Поредния оглед на автомобил..

X серия (E84,F48,F39,F47,E83,F25,F26,E53,E70,F15,E71,F16)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има..
Мечтае да кара: .....

Поредния оглед на автомобил..

Мнение от iliew » 04 Яну 2015, 13:03

Хайде да ви разкажа за поредния оглед на Х... и поредния олигофрен който се опита да ми продаде кошница... Преди малко се вьрнах от тук.. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8gfcaw ,,,, ето ви я още италиянка http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... ORT&noec=1 забележете как се е подмладила в км.. :mhihi: В чуждото мобиле се споменава, че колата има шум вьв веригата... Вьпреки този проблем реших да звьнна на дупнишкия хубавец да видя какво, ще изльже и както очаквах е извьршена смяна на вериги и всичко около тях. :!: Отивам да я гледам и още с влизането в автокьщата споменах на този :ranting: че е65 с която сьм в момента е 7мо по ред бмв и го помилих да си спести заучените фрази... тука само малко така, тука леко иначе(сьгласи се с мен :bowdown: ) До кога? До момента в който я запалихме.....светна асц абс и др и се почна ....нали знаеш, като се сваля акумулатор после всичко свети но за 50 метра каране всичко гасне.... Опитах се да му обясня, че и до луната да отида, няма нищо да се промени.. Парктроника свиреше постоянно,казвам му,че не работи коректно,а той...е как да не работи...виж, че издава сигнал.. :bang: Покарах я без него... колата ускорява като е39 520и автомат... Проблема БИЛ именно от светещия абс асц които спьвали колата... :ok: Вдигам капака....потекьл антифриз от разширителния сьд...ПРОБЛЕМА ПАК СЕ ОКАЗА ДРЕБЕН...просто са долели повечко антифриз и затова протекла. След развиване на капачката на запален и загрят двг изтече още 0,5л антифриз и нещата заспаха... :mhihi: :mhihi: :mhihi: Споменах му, че и маркучите бяха доста твьрди....пипа ги, СУПЕР СА... Е след развиването на капачката е нормално вече да са меки :mhihi: За 10 минутен оглед открих тези проблеми..... не ми се мисли ако се бях застоял още... :paranoid: Забравих да спомена, че след тест драйва веригата отново се обади... За това вече нямаше какво да каже,освен....всички майстори са еднакви.. Интересното бе, че бях посрещнат с думите..имам 5 майстора които ми правят колите...те се едни от най-добрите...
Последна промяна iliew на 04 Яну 2015, 13:19, променена общо 2 пъти

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5, Е46 330 XI
Мечтае да кара: X6

Re: Поредния оглед на автомобил..

Мнение от Sportakus » 04 Яну 2015, 13:09

Не ти работи нито един от линковете :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw 740 il
Мечтае да кара: На задна гума

Мнение от denislav.tatarov » 04 Яну 2015, 14:11

Добре че споделяш какво си видял това е много добре само да допълня че Враца,Дупница,Монтана никога няма да отида без да обиждам никой ще съм ти благодарен ако споделяш кои джипове си гледал защото ще е в много полезно

ентусиаст
Аватар
Кара: Е71 30д
Мечтае да кара: Ф06
Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/

Мнение от stankata777 » 04 Яну 2015, 14:12

Благодаря за споделеното инфо,дано на някой от четящите стигне най-накрая до извода,че от премиум марка автомобил над 5-6год нов внос,няма как да се намери читава!Елементарно е - ако се вземе читав екземпляр няма как да се калкулира печалба в Бг заради по-високата начална цена,внасят се най-големите кошници.Ако случайно се попадне на читав екземпляр по изключение на добра цена,то не стига до автокъщата - продава се още по пътя на роднина,приятел и т.н.
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 04 Яну 2015, 14:50

Ти сериозно ли очакваше за 10 000лв Х-а да е в топ състояние :?:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 04 Яну 2015, 15:30

(bubsa) написа:Ти сериозно ли очакваше за 10 000лв Х-а да е в топ състояние :?:

Това е правилният въпрос и мисля, че оплакванията на колегата са неоснователни, освен в частта лъжи на търговеца, но пък той е прав за себе си. ;) Ако някой е поддържал добре колата си ще я продаде, а няма почти да я подари. Съчетанието, за което колегата споменава читава+ евтина кола е мираж за всеки купувач, но както споменах е само мираж. Когато някой иска заплащане, за даден модел, в долният ценови клас, знае защо го прави, когато някой иска заплащане в горният ценови клас, също знае защо го прави. Може би най-много разбити мечти съм наблюдавал при покупки на X5 и E60- вземат се напълно амортизирани коли, на ниска цена и след това като се разбере, какво и за колко трябва да се прави, усещанията са повече от неприятни.

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Мнение от red_bull92 » 04 Яну 2015, 15:38

В Станкето са най-големите мошенници. Не може малката Дупница да има автокъщи, колкото голямата София...
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

ентусиаст
Аватар

Мнение от iliew » 04 Яну 2015, 20:00

Пич ти сериозно ли мислиш че ще дам 20 к лв за кола на 14 и нагоре години.... Говорим за Х преди фейса за 4.4двг с разход около 20 в града...

Потребител
Аватар
Кара: BMW X5 3.0d - 2002г.

Мнение от room101 » 04 Яну 2015, 20:14

В Дупница са най-големите мошеници продаващи най-големите морги в цяла България. Два пъти съм ходил до там, единият от които направих огромната грешка да си купя кола от една автокъща с 4 букви, започваща с "Р", като колата гореше антифриз по 1 л. на 1000 км., беше с гръмнали пиропатрони и още куп други скрити проблеми. Хубавото е, че по ирония на съдбата, тази морга я продадох на един тип също от Дупница - със загуба естествено за моя сметка.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 528I
Мечтае да кара: Е60

Мнение от gelermoto » 04 Яну 2015, 21:20

iliew написа:

Пич ти сериозно ли мислиш че ще дам 20 к лв за кола на 14 и нагоре години.... Говорим за Х преди фейса за 4.4двг с разход около 20 в града...

+1 :yes:
Ако в Германия имаха нашият стандарт на живот щяха да си продават дръгелите за 2000 евра.10 000 съвсем не са малко пари за 15-16г.кола било то и Х5.Говоря за Х преди фейса :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X3 E83 2.0d; 330xd e91; E36 325tds
Мечтае да кара: Е24 635CSi

Мнение от dobrev3 » 04 Яну 2015, 23:04

gelermoto написа:
iliew написа:

Ако в Германия имаха нашият стандарт на живот щяха да си продават дръгелите за 2000 евра.10 000 съвсем не са малко пари за 15-16г.кола било то и Х5.Говоря за Х преди фейса :lol:

+1 :yes: Ще дам толкова пари за 15-16г. и по-стара единствено ако съм колекционер и не ме бъркат парите ама не съм. 10 000 лв са си доста пари и тук всеки гледа да прецака другия ... Немеца с тия проблеми едва ли би гледал парите за които я продава, а по скоро би гледал да се отърве от нея и за не много пари, а и те сигурно при тях 15-16 годишни коли карат клошарите им :lol:
Едно БМВ и от 100 Гоулфа не го е страх!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: LX62314
Мечтае да кара: e31 860
Детайли за колата: Бърза,Мощна,Вечна

Мнение от gsi_leo » 04 Яну 2015, 23:09

Наскоро купихме един е53 м57д30 от Кюстендил,само че от частно лице,човека явно наистина беше на зор щом го даваше за 12000лв,но идеята е че си разказа цялата история както за джипа така и автобиографията.В доверен сервиз в Кн огледахме обстойно МПС-то и майстора онемя,наистина предишния собственик си беше подържал джипа с много пари,извода е да не си купувате коли от автокъщи,но все пак всичко е и до късмет.
Късмет колега.... :yes:
-0896965069-Сашо
...готов да помогне всекиму...

Потребител
Аватар

Мнение от roro77 » 05 Яну 2015, 23:21

dobrev3 написа:
gelermoto написа:
iliew написа:

+1 :yes: Ще дам толкова пари за 15-16г. и по-стара единствено ако съм колекционер и не ме бъркат парите ама не съм. 10 000 лв са си доста пари и тук всеки гледа да прецака другия ... Немеца с тия проблеми едва ли би гледал парите за които я продава, а по скоро би гледал да се отърве от нея и за не много пари, а и те сигурно при тях 15-16 годишни коли карат клошарите им :lol:

:yes: Да сигурно клошари карат 10-15 годишни коли там, но определено по-нисък клас. Щото с тези цени на гориво и разход потдръжка гуми и т.н. данъци у немско не смятам, за подобна джибка клошара ще скочи в някой фиат punto 2007-2008 и ще си пее:) Наистина за тези пари 10-12к трудно хубава джибка.... Имаше една, но преди месец я взех :angel: 3.0i за пенционери.

ентусиаст
Аватар

Мнение от iliew » 12 Яну 2015, 16:37

Айде за тези които филосовстваха,че не мога да си намеря читава кола до 10к лв... Да ми е честита новата придобивка..... Забележка на този етап, счупена дрьжка шоф врата... Колата е нов внос но не от италия.. :!:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i

Мнение от zlobicar » 12 Яну 2015, 18:30

Честито,и много безаварини километри.Дай повече подробности за колата.
обичам BMW

Следваща

Назад към X1/X2/Х3/Х4/X5/X6