Политическа.
Модератор: Общи модератори
Re: Политическа.
Club BMW написа:Това което написах е факт! За пореден път показваш, че си некомпетентен.
Личния ти архив на Мухобойко не ме интересува, а снимки всякаквиТези имаш ли ги в албума си
![]()
Аз и не претендирам да съм компетентен, изразявам неутрално мнение, ама ти ако беше толкова компетентен щеше да имаш партия или да си министър, поне

Някой член на бсп ще вижда Цветанов като доказан престъпник.. аз като "редови" гражданин, виждам съдебна система която не е осъдила 1 политик от 1989, получава всяка година доклади от ЕС че е корумпирана до костите си, но по време на избори се задейства в ползва на някои партии.. 2014, 24г след прехода няма 1 осъден политик, но Цветанов е виновен че не подслушвал субетка, който знае че го подслушват

Ако хората го вярваха нямаше да им гласуват доверие, да си оправят съдебната система, да осъдят ддс милионерите, заменките, краденето по фондовете, веи, тец, аец, тогава да осъдят и Цветанов и ще им повярваме че са неутрални.. с тези жалки опити изглеждат отчаяни.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
като "редови" гражданин, виждам съдебна система която не е осъдила 1 политик от 1989,
Как да не е бре ,колко осъдени станаха политици ?

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
То хууу, ама аз не виждам разлика м/у БСП (ДПС) и ГЕРБ. За разните им патерици също няма как да вотна. Та и да отида да гласувам, ефекта ще е един и същ (Стинката беше писал едни три реда с болтнато в края им, някъде по-назад), затова и не ходя
Бацю, къде гледа, докато беше на власт, та не им оряза квинтациите на черкезите, а? Сега като му пречат (уж), да ходи да троши твърд електорат по села и паланки, а не да реве по фейса и да плаща на разни мировци да ръсят тъпизми по форумите ...или да се коалират официално (а не само на сянка
) и да става министър-председател, та да огрее банкянското слънце пак, не да го прави на национален въпрос N1. Все си мисля, че танцува последен валс - 'ма а' да видим 
Начи, ние треа да ги громим с гласуване

Бацю, къде гледа, докато беше на власт, та не им оряза квинтациите на черкезите, а? Сега като му пречат (уж), да ходи да троши твърд електорат по села и паланки, а не да реве по фейса и да плаща на разни мировци да ръсят тъпизми по форумите ...или да се коалират официално (а не само на сянка

Поставят условия, които биха предизвикали етническо напрежение в страната, което аз няма да допусна. Искат от мен да стана Радко Младич! Това е крайно несериозно, да не кажа опасно. Няма да го направя!
Начи, ние треа да ги громим с гласуване

Последна промяна hell's angel на 21 Окт 2014, 21:29, променена общо 1 път
Ubi dubium, ibi libertas
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Ако не виждаш разлика, то няма смисъл да пишеш повече в тая тема
Все едно да не виждаш разлика между Левски и ЦСКА. Има и такива, ама те не разбират от футбол 

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Малко си се пообъркал в сравненията, пък и на "кой не скача е червен" му поотмина времето, безвъзвратно. Направете си Герберска тема или пък за виждащи разлика и си пишете там - няма да ви преча, обещавам 

Ubi dubium, ibi libertas
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
acer написа:Значи правите грешният избор, гласувайте за другият спектър на 20-те години, герб са от 2009 във властта, не от 1989 .
Да гласувам за някого бил откровен престъпник до оня ден вместо за прикритите престъпници ...
Как па не се бях сетил за този вариант

steeN написа:K_Ilkov написа:И аз съм разочарован ...
Ще кажеш ли отговора?
Политиците винаги ще лъжат, цените винаги ще се покачват, ползвай sunscreen
Какъв е скрийна против политици дето крадат ...
За лъгането ясно - то си е part of the game
Боклуците от 90-та насам крадат най-безобразно ... и винаги намират какво и как да доопапат
Ivo_Borisov написа:Ако не виждаш разлика, то няма смисъл да пишеш повече в тая темаВсе едно да не виждаш разлика между Левски и ЦСКА. Има и такива, ама те не разбират от футбол
Каква е

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Много интересно... в тема за политика, преобладаващата част от пишещите не гласува, а някои от тях дори твърдят, че не се интересуват от политика 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Като спрях за известно време да се интерсувам и да ги слушам усетих, че ми е по-добре.
Днес не знам що слушах новините. Щяло да има реформа в осигурителната система. В какво се изразява реформата? Да се вдигне минималната заплата и осигурителните вноски, че не стигали пари. Ебахму и реформата... Утре идваш да си купиш нещо от мен и аз вместо 5лв вече ти казвам, че струва 6. Щото съм направил виждаш ли реформа
Т.е. реформата е не подобрение на състоянието, не оптимизация, не по-добро управление, не икономия и по-добри инвестиции, а просто увеличение.
Повишаването на минималната заплата до къде ни води? До повишаване на цените на стоки и услуги. Това до къде води- до повече ДДС и данък печалба за държавата. + увеличаването на осигурителните вноски. Само, дето потребителите са безкрайно бедни. А прави бизнес в тая държава!
Това сега, докато има достатъчно работещи да внасят в пенсионните фондове. А след 10 години, след 20 или след 30 с тая застаряваща нация. Колко ще е осигурителната вноска за да се хранят пенсионерите, 50% от заплатата? Кой от всичките премиери до сега направи нещо за да подобри раждаемостта в тая държава, че да има утре кой да ни храни? Кой се потруди да създаде благоприятен бизнес климат в страната, че зад всеки отпечатан лев да седи еквивалента от стоки и услуги произведени в страната? Как се отглежда дете тук, колко от вас знаят? Смеем се, че по бай Тошово време трябвало да си правиш вноска за кола 15 години по-рано. А не е ли по-смешно, че като ти се роди детето трябва да търсиш къде да го запишеш на градина след 3-4 години? Че ти трябват точки, връзки, рушвети и т.н. за нещо толкова елементарно? След толкова реформи в НАП, мап, агенция по вписвания и т.н. трябва да висиш като сопол по гишетата и да платиш десетки левове такси на тая банка и оная банка и да напишеш 100 молби и бланки и простотии за да си откриеш фирма? А се дадоха милиони за оптимизиране на тия системи. А системата в КАТ. Имам снимки правени през две години на бележката "поради повреда в системата е възможно обслужването да бъде затруднено". Там се изляха милиони за софтуера им. А тая бележда виси перманентно на джама. Хиляди още примери може да се намерят как нищо не се случва.
За КТБ като се подвигна въпрос по-горе, там кво се случва? Излиза главния прокурор и напълно нали в унисон на закона, който забранява подобни изказвания казва "аз нямма информация относно резултатите от одита, но там ще се окаже огромна дупка".
Ние си гласуваме, времето минава, утре децата ни и внуците ни ще плащат масрафа на тия, дето ги избираме сега.
А, и друго нещо интересно ми се случи миналата седмица. Видях един колега от университета с който не се бяхме виждали от 15-тина години. Баща му имаше голяма фирма с редовен бизнес през мутренските години. Сериозен бизнес, труден с който мутрите по това време не искаха да се занимават с оглед по-лесните печалби на други места и те бяха единствените в бранша в България. Съответно става въпрос са за адски много пари. Та той ми разправя как след като Герб идват на власт идват техни хора във фирмата и казват на баща му съответната сума с която трябва да спонсорира партията. Бидейки може би единствения честен и самостоятелно успял едър бизнесмен в страната той ги изхвърля като мръсни котки. От тогава до сега нямат нито една поръчка спечелена. Съответно фирмата от най-голямата и добре печеливша в момента е със запори и пред затваряне.
Днес не знам що слушах новините. Щяло да има реформа в осигурителната система. В какво се изразява реформата? Да се вдигне минималната заплата и осигурителните вноски, че не стигали пари. Ебахму и реформата... Утре идваш да си купиш нещо от мен и аз вместо 5лв вече ти казвам, че струва 6. Щото съм направил виждаш ли реформа

Повишаването на минималната заплата до къде ни води? До повишаване на цените на стоки и услуги. Това до къде води- до повече ДДС и данък печалба за държавата. + увеличаването на осигурителните вноски. Само, дето потребителите са безкрайно бедни. А прави бизнес в тая държава!
Това сега, докато има достатъчно работещи да внасят в пенсионните фондове. А след 10 години, след 20 или след 30 с тая застаряваща нация. Колко ще е осигурителната вноска за да се хранят пенсионерите, 50% от заплатата? Кой от всичките премиери до сега направи нещо за да подобри раждаемостта в тая държава, че да има утре кой да ни храни? Кой се потруди да създаде благоприятен бизнес климат в страната, че зад всеки отпечатан лев да седи еквивалента от стоки и услуги произведени в страната? Как се отглежда дете тук, колко от вас знаят? Смеем се, че по бай Тошово време трябвало да си правиш вноска за кола 15 години по-рано. А не е ли по-смешно, че като ти се роди детето трябва да търсиш къде да го запишеш на градина след 3-4 години? Че ти трябват точки, връзки, рушвети и т.н. за нещо толкова елементарно? След толкова реформи в НАП, мап, агенция по вписвания и т.н. трябва да висиш като сопол по гишетата и да платиш десетки левове такси на тая банка и оная банка и да напишеш 100 молби и бланки и простотии за да си откриеш фирма? А се дадоха милиони за оптимизиране на тия системи. А системата в КАТ. Имам снимки правени през две години на бележката "поради повреда в системата е възможно обслужването да бъде затруднено". Там се изляха милиони за софтуера им. А тая бележда виси перманентно на джама. Хиляди още примери може да се намерят как нищо не се случва.
За КТБ като се подвигна въпрос по-горе, там кво се случва? Излиза главния прокурор и напълно нали в унисон на закона, който забранява подобни изказвания казва "аз нямма информация относно резултатите от одита, но там ще се окаже огромна дупка".
Ние си гласуваме, времето минава, утре децата ни и внуците ни ще плащат масрафа на тия, дето ги избираме сега.
А, и друго нещо интересно ми се случи миналата седмица. Видях един колега от университета с който не се бяхме виждали от 15-тина години. Баща му имаше голяма фирма с редовен бизнес през мутренските години. Сериозен бизнес, труден с който мутрите по това време не искаха да се занимават с оглед по-лесните печалби на други места и те бяха единствените в бранша в България. Съответно става въпрос са за адски много пари. Та той ми разправя как след като Герб идват на власт идват техни хора във фирмата и казват на баща му съответната сума с която трябва да спонсорира партията. Бидейки може би единствения честен и самостоятелно успял едър бизнесмен в страната той ги изхвърля като мръсни котки. От тогава до сега нямат нито една поръчка спечелена. Съответно фирмата от най-голямата и добре печеливша в момента е със запори и пред затваряне.

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Едва ли е вярно това ...
Гледах сега в сайта на ЕНП и няма такава практика
И снимка не намерих
Гледах сега в сайта на ЕНП и няма такава практика
И снимка не намерих

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Е кво пък толкова човека да беше спонсорирал ГЕРБ нямаше да има проблеми , избира по малкото зло и толкова 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
То затова сме на тоя хал 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Даам, преди 2009-та тва Германия да ни завиди на нашите прозрачни обществени поръчки
Всички се печелят напълно честно, без никой да познаваш, а фирмата на твоя познат е просперирала през годините печелийки обществени поръчки "случайно".. дано не го вярваш, щото ще си доста наивен за възрастта си.
В България никога не е имало честни обществени поръчки, всяка власт си идва с обществените си поръчки за подкрепящите ги фирми и герб не промениха нищо, меда е прекалено сладък.. плащаш си за да получаваш, някак за тия ширини ненормалното звучи нормално.
Ако говорим за изнудване, някой да дойде и да ти поиска % от печалбата, както мистър "КОЙ" е поискал от SCI и им се наложи да се пререгистрират в Германия и т.н и т.н, то да мястото на герб е при бсп/дпс.
Дотогава хората забравят думите и съдят по делата, не сте ли се замисляли? Като стигаш до морето за 2 часа, гледаш как няма убийства и отвличания (нямаше) не плащаш 3-ен енергиен шлем и свръх ВЕИ + леко по леко модернизиране на градовете.. някак си думите на другите бледнеят.
Или 1,100,000 пак са се заблудили и бленуваме некви магистрали и фондове
Иначе аз спрях да гледам новини и телевизия от 1 година и се чувствам идеално, ся ако спра да следя темата и ще съм екстра
признавам мисленето на някои хора ме учудва доста.

Всички се печелят напълно честно, без никой да познаваш, а фирмата на твоя познат е просперирала през годините печелийки обществени поръчки "случайно".. дано не го вярваш, щото ще си доста наивен за възрастта си.
В България никога не е имало честни обществени поръчки, всяка власт си идва с обществените си поръчки за подкрепящите ги фирми и герб не промениха нищо, меда е прекалено сладък.. плащаш си за да получаваш, някак за тия ширини ненормалното звучи нормално.
Ако говорим за изнудване, някой да дойде и да ти поиска % от печалбата, както мистър "КОЙ" е поискал от SCI и им се наложи да се пререгистрират в Германия и т.н и т.н, то да мястото на герб е при бсп/дпс.
Дотогава хората забравят думите и съдят по делата, не сте ли се замисляли? Като стигаш до морето за 2 часа, гледаш как няма убийства и отвличания (нямаше) не плащаш 3-ен енергиен шлем и свръх ВЕИ + леко по леко модернизиране на градовете.. някак си думите на другите бледнеят.
Или 1,100,000 пак са се заблудили и бленуваме некви магистрали и фондове

Иначе аз спрях да гледам новини и телевизия от 1 година и се чувствам идеално, ся ако спра да следя темата и ще съм екстра

Последна промяна acer на 22 Окт 2014, 0:00, променена общо 3 пъти
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
http://www.nytimes.com/2014/10/22/busin ... .html?_r=1
човекО искал нефтО да се търгува у еврО.
Дори на среден бизнесмен му е ясно, че на "печатарите на мангизи" отвъд океана това не им е изгодно.
Намерили и напили един руски простак и опалаа....
Преди много години така загива президентът на италианската държавна петролна компания ENI и по същите причини.
Ето линк:
http://en.wikipedia.org/wiki/Enrico_Mattei
Както казваше ДРУГАРЯТ СТАЛИН: " Нет человека, нет проблем"!
Путин се взе за много властимащ, но забрави, че остана без съюзници заради собствената си алчност!?
И още нещо за Енрико Матеи:
Енрико Матеи загина при авиокатастрофа през 1962 г. при неизяснени обстоятелства. Ексхумацията на тялото на Матеи и на пилота на самолета през 1995 г. позволи да бъде направен нов анализ на обстоятелствата около гибелта му. Тогава съдебно-медицинската експертиза установи, че на борда на самолета е избухнал взрив. Матеи беше известен с неотстъпчивостта си в отношенията с многонационалните петролни компании и изводите на експертите накараха мнозина в Италия да счетат случая за диверсия.
човекО искал нефтО да се търгува у еврО.
Дори на среден бизнесмен му е ясно, че на "печатарите на мангизи" отвъд океана това не им е изгодно.
Намерили и напили един руски простак и опалаа....

Преди много години така загива президентът на италианската държавна петролна компания ENI и по същите причини.
Ето линк:
http://en.wikipedia.org/wiki/Enrico_Mattei
Както казваше ДРУГАРЯТ СТАЛИН: " Нет человека, нет проблем"!
Путин се взе за много властимащ, но забрави, че остана без съюзници заради собствената си алчност!?

И още нещо за Енрико Матеи:
Енрико Матеи загина при авиокатастрофа през 1962 г. при неизяснени обстоятелства. Ексхумацията на тялото на Матеи и на пилота на самолета през 1995 г. позволи да бъде направен нов анализ на обстоятелствата около гибелта му. Тогава съдебно-медицинската експертиза установи, че на борда на самолета е избухнал взрив. Матеи беше известен с неотстъпчивостта си в отношенията с многонационалните петролни компании и изводите на експертите накараха мнозина в Италия да счетат случая за диверсия.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Jordana написа:Е кво пък толкова човека да беше спонсорирал ГЕРБ нямаше да има проблеми , избира по малкото зло и толкова
Е нали така се почва. Като даде един определен процент като рушвет тия пари от къде ще дойдат? Ще вдигне цената на крайната продукция. И тая цена накрая кой я плаща, Герб, комунистите, ДПС или аз и ти? Привидно не ни засяга, но дефакто парите излизат от нашите джобове.
Всяка стотинка в машината на корупцията я плащаме ние.
acer написа:Всички се печелят напълно честно, без никой да познаваш, а фирмата на твоя познат е просперирала през годините печелийки обществени поръчки "случайно".. дано не го вярваш, щото ще си доста наивен за възрастта си.
Както обясних в бранша не е имало много други играчи преди това, дори никакви тъй като не е от типа на сладките бизнеси- днес инвестираш, утре си изкарал 100% отгоре. Преди това никой не му е искал и е взимал поръчки, защото не е имало други кандидати. След като той не си плаща се появяват други фирми, които започват да обират всичко.
bum_bum написа:
Както обясних в бранша не е имало много други играчи преди това, дори никакви тъй като не е от типа на сладките бизнеси- днес инвестираш, утре си изкарал 100% отгоре. Преди това никой не му е искал и е взимал поръчки, защото не е имало други кандидати. След като той не си плаща се появяват други фирми, които започват да обират всичко.
Дал си дефиниция за конкуренция

На кого/какво да плати, за да не му правят конкуренция ли? Че на Джобс му крадат идеята за ОС и на дебюта на Mac пускат Windows.
Идеята не можеш да я патентоваш, всеки може да ти я открадне или доразработи и от единствен на пазара да имаш много конкуренти..тогава трябва да мислиш по-добър продукт.. това ако е дефиниция за изнудване не знам.. добре че попитах, манипулативни сте ми.
п.с за това ли искаш по-далече от ес/сащ?