колега , това ще му отнеме време ( пари ) да не говорим какво ще сглоби инженера който лепи , а й боята после на този лип /.... нов е около 80-100лв

ако не можеш да намериш и ти трябва драсни лс и ще ти покажа обява на дадения лип от снимката

Vanqu1sh написа:Според мен най-лесно и най-евтино ще е да идеш при някой майстор дето лепи/заварява пластмаса и да ти направи от 2 липа един.
не съм съгласен изобщо колега , това ще му отнеме време ( пари ) да не говорим какво ще сглоби инженера който лепи , а й боята после на този лип /.... нов е около 80-100лв

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- Tristaiosemnaiseis
- младши ентусиаст
-
- Кара: тист
- Мечтае да кара: непрекъснато
- Детайли за колата: 08' E91 325d - сега; 'E36 316i Compact - сега; '02 E46 330i Touring - преди; '97 Е36 318i Touring - преди; '00 BMW 540iA - преди; '02 BMW E46 330Ci SMG - преди; '99 BMW E36 328i Touring - преди;
Здрасти, явно не гледам на правилните места за тоя лип... Много ще се радвам да ми покажеш обявите, да видя за какво иде реч! Благодаря предварително!snaiperist0 написа:аз пък за 2 мин намерих такъв лип поне от 3 различни продавача ( в бг ) и то пластмасов води се ххл
ако не можеш да намериш и ти трябва драсни лс и ще ти покажа обява на дадения лип от снимкатаимай напредвид че се монтира върху стандартния такъв .
Vanqu1sh написа:Според мен най-лесно и най-евтино ще е да идеш при някой майстор дето лепи/заварява пластмаса и да ти направи от 2 липа един.
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
snaiperist0 написа:не съм съгласен изобщо колега , това ще му отнеме време ( пари ) да не говорим какво ще сглоби инженера който лепи , а й боята после на този лип /.... нов е около 80-100лв
Е щом има нови и не са скъпи супер. Мислех, че изобщо няма такива в България.

- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
snaiperist0 написа:аз пък за 2 мин намерих такъв лип поне от 3 различни продавача ( в бг ) и то пластмасов води се ххл
ако не можеш да намериш и ти трябва драсни лс и ще ти покажа обява на дадения лип от снимкатаимай напредвид че се монтира върху стандартния такъв .
колега давай обявите , че и аз нещо не ги намирам

- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Колега, babuna, имаше такива, питай те го за налични, водят се ХХL липове, налага се директно върху оригиналния.
На мен не ми хареса как завършват отстрани и това че са доста тънки.
Но пък човек ако се позанимава може и да стане както трябва.

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
Tenata написа:Колега, babuna, имаше такива, питай те го за налични, водят се ХХL липове, налага се директно върху оригиналния.
Ти сериозно ли Тена..

- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Киров написа:Tenata написа:Колега, babuna, имаше такива, питай те го за налични, водят се ХХL липове, налага се директно върху оригиналния.
Ти сериозно ли Тена..![]()
купих си аз такъв лип, обаче си продадох оригиналния без да знам че се монтира направо върху него...
а някой има ли снимка да покаже как стои липа от Бабуна монтиран на бронята...

Ти сериозен ли си, аз като бях да пробвам и като го наложих просто не ми хареса как стои и за това не го взех, а и друго много се огъва.
Със сигурност може да се постави без оригиналния, ама знае ли човек

http://store.bimmerworld.com/maxvelocit ... -p833.aspx
Това е липа, ама гроздето е много кисело

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
Tenata написа:Киров написа:Tenata написа:Колега, babuna, имаше такива, питай те го за налични, водят се ХХL липове, налага се директно върху оригиналния.
Ти сериозно ли Тена..![]()
купих си аз такъв лип, обаче си продадох оригиналния без да знам че се монтира направо върху него...
а някой има ли снимка да покаже как стои липа от Бабуна монтиран на бронята...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти сериозен ли си, аз като бях да пробвам и като го наложих просто не ми хареса как стои и за това не го взех, а и друго много се огъва.
Със сигурност може да се постави без оригиналния, ама знае ли човек
http://store.bimmerworld.com/maxvelocit ... -p833.aspx
Това е липа, ама гроздето е много кисело
Ами супер, значи ще су купя сега и оригинален лип и всичко е ок...и как се хваща този големия лип на оригиналния на края ли как става...

11 мнения
• Страница 1 от 1