Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от Vanqu1sh » 29 Ное 2014, 20:28

Modern BCAA на USPlabs или Xtend на Scivation

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 29 Ное 2014, 21:49

BioTech USA ST5300 4 хапа имат 15г. хидролизат
Последна промяна MOGY на 30 Ное 2014, 15:46, променена общо 1 път
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320d sedan '04
Мечтае да кара: e46 CSL

Мнение от hotride » 29 Ное 2014, 22:00

Според мен по-добре някой протеин да вземеш отколкото аминокиселини, даже има такива с комплекс амино и разни ензими. :yes:

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 29 Ное 2014, 22:07

Ето ме след близо 4 месеца в залата вече :D Близо съм, остава ми само да кача още мускулна маса до целта..
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mit-kong » 01 Дек 2014, 12:00

Имам питане относно оформянето на коремни мускули. Никога не съм наблягал на корема, даже мога да кажа, че съм го игнорирал. От скоро реших да се взема в ръце и направя малко плочки (имам ниско ниво на мазнини и не са скрити, просто не са ми добре оформени). Та се зачудих тези дни, кой тип упражнения е по-подходящ за моя случай?:

Вариант1: Коремни преси, 2 пъти седмично, на пейка, по 5 серии, обикновенни и такива за долната част с повдигане на колената към гърдите. И 1 път седмично правя наклони на страни с дъмбели. (като смея да кажа, че вече за 2 месеца има лек видим ефект)

Вариант2: 10мин. тренировка от клипче
https://www.youtube.com/watch?v=zIUF8pkn3JQ (изглежда лесно, но е много по-натоваращо и интензивно и като реших да се захвана сериозно дори не можех да изкарам всичките 10мин, за това реших да почна с пресите на пейка)

Вариант3: някаква комбинация между двата варианта

Сега ще кажете, защо питаш след като имаш ефект от сегашната ти тренировка? Просто реших да се консултирам, в случай, че има още по-добър вариант от сегашния. За да съм максимално продуктивен.
Също така ми е ясно, че "плочки се правят в кухнята". Но за това съм се погрижил и питането ми е конкретно за упражненията.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 01 Дек 2014, 16:08

Зависи от тялото ти от какви упражнения ще ти растат мускулите, но тези в линка са доста трудни и повечето натоварват кръста (което при мен не е препоръчително). Пробвай някаква супер-серия от упражнения, които са ти вече познати и вкарвай тези от линка постепенно. Наклоните встрани с дъмбел ще ти уплътнят бързо мускулите под паласките (не знам как се наричат) и ще ти разширят талията визуално, намери им заместител, този от линкчето е добър, мисля че се казва римска преса или нещо такова.
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540i

Мнение от BAHKATA » 03 Дек 2014, 14:23

mit-kong написа:Имам питане относно оформянето на коремни мускули. Никога не съм наблягал на корема, даже мога да кажа, че съм го игнорирал. От скоро реших да се взема в ръце и направя малко плочки (имам ниско ниво на мазнини и не са скрити, просто не са ми добре оформени). Та се зачудих тези дни, кой тип упражнения е по-подходящ за моя случай?:

Вариант1: Коремни преси, 2 пъти седмично, на пейка, по 5 серии, обикновенни и такива за долната част с повдигане на колената към гърдите. И 1 път седмично правя наклони на страни с дъмбели. (като смея да кажа, че вече за 2 месеца има лек видим ефект)

https://www.youtube.com/watch?v=zIUF8pkn3JQ (изглежда лесно, но е много по-натоваращо и интензивно и като реших да се захвана сериозно дори не можех да изкарам всичките 10мин, за това реших да почна с пресите на пейка)

Сега ще кажете, защо питаш след като имаш ефект от сегашната ти тренировка? Просто реших да се консултирам, в случай, че има още по-добър вариант от сегашния. За да съм максимално продуктивен.
Също така ми е ясно, че "плочки се правят в кухнята". Но за това съм се погрижил и питането ми е конкретно за упражненията.

Доста натоварващо ми се струва за човек, който е пренебрегвал коремните досега, но аз правя всеки път и благодаря за клипа...

За теб препоръчвам това, след статията има клип, не се стреми за 2 мин, ще умреш, аз ги правя за около 3-4 мин. :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mit-kong » 04 Дек 2014, 19:32

gotti88 написа:
mit-kong написа:Имам питане относно оформянето на коремни мускули. Никога не съм наблягал на корема, даже мога да кажа, че съм го игнорирал. От скоро реших да се взема в ръце и направя малко плочки (имам ниско ниво на мазнини и не са скрити, просто не са ми добре оформени). Та се зачудих тези дни, кой тип упражнения е по-подходящ за моя случай?:

Доста натоварващо ми се струва за човек, който е пренебрегвал коремните досега, но аз правя всеки път и благодаря за клипа...

За теб препоръчвам това, след статията има клип, не се стреми за 2 мин, ще умреш, аз ги правя за около 3-4 мин. :yes:

На кое казваш - "статията"? Че на тази страница виждам линка само от клипа, който постнах, а ми стана интересно? :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540i

Мнение от BAHKATA » 10 Дек 2014, 8:41

mit-kong написа:На кое казваш - "статията"? Че на тази страница виждам линка само от клипа, който постнах, а ми стана интересно? :dunno:

Упс, забравил съм да постна линка...

http://mma.bg/statii/trenirovki-i-upraz ... a-2-minuti

Тук накрая има клип, като за начало мисля че е доста добре.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 10 Дек 2014, 18:56

Някой да сподели опит с различни бустерЕ :paranoid:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 14 Дек 2014, 14:03

Реших да си взема аминокиселините на Bio Tech st5300 които колегата ми препоръча, но кагато реших да ги поръчам, консултанта в сила бг ме посъветва да ги заменя със Amix Amin pils, които според него били доста по качествени и на много по добра цена. Какво Ви е мнението за тези аминокиселини, че по принцип им нямам много доверие на консултантите.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 14 Дек 2014, 15:07

По-добре не си взимай Амикс и не ги слушай много много кво говорят продавач-консултантите.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 15 Дек 2014, 10:11

Силата в момента пеят само Амикс и Евърбилд, не им се връзвай особено. Не че Биотех са великата фирма, де...
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 15 Дек 2014, 18:25

Leon написа:Силата в момента пеят само Амикс и Евърбилд, не им се връзвай особено. Не че Биотех са великата фирма, де...

Принципно в силата не може да си сигурен в нищо, но е нормално ако са купили тонове от една марка, да си я натискат . Еймикс поддържат и най-голяма база . На тази марка съм пил глутамин и креатин - стават .... а защо изобщо обсъждаме таблетиран протеин ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Class II
Мечтае да кара: Limited Edition
Детайли за колата: 209 255 481 704...style 24,sparco,eibach,bilstein,supersprint etc..

Мнение от A.Stoyanov » 03 Яну 2015, 0:20

Има ли хора които пият трибестан, кои е най-добрия вариант като цена качество..българския или на Нау ? и по каква схема се пие ?
Изобщо има ли смисъл от трибестан и ЗМА (тук също важи въпроса кой продукт да търся).

При прием на 2-3 дози протеин има ли нужда от бцаа ? И ако да кои 4:1:1 или по евтините 2:1:1 ?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата