Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Modern BCAA на USPlabs или Xtend на Scivation
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
BioTech USA ST5300 4 хапа имат 15г. хидролизат
Последна промяна MOGY на 30 Ное 2014, 15:46, променена общо 1 път

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- hotride
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320d sedan '04
- Мечтае да кара: e46 CSL
Според мен по-добре някой протеин да вземеш отколкото аминокиселини, даже има такива с комплекс амино и разни ензими. 

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Ето ме след близо 4 месеца в залата вече
Близо съм, остава ми само да кача още мускулна маса до целта..

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

Имам питане относно оформянето на коремни мускули. Никога не съм наблягал на корема, даже мога да кажа, че съм го игнорирал. От скоро реших да се взема в ръце и направя малко плочки (имам ниско ниво на мазнини и не са скрити, просто не са ми добре оформени). Та се зачудих тези дни, кой тип упражнения е по-подходящ за моя случай?:
Вариант1: Коремни преси, 2 пъти седмично, на пейка, по 5 серии, обикновенни и такива за долната част с повдигане на колената към гърдите. И 1 път седмично правя наклони на страни с дъмбели. (като смея да кажа, че вече за 2 месеца има лек видим ефект)
Вариант2: 10мин. тренировка от клипче
https://www.youtube.com/watch?v=zIUF8pkn3JQ (изглежда лесно, но е много по-натоваращо и интензивно и като реших да се захвана сериозно дори не можех да изкарам всичките 10мин, за това реших да почна с пресите на пейка)
Вариант3: някаква комбинация между двата варианта
Сега ще кажете, защо питаш след като имаш ефект от сегашната ти тренировка? Просто реших да се консултирам, в случай, че има още по-добър вариант от сегашния. За да съм максимално продуктивен.
Също така ми е ясно, че "плочки се правят в кухнята". Но за това съм се погрижил и питането ми е конкретно за упражненията.
Вариант1: Коремни преси, 2 пъти седмично, на пейка, по 5 серии, обикновенни и такива за долната част с повдигане на колената към гърдите. И 1 път седмично правя наклони на страни с дъмбели. (като смея да кажа, че вече за 2 месеца има лек видим ефект)
https://www.youtube.com/watch?v=zIUF8pkn3JQ (изглежда лесно, но е много по-натоваращо и интензивно и като реших да се захвана сериозно дори не можех да изкарам всичките 10мин, за това реших да почна с пресите на пейка)
Сега ще кажете, защо питаш след като имаш ефект от сегашната ти тренировка? Просто реших да се консултирам, в случай, че има още по-добър вариант от сегашния. За да съм максимално продуктивен.
Също така ми е ясно, че "плочки се правят в кухнята". Но за това съм се погрижил и питането ми е конкретно за упражненията.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Зависи от тялото ти от какви упражнения ще ти растат мускулите, но тези в линка са доста трудни и повечето натоварват кръста (което при мен не е препоръчително). Пробвай някаква супер-серия от упражнения, които са ти вече познати и вкарвай тези от линка постепенно. Наклоните встрани с дъмбел ще ти уплътнят бързо мускулите под паласките (не знам как се наричат) и ще ти разширят талията визуално, намери им заместител, този от линкчето е добър, мисля че се казва римска преса или нещо такова.
Never mistake motion for action...
- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
mit-kong написа:Имам питане относно оформянето на коремни мускули. Никога не съм наблягал на корема, даже мога да кажа, че съм го игнорирал. От скоро реших да се взема в ръце и направя малко плочки (имам ниско ниво на мазнини и не са скрити, просто не са ми добре оформени). Та се зачудих тези дни, кой тип упражнения е по-подходящ за моя случай?:
Доста натоварващо ми се струва за човек, който е пренебрегвал коремните досега, но аз правя всеки път и благодаря за клипа...
За теб препоръчвам това, след статията има клип, не се стреми за 2 мин, ще умреш, аз ги правя за около 3-4 мин.

gotti88 написа:mit-kong написа:Имам питане относно оформянето на коремни мускули. Никога не съм наблягал на корема, даже мога да кажа, че съм го игнорирал. От скоро реших да се взема в ръце и направя малко плочки (имам ниско ниво на мазнини и не са скрити, просто не са ми добре оформени). Та се зачудих тези дни, кой тип упражнения е по-подходящ за моя случай?:
Доста натоварващо ми се струва за човек, който е пренебрегвал коремните досега, но аз правя всеки път и благодаря за клипа...
За теб препоръчвам това, след статията има клип, не се стреми за 2 мин, ще умреш, аз ги правя за около 3-4 мин.
На кое казваш - "статията"? Че на тази страница виждам линка само от клипа, който постнах, а ми стана интересно?

- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
mit-kong написа:На кое казваш - "статията"? Че на тази страница виждам линка само от клипа, който постнах, а ми стана интересно?
Упс, забравил съм да постна линка...
http://mma.bg/statii/trenirovki-i-upraz ... a-2-minuti
Тук накрая има клип, като за начало мисля че е доста добре.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Някой да сподели опит с различни бустерЕ 

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Реших да си взема аминокиселините на Bio Tech st5300 които колегата ми препоръча, но кагато реших да ги поръчам, консултанта в сила бг ме посъветва да ги заменя със Amix Amin pils, които според него били доста по качествени и на много по добра цена. Какво Ви е мнението за тези аминокиселини, че по принцип им нямам много доверие на консултантите.
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
По-добре не си взимай Амикс и не ги слушай много много кво говорят продавач-консултантите.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Силата в момента пеят само Амикс и Евърбилд, не им се връзвай особено. Не че Биотех са великата фирма, де...
Never mistake motion for action...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Leon написа:Силата в момента пеят само Амикс и Евърбилд, не им се връзвай особено. Не че Биотех са великата фирма, де...
Принципно в силата не може да си сигурен в нищо, но е нормално ако са купили тонове от една марка, да си я натискат . Еймикс поддържат и най-голяма база . На тази марка съм пил глутамин и креатин - стават .... а защо изобщо обсъждаме таблетиран протеин ?
- A.Stoyanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Class II
- Мечтае да кара: Limited Edition
- Детайли за колата: 209 255 481 704...style 24,sparco,eibach,bilstein,supersprint etc..
Има ли хора които пият трибестан, кои е най-добрия вариант като цена качество..българския или на Нау ? и по каква схема се пие ?
Изобщо има ли смисъл от трибестан и ЗМА (тук също важи въпроса кой продукт да търся).
При прием на 2-3 дози протеин има ли нужда от бцаа ? И ако да кои 4:1:1 или по евтините 2:1:1 ?
Изобщо има ли смисъл от трибестан и ЗМА (тук също важи въпроса кой продукт да търся).
При прием на 2-3 дози протеин има ли нужда от бцаа ? И ако да кои 4:1:1 или по евтините 2:1:1 ?