За и против ремап-а
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: За и против ремап-а
Абе не е така,колегата иска да каже че мааааалко преекспонират нещата. Така че като се качи на валовете ще си покаже истината. Казвам го и аз от опит.
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
Бате,какви евротунери,къде е тоя конкурс,как ги избират тея евротунери,я разкажи малко,щото аз неможах да намеря никво инфо за такъв конкурс,което ме навежда на мисълта че такъв несъществува,а картинка евротунер на 2013,2012,2011,2014,2015,2030 и аз мога да си направяnetmurder написа:С две думи тия от RaceChip хал хабер си нямат какво правят и какво продават![]()
![]()
явно това което са написали че са Евротунери на 2013г. също е лъжа...

- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
VRPerformance написа:Бате,какви евротунери,къде е тоя конкурс,как ги избират тея евротунери,я разкажи малко,щото аз неможах да намеря никво инфо за такъв конкурс,което ме навежда на мисълта че такъв несъществува,а картинка евротунер на 2013,2012,2011,2014,2015,2030 и аз мога да си направяnetmurder написа:С две думи тия от RaceChip хал хабер си нямат какво правят и какво продават![]()
![]()
явно това което са написали че са Евротунери на 2013г. също е лъжа...
Най-нормално ти предложих да дойдеш със един такъв чип и да ти направя на диното един мой и да видим кой крив кой прав
Колега да дойда, ама ти си в другия край на България, а и сега зимата не ми се мърда много много

Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- VRPerformance
- ентусиаст
-
Колега,моля те не ми казвай че си сериозен,в тоя случай дино стенда не е никав дино стенд,а датчик за обороти монтиран на предното дясно колело,вижда се това което е в червено е датчика...явно нямат пари за дино,нямат дори и да платят на фирма с дино и да направят качествени замервания защото ако си се занимавал с Г-теч ще знаеш колко е вярно,както има голямо значение шофьора на колата
това за мен не е сериозен тест за фирма със сериозни претенции за качество,та това което са направили е единствено да си правят реклама,аз също мога да платя 5-10 бона на някое списание да ми направи реклама с тестове на други чипове
незнам защо вярвате на такива неща,като от край време е ясно че най-добрия тунинг е софтуерния тунинг направен на дино стенд,със замерване преди и след настройките 

- badjo E60
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw F 11 530 D
- Мечтае да кара: BMW М6 Купе Кабрио
Колеги някой да знае номера на така наречения (Келеша) от Варна. След доста разпитване разбрах че той е един от най добрите в това.Прави настройките индивидуални за всяка кола и си носи гаранция за работата. Та ако някой му има номера да ми го прати на лично.
- VRPerformance
- ентусиаст
-
за 4-ри години търсене,неможа ли да му намериш телефона??? напиши в фейсбук Tony Тодоров...а иначе във всяка фирма с дино стенд ще получиш софтуер правен за твоята си колаbadjo E60 написа:Колеги някой да знае номера на така наречения (Келеша) от Варна. След доста разпитване разбрах че той е един от най добрите в това.Прави настройките индивидуални за всяка кола и си носи гаранция за работата. Та ако някой му има номера да ми го прати на лично.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- mili4uk
- младши ентусиаст
-
- Кара: жена си да дрифти
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: харчи малко - върви на страх
VRPerformance ... какво ти е мнението за това : http://www.burgertuning.com/jb4_pnp_BMW ... tuner.html
Beat the Devil
http://www.youtube.com/watch?v=k-cbiYzlHOk
- VRPerformance
- ентусиаст
-
Ами нищо бате,никога не съм виждал такова,незнам какъв е ефекта и няма как да си дам мнението
трябва да питаш някои който го е ползвал 

- mili4uk
- младши ентусиаст
-
- Кара: жена си да дрифти
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: харчи малко - върви на страх
VRPerformance написа:Ами нищо бате,никога не съм виждал такова,незнам какъв е ефекта и няма как да си дам мнениетотрябва да питаш някои който го е ползвал

Beat the Devil
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
badjo E60 написа:Колеги някой да знае номера на така наречения (Келеша) от Варна. След доста разпитване разбрах че той е един от най добрите в това.Прави настройките индивидуални за всяка кола и си носи гаранция за работата. Та ако някой му има номера да ми го прати на лично.
Имаш ЛС

- Shevchenko
- Потребител
-
- Кара: e39 530d
Здравейте, колеги,
Бихте ли споделили впечатления от Адлер, разбира се, ако има някой ползвал услугите им?
Лека вечер!
Бихте ли споделили впечатления от Адлер, разбира се, ако има някой ползвал услугите им?

Лека вечер!
- krispd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60,530d 04'
- Мечтае да кара: Eleanor
- Детайли за колата: Frozen Grey matte ; Logic 7
Колеги,един приятел си е правил ремап в Адлер Ауто и по професия е програмист. Сега ми предлага да ми "сложи" неговия ремап на моята кола безвъзмедно. Колите ни са идентични -218коня,автомати,530d.Неговата e 2005 ,моята е 2004 и двете са с ключ - без старт-стоп бутон. Може ли нещо да се нас*ре по колата според вас? Като цяло той има и оригиналния файл ,ако нещо се сгафи. Ремапът прави около 270 коня на двигателя и с загубите става около 250 на колелата,ако трябва да сме точни 247,5 по Дино.
Work hard in silence,let success make the noise.
- netmurder
- старши ентусиаст
-
krispd написа:Колеги,един приятел си е правил ремап в Адлер Ауто и по професия е програмист. Сега ми предлага да ми "сложи" неговия ремап на моята кола безвъзмедно. Колите ни са идентични -218коня,автомати,530d.Неговата e 2005 ,моята е 2004 и двете са с ключ - без старт-стоп бутон. Може ли нещо да се нас*ре по колата според вас? Като цяло той има и оригиналния файл ,ако нещо се сгафи. Ремапът прави около 270 коня на двигателя и с загубите става около 250 на колелата,ако трябва да сме точни 247,5 по Дино.
А твоята има ли ДПФ или пък неговата или и двете коли са напълно идентични както казваш...
- krispd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60,530d 04'
- Мечтае да кара: Eleanor
- Детайли за колата: Frozen Grey matte ; Logic 7
netmurder написа:krispd написа:Колеги,един приятел си е правил ремап в Адлер Ауто и по професия е програмист. Сега ми предлага да ми "сложи" неговия ремап на моята кола безвъзмедно. Колите ни са идентични -218коня,автомати,530d.Неговата e 2005 ,моята е 2004 и двете са с ключ - без старт-стоп бутон. Може ли нещо да се нас*ре по колата според вас? Като цяло той има и оригиналния файл ,ако нещо се сгафи. Ремапът прави около 270 коня на двигателя и с загубите става около 250 на колелата,ако трябва да сме точни 247,5 по Дино.
А твоята има ли ДПФ или пък неговата или и двете коли са напълно идентични както казваш...
Забравих да допълня,да. Неговата е с махан ДПФ и катализатор и направен след това ремап,моята няма нищо - с кривите двуцевки отзад.
Work hard in silence,let success make the noise.
- netmurder
- старши ентусиаст
-
krispd написа:netmurder написа:krispd написа:Колеги,един приятел си е правил ремап в Адлер Ауто и по професия е програмист. Сега ми предлага да ми "сложи" неговия ремап на моята кола безвъзмедно. Колите ни са идентични -218коня,автомати,530d.Неговата e 2005 ,моята е 2004 и двете са с ключ - без старт-стоп бутон. Може ли нещо да се нас*ре по колата според вас? Като цяло той има и оригиналния файл ,ако нещо се сгафи. Ремапът прави около 270 коня на двигателя и с загубите става около 250 на колелата,ако трябва да сме точни 247,5 по Дино.
Забравих да допълня,да. Неговата е с махан ДПФ и катализатор и направен след това ремап,моята няма нищо - с кривите двуцевки отзад.
Е значи колите май не са много идентични... май няма да станат нещата, но нека да кажат колегите на които им е по ясно...