Поредния оглед на автомобил..
Модератор: Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
Поредния оглед на автомобил..
Хайде да ви разкажа за поредния оглед на Х... и поредния олигофрен който се опита да ми продаде кошница... Преди малко се вьрнах от тук.. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8gfcaw ,,,, ето ви я още италиянка http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... ORT&noec=1 забележете как се е подмладила в км..
В чуждото мобиле се споменава, че колата има шум вьв веригата... Вьпреки този проблем реших да звьнна на дупнишкия хубавец да видя какво, ще изльже и както очаквах е извьршена смяна на вериги и всичко около тях.
Отивам да я гледам и още с влизането в автокьщата споменах на този
че е65 с която сьм в момента е 7мо по ред бмв и го помилих да си спести заучените фрази... тука само малко така, тука леко иначе(сьгласи се с мен
) До кога? До момента в който я запалихме.....светна асц абс и др и се почна ....нали знаеш, като се сваля акумулатор после всичко свети но за 50 метра каране всичко гасне.... Опитах се да му обясня, че и до луната да отида, няма нищо да се промени.. Парктроника свиреше постоянно,казвам му,че не работи коректно,а той...е как да не работи...виж, че издава сигнал..
Покарах я без него... колата ускорява като е39 520и автомат... Проблема БИЛ именно от светещия абс асц които спьвали колата...
Вдигам капака....потекьл антифриз от разширителния сьд...ПРОБЛЕМА ПАК СЕ ОКАЗА ДРЕБЕН...просто са долели повечко антифриз и затова протекла. След развиване на капачката на запален и загрят двг изтече още 0,5л антифриз и нещата заспаха...
Споменах му, че и маркучите бяха доста твьрди....пипа ги, СУПЕР СА... Е след развиването на капачката е нормално вече да са меки
За 10 минутен оглед открих тези проблеми..... не ми се мисли ако се бях застоял още...
Забравих да спомена, че след тест драйва веригата отново се обади... За това вече нямаше какво да каже,освен....всички майстори са еднакви.. Интересното бе, че бях посрещнат с думите..имам 5 майстора които ми правят колите...те се едни от най-добрите...

Последна промяна iliew на 04 Яну 2015, 13:19, променена общо 2 пъти
- Sportakus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5, Е46 330 XI
- Мечтае да кара: X6
Re: Поредния оглед на автомобил..
Не ти работи нито един от линковете 

- denislav.tatarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw 740 il
- Мечтае да кара: На задна гума
Добре че споделяш какво си видял това е много добре само да допълня че Враца,Дупница,Монтана никога няма да отида без да обиждам никой ще съм ти благодарен ако споделяш кои джипове си гледал защото ще е в много полезно
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Благодаря за споделеното инфо,дано на някой от четящите стигне най-накрая до извода,че от премиум марка автомобил над 5-6год нов внос,няма как да се намери читава!Елементарно е - ако се вземе читав екземпляр няма как да се калкулира печалба в Бг заради по-високата начална цена,внасят се най-големите кошници.Ако случайно се попадне на читав екземпляр по изключение на добра цена,то не стига до автокъщата - продава се още по пътя на роднина,приятел и т.н.
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Ти сериозно ли очакваше за 10 000лв Х-а да е в топ състояние 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
(bubsa) написа:Ти сериозно ли очакваше за 10 000лв Х-а да е в топ състояние
Това е правилният въпрос и мисля, че оплакванията на колегата са неоснователни, освен в частта лъжи на търговеца, но пък той е прав за себе си.

- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
В Станкето са най-големите мошенници. Не може малката Дупница да има автокъщи, колкото голямата София...
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- iliew
- ентусиаст
-
(bubsa) написа:Ти сериозно ли очакваше за 10 000лв Х-а да е в топ състояние
Пич ти сериозно ли мислиш че ще дам 20 к лв за кола на 14 и нагоре години.... Говорим за Х преди фейса за 4.4двг с разход около 20 в града...
В Дупница са най-големите мошеници продаващи най-големите морги в цяла България. Два пъти съм ходил до там, единият от които направих огромната грешка да си купя кола от една автокъща с 4 букви, започваща с "Р", като колата гореше антифриз по 1 л. на 1000 км., беше с гръмнали пиропатрони и още куп други скрити проблеми. Хубавото е, че по ирония на съдбата, тази морга я продадох на един тип също от Дупница - със загуба естествено за моя сметка.
- gelermoto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 528I
- Мечтае да кара: Е60
iliew написа:(bubsa) написа:Ти сериозно ли очакваше за 10 000лв Х-а да е в топ състояние
Пич ти сериозно ли мислиш че ще дам 20 к лв за кола на 14 и нагоре години.... Говорим за Х преди фейса за 4.4двг с разход около 20 в града...
+1

Ако в Германия имаха нашият стандарт на живот щяха да си продават дръгелите за 2000 евра.10 000 съвсем не са малко пари за 15-16г.кола било то и Х5.Говоря за Х преди фейса

- dobrev3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d; 330xd e91; E36 325tds
- Мечтае да кара: Е24 635CSi
gelermoto написа:iliew написа:(bubsa) написа:Ти сериозно ли очакваше за 10 000лв Х-а да е в топ състояние
+1![]()
Ако в Германия имаха нашият стандарт на живот щяха да си продават дръгелите за 2000 евра.10 000 съвсем не са малко пари за 15-16г.кола било то и Х5.Говоря за Х преди фейса
+1

- gsi_leo
- младши ентусиаст
-
- Кара: LX62314
- Мечтае да кара: e31 860
- Детайли за колата: Бърза,Мощна,Вечна
Наскоро купихме един е53 м57д30 от Кюстендил,само че от частно лице,човека явно наистина беше на зор щом го даваше за 12000лв,но идеята е че си разказа цялата история както за джипа така и автобиографията.В доверен сервиз в Кн огледахме обстойно МПС-то и майстора онемя,наистина предишния собственик си беше подържал джипа с много пари,извода е да не си купувате коли от автокъщи,но все пак всичко е и до късмет.
Късмет колега....
Късмет колега....

-0896965069-Сашо
...готов да помогне всекиму...
...готов да помогне всекиму...
dobrev3 написа:gelermoto написа:iliew написа:(bubsa) написа:Ти сериозно ли очакваше за 10 000лв Х-а да е в топ състояние
+1![]()
+1Ще дам толкова пари за 15-16г. и по-стара единствено ако съм колекционер и не ме бъркат парите ама не съм. 10 000 лв са си доста пари и тук всеки гледа да прецака другия ... Немеца с тия проблеми едва ли би гледал парите за които я продава, а по скоро би гледал да се отърве от нея и за не много пари, а и те сигурно при тях 15-16 годишни коли карат клошарите им

- iliew
- ентусиаст
-
Айде за тези които филосовстваха,че не мога да си намеря читава кола до 10к лв... Да ми е честита новата придобивка..... Забележка на този етап, счупена дрьжка шоф врата... Колата е нов внос но не от италия.. 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Честито,и много безаварини километри.Дай повече подробности за колата.
обичам BMW
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2