Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: iOS тема
Аз за кърък си купих още един същия и него ъпнах ,все едно някой ми беше сложил нож на врата

Atsalov написа:Аз за кърък си купих още един същия и него ъпнах ,все едно някой ми беше сложил нож на врата![]()
Имаше вариянт да се downupgradе но епъл спря подръжката на 7.1.2
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
аз със 5S не съм имал никакви проблеми с iOS 8.02.
вчера пристигна 6-цата и да си кажа честно не съм особено възхитен. не че съм очаквал нещо повече от 5S(освен големината де).. но примерно като цъкам кръглия бутон се чува звук на празна кутия
на 5S-а беше някак по стабилен.
нещо ми се вижда странна резолюцията - избрал съм си стандартната а не zoomed, но на някой програми е като за някой с поне 5 диоптъра. предполагам е от application-ите, може би не са ги ъпдейтнали още за iPhone 6.
не знам на 6 плюс как е.
вчера пристигна 6-цата и да си кажа честно не съм особено възхитен. не че съм очаквал нещо повече от 5S(освен големината де).. но примерно като цъкам кръглия бутон се чува звук на празна кутия

нещо ми се вижда странна резолюцията - избрал съм си стандартната а не zoomed, но на някой програми е като за някой с поне 5 диоптъра. предполагам е от application-ите, може би не са ги ъпдейтнали още за iPhone 6.
не знам на 6 плюс как е.

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
http://www.dnevnik.bg/tehnologii/2014/1 ... mi_zaradi/
...който може и да не получат въобще някога
За потребителите остава неприятният избор или да си купят по-нов телефон, или да рискуват и да чакат евентуален ъпдейт за стария си апарат

Denmark написа:аз със 5S не съм имал никакви проблеми с iOS 8.02.
вчера пристигна 6-цата и да си кажа честно не съм особено възхитен. не че съм очаквал нещо повече от 5S(освен големината де).. но примерно като цъкам кръглия бутон се чува звук на празна кутияна 5S-а беше някак по стабилен.
не знам на 6 плюс как е.
Аз също съм със 5S и бутона пак цъка като празна кутия
Sent from my iPhone using Tapatalk
b00st написа:http://www.dnevnik.bg/tehnologii/2014/10/10/2396963_milioni_android_ustroistva_sa_uiazvimi_zaradi/За потребителите остава неприятният избор или да си купят по-нов телефон, или да рискуват и да чакат евентуален ъпдейт за стария си апарат
Аз никога не съм използвал вградения браузер - той е под всякаква критика. Дори на телефоните на хората, които ми се доверяват

Ползва се хром, файърфокс, опера ... но не и вградения. Сега покрай айфон използвам вградения сафари, който започна да ми харесва най-много
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
[COPYRIGHT SIGN] написа:b00st написа:http://www.dnevnik.bg/tehnologii/2014/10/10/2396963_milioni_android_ustroistva_sa_uiazvimi_zaradi/За потребителите остава неприятният избор или да си купят по-нов телефон, или да рискуват и да чакат евентуален ъпдейт за стария си апарат
Аз никога не съм използвал вградения браузер - той е под всякаква критика. Дори на телефоните на хората, които ми се доверяватнаправо съм го забранил.
Ползва се хром, файърфокс, опера ... но не и вградения. Сега покрай айфон използвам вградения сафари, който започна да ми харесва най-много
Напомня ми някак windows и убития IE, който за нищо не става. При епъл, всичко вградено е за предпочитане. Един прост факт, който говори много за двете платформи като цяло.
- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
Минах и аз на иос 8.0.2 но ми прави впечатление, че нещо ми се губи обхвата ... През повечето време съм с две мартичку а побякога падам и на една. А до сега еунаги съм бил на 4-5
- hpnotic2
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 320d e90
- Мечтае да кара: m5
С 4S съм и преди да ъпдейтна на 8.0.2 ми се ъпдейтнаха всички аппове.Не знам дали, защото са актуализирани за 8.0.2, но телефона забиваше постоянно, всеки един апп ми бъгваше и беше абсолютно неизползваем.Откакто сложих 8.0.2 нямам проблеми вече 3-4 дена и всичко е нормално.Не знам защо на вас ви бъгва толкова.
- hpnotic2
- кандидат ентусиаст
-
И тъкмо го похвалих пред много хора...сега телефонът ми не иска да се зарежда.Купих си нов дата кабел, защото старият се беше прецакал нещо и като го свържа уж се зарежда от 7 до 9 процента...след това като погледна е на 6 и колкото и да стои, не иска и не иска. Някой да има някакви идеи как да оправя нещата ? 

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Оригинален кабел ли си купи? Менте кабелите го правят този номер, след ъпдейт спират да работят.
- hpnotic2
- кандидат ентусиаст
-
Аз го карам с менте кабел тип belkin от доста дълго време, но снощи го скъсах и ми донесоха cellular line.Сега като го сложа да се зарежда отчита, че уж почва да зарежда, но никакъв ток не отива в батерията реално погледнато.Направих бакъп на телефона и ако не почне да зарежда, ще видим дали след един hard reset нещо ще се оправи.Четох за този проблем в други форуми и при всеки е мистерия как се е оправил.