Шукаритетен преден лип за М-броня?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тист
Мечтае да кара: непрекъснато
Детайли за колата: 08' E91 325d - сега; 'E36 316i Compact - сега; '02 E46 330i Touring - преди; '97 Е36 318i Touring - преди; '00 BMW 540iA - преди; '02 BMW E46 330Ci SMG - преди; '99 BMW E36 328i Touring - преди;

Шукаритетен преден лип за М-броня?

Мнение от Tristaiosemnaiseis » 16 Фев 2015, 11:32

Здравейте колеги, след всеобхватното ми търсене на по-голям (да се разбира по-нисък и по-издаден напред) преден лип за предната М-броня ударих на камък, тъй като никъде - нито в България, нито в чужбина не се предлага нещо адекватно на нормални пари. Желанието ми е да се сдобия с нещо, което на визия наподобява до голяма степен AC Schnitzer или MaxVelocity RS ножа. Моля споделете, ако някой от вас се е оборудвал с подобно нещо!
Примерна снимка: http://img.photobucket.com/albums/v244/ ... 2after.jpg

п.п. GT-сплитерите и стъклопластовите чудесии не са вариант! :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно
Мечтае да кара: самолет

Re: Шукаритетен преден лип за М-броня?

Мнение от u`F`o » 16 Фев 2015, 11:50

:OT: мен лично ме е страх да сложа M-кова броня, защото и без друго закачам всеки бордюр и легнал полицай, а колата ми е висока колкото твоята или малко повече. Ти как мислиш - дали ще можеш да караш из София, без да го разкачиш?

Поздрави,

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 16 Фев 2015, 12:12

Според мен най-лесно и най-евтино ще е да идеш при някой майстор дето лепи/заварява пластмаса и да ти направи от 2 липа един.

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от snaiperist0 » 16 Фев 2015, 13:28

аз пък за 2 мин намерих такъв лип поне от 3 различни продавача ( в бг ) и то пластмасов води се ххл :yes:
ако не можеш да намериш и ти трябва драсни лс и ще ти покажа обява на дадения лип от снимката :yes: имай напредвид че се монтира върху стандартния такъв .

Vanqu1sh написа:Според мен най-лесно и най-евтино ще е да идеш при някой майстор дето лепи/заварява пластмаса и да ти направи от 2 липа един.

не съм съгласен изобщо колега , това ще му отнеме време ( пари ) да не говорим какво ще сглоби инженера който лепи , а й боята после на този лип /.... нов е около 80-100лв :bchug:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тист
Мечтае да кара: непрекъснато
Детайли за колата: 08' E91 325d - сега; 'E36 316i Compact - сега; '02 E46 330i Touring - преди; '97 Е36 318i Touring - преди; '00 BMW 540iA - преди; '02 BMW E46 330Ci SMG - преди; '99 BMW E36 328i Touring - преди;

Мнение от Tristaiosemnaiseis » 16 Фев 2015, 14:52

snaiperist0 написа:аз пък за 2 мин намерих такъв лип поне от 3 различни продавача ( в бг ) и то пластмасов води се ххл :yes:
ако не можеш да намериш и ти трябва драсни лс и ще ти покажа обява на дадения лип от снимката :yes: имай напредвид че се монтира върху стандартния такъв .

Vanqu1sh написа:Според мен най-лесно и най-евтино ще е да идеш при някой майстор дето лепи/заварява пластмаса и да ти направи от 2 липа един.

не съм съгласен изобщо колега , това ще му отнеме време ( пари ) да не говорим какво ще сглоби инженера който лепи , а й боята после на този лип /.... нов е около 80-100лв :bchug:
Здрасти, явно не гледам на правилните места за тоя лип... Много ще се радвам да ми покажеш обявите, да видя за какво иде реч! Благодаря предварително!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 16 Фев 2015, 14:58

snaiperist0 написа:не съм съгласен изобщо колега , това ще му отнеме време ( пари ) да не говорим какво ще сглоби инженера който лепи , а й боята после на този лип /.... нов е около 80-100лв :bchug:

Е щом има нови и не са скъпи супер. Мислех, че изобщо няма такива в България. :yes: Не мисля обаче, че някой майстор дето изгражда липсващи парчета от брони ще се затрудни особено с изработката на подобен лип.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 325 dizel

Мнение от krasi2bmw » 16 Фев 2015, 19:05

snaiperist0 написа:аз пък за 2 мин намерих такъв лип поне от 3 различни продавача ( в бг ) и то пластмасов води се ххл :yes:

колега давай обявите , че и аз нещо не ги намирам ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 16 Фев 2015, 20:44

Колега, babuna, имаше такива, питай те го за налични, водят се ХХL липове, налага се директно върху оригиналния.
На мен не ми хареса как завършват отстрани и това че са доста тънки.

Но пък човек ако се позанимава може и да стане както трябва. :lalala:
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

Пловдивски Джигит
Аватар
Кара: Е38 728 IA

Мнение от Киров » 16 Фев 2015, 22:46

Tenata написа:Колега, babuna, имаше такива, питай те го за налични, водят се ХХL липове, налага се директно върху оригиналния.

Ти сериозно ли Тена.. :mhihi: :mhihi: купих си аз такъв лип, обаче си продадох оригиналния без да знам че се монтира направо върху него... :mhihi: а някой има ли снимка да покаже как стои липа от Бабуна монтиран на бронята... :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 16 Фев 2015, 23:01

Киров написа:
Tenata написа:Колега, babuna, имаше такива, питай те го за налични, водят се ХХL липове, налага се директно върху оригиналния.

Ти сериозно ли Тена.. :mhihi: :mhihi: купих си аз такъв лип, обаче си продадох оригиналния без да знам че се монтира направо върху него... :mhihi: а някой има ли снимка да покаже как стои липа от Бабуна монтиран на бронята... :winky:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :banghead: :banghead:
Ти сериозен ли си, аз като бях да пробвам и като го наложих просто не ми хареса как стои и за това не го взех, а и друго много се огъва.
Със сигурност може да се постави без оригиналния, ама знае ли човек :bchug:

http://store.bimmerworld.com/maxvelocit ... -p833.aspx
Това е липа, ама гроздето е много кисело
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

Пловдивски Джигит
Аватар
Кара: Е38 728 IA

Мнение от Киров » 16 Фев 2015, 23:30

Tenata написа:
Киров написа:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :banghead: :banghead:
Ти сериозен ли си, аз като бях да пробвам и като го наложих просто не ми хареса как стои и за това не го взех, а и друго много се огъва.
Със сигурност може да се постави без оригиналния, ама знае ли човек :bchug:

http://store.bimmerworld.com/maxvelocit ... -p833.aspx
Това е липа, ама гроздето е много кисело

Ами супер, значи ще су купя сега и оригинален лип и всичко е ок...и как се хваща този големия лип на оригиналния на края ли как става... :dunno:

Назад към E36