Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Ацалов
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Лодка в морето

Re: iOS тема

Мнение от Atsalov » 10 Окт 2014, 0:09

Аз за кърък си купих още един същия и него ъпнах ,все едно някой ми беше сложил нож на врата :dummy: :dummy:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Кон

Мнение от axel.folu » 10 Окт 2014, 0:19

Atsalov написа:Аз за кърък си купих още един същия и него ъпнах ,все едно някой ми беше сложил нож на врата :dummy: :dummy:

Имаше вариянт да се downupgradе но епъл спря подръжката на 7.1.2

Sent from my iPhone using Tapatalk

Слави
Аватар

Мнение от © » 10 Окт 2014, 7:16

това само за 4s ли е или се отнася за 5, 5s? Аз не съм ъпдейтвал нищо

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

iOS тема

Мнение от b00st » 10 Окт 2014, 7:42

Ще ги изгладят нещата в 8.1 за 4s, сега приоритета е 6 и 5/s. Общо взето си е старичък вече, той излезна с ios 5 в деня на пускането.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 10 Окт 2014, 8:43

аз със 5S не съм имал никакви проблеми с iOS 8.02.
вчера пристигна 6-цата и да си кажа честно не съм особено възхитен. не че съм очаквал нещо повече от 5S(освен големината де).. но примерно като цъкам кръглия бутон се чува звук на празна кутия :mhihi: на 5S-а беше някак по стабилен.
нещо ми се вижда странна резолюцията - избрал съм си стандартната а не zoomed, но на някой програми е като за някой с поне 5 диоптъра. предполагам е от application-ите, може би не са ги ъпдейтнали още за iPhone 6.
не знам на 6 плюс как е.
Изображение

User
Аватар

Мнение от b00st » 10 Окт 2014, 10:47

http://www.dnevnik.bg/tehnologii/2014/1 ... mi_zaradi/

За потребителите остава неприятният избор или да си купят по-нов телефон, или да рискуват и да чакат евентуален ъпдейт за стария си апарат

...който може и да не получат въобще някога :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Кон

Мнение от axel.folu » 10 Окт 2014, 11:06

Denmark написа:аз със 5S не съм имал никакви проблеми с iOS 8.02.
вчера пристигна 6-цата и да си кажа честно не съм особено възхитен. не че съм очаквал нещо повече от 5S(освен големината де).. но примерно като цъкам кръглия бутон се чува звук на празна кутия :mhihi: на 5S-а беше някак по стабилен.
нещо ми се вижда странна резолюцията - избрал съм си стандартната а не zoomed, но на някой програми е като за някой с поне 5 диоптъра. предполагам е от application-ите, може би не са ги ъпдейтнали още за iPhone 6.
не знам на 6 плюс как е.

Аз също съм със 5S и бутона пак цъка като празна кутия

Sent from my iPhone using Tapatalk

Слави
Аватар

Мнение от © » 10 Окт 2014, 14:57

b00st написа:http://www.dnevnik.bg/tehnologii/2014/10/10/2396963_milioni_android_ustroistva_sa_uiazvimi_zaradi/

За потребителите остава неприятният избор или да си купят по-нов телефон, или да рискуват и да чакат евентуален ъпдейт за стария си апарат

Аз никога не съм използвал вградения браузер - той е под всякаква критика. Дори на телефоните на хората, които ми се доверяват :mhihi: направо съм го забранил.
Ползва се хром, файърфокс, опера ... но не и вградения. Сега покрай айфон използвам вградения сафари, който започна да ми харесва най-много

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 10 Окт 2014, 15:15

Аз пак си ползвам опера. От андроида свикнах.
Изображение

User
Аватар

Мнение от b00st » 10 Окт 2014, 17:54

[COPYRIGHT SIGN] написа:
b00st написа:http://www.dnevnik.bg/tehnologii/2014/10/10/2396963_milioni_android_ustroistva_sa_uiazvimi_zaradi/

Аз никога не съм използвал вградения браузер - той е под всякаква критика. Дори на телефоните на хората, които ми се доверяват :mhihi: направо съм го забранил.
Ползва се хром, файърфокс, опера ... но не и вградения. Сега покрай айфон използвам вградения сафари, който започна да ми харесва най-много

Напомня ми някак windows и убития IE, който за нищо не става. При епъл, всичко вградено е за предпочитане. Един прост факт, който говори много за двете платформи като цяло.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e60 / e46

Мнение от cocosas » 10 Окт 2014, 20:57

Минах и аз на иос 8.0.2 но ми прави впечатление, че нещо ми се губи обхвата ... През повечето време съм с две мартичку а побякога падам и на една. А до сега еунаги съм бил на 4-5

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 320d e90
Мечтае да кара: m5

Мнение от hpnotic2 » 11 Окт 2014, 20:26

С 4S съм и преди да ъпдейтна на 8.0.2 ми се ъпдейтнаха всички аппове.Не знам дали, защото са актуализирани за 8.0.2, но телефона забиваше постоянно, всеки един апп ми бъгваше и беше абсолютно неизползваем.Откакто сложих 8.0.2 нямам проблеми вече 3-4 дена и всичко е нормално.Не знам защо на вас ви бъгва толкова.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от hpnotic2 » 11 Окт 2014, 23:37

И тъкмо го похвалих пред много хора...сега телефонът ми не иска да се зарежда.Купих си нов дата кабел, защото старият се беше прецакал нещо и като го свържа уж се зарежда от 7 до 9 процента...след това като погледна е на 6 и колкото и да стои, не иска и не иска. Някой да има някакви идеи как да оправя нещата ? :help:

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 11 Окт 2014, 23:51

Оригинален кабел ли си купи? Менте кабелите го правят този номер, след ъпдейт спират да работят.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от hpnotic2 » 12 Окт 2014, 8:58

Аз го карам с менте кабел тип belkin от доста дълго време, но снощи го скъсах и ми донесоха cellular line.Сега като го сложа да се зарежда отчита, че уж почва да зарежда, но никакъв ток не отива в батерията реално погледнато.Направих бакъп на телефона и ако не почне да зарежда, ще видим дали след един hard reset нещо ще се оправи.Четох за този проблем в други форуми и при всеки е мистерия как се е оправил.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата