Премахване на DPF и катализатор
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Re: Премахване на DPF и катализатор
За да се пипнат настройки трябва да се направи ремап - то дали малко или много все тая. По принцип се прави само дпф пък ако искаш и power отделна услуга си е
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
koi e kazal 4e vzimam po-skypo?moita cena e 250lv i davam garanciq 10000000% 4e nqma nikvi problemi svryzani s DPF do jivotnoadovet написа:VRPerformance написа:за 100лв вариянта е да е copy/paste софтуер с китайски уред за 50лв,едва ли някой които влага труд и пари за техника ще ти вземе 100лв...както казваш ти хубаво е че има луди хора дето си дават колите да бърникат хора с китайски уреди за да могат да изкарат 100лвоще по-хубаво е после като идват да им се оправят нещата
защото едва ли знаят какво точно променят в софтуера
Техниката изобщо не е китайска и човека е вложил доста пари и недей да мислиш, че при тебе е най доброто оборудване. Това че ми го е направил на мен за 100лв. не значи абсолютно нищо. По принцип взима 200-250лв. Чудно ми е как ще ми докажеш, че ти като ми премахнеш софтуерно дпф например за 500лв. ще е по добре от сега както ми е премахнат за 100лв., като имай в предвид, че колата я карам вече доста километри без никакви грешки или проблеми относно ДПФ. Това че взимаш по скъпо не означава, че е по качествено

P.s kredora ne mi raboti ne6to
- VRPerformance
- ентусиаст
-
Разлика между различните хора които правят този вид услуги е когато видят кола с Денсо,сименс,марели или с ЕДЦ17 компютри тогава става веселото и се вижда кои как работи и ква му е техниката 

- adovet
- старши ентусиаст
-
Това дето го изписа само потвърждава мойте думи, а иначе цена от 250лв е нормална.
- adovet
- старши ентусиаст
-
Не е хубаво сам да се хвалиш ама то как се вика приказката за циганката
поздрави

Така и не се научихте как да привличате клиенти. Всички се бият в гърдите и плюват другите, как веднъж не седна някой да покаже нагледно какъв е процеса, какво се прави и къде хората, които не струват грешат и защо грешат. Всички сте тръгнали от някъде, специално със софтуера, да не кажа, че на някой им знам баш кирливите ризи и какво са правили пончало, така че никой не се е родил научен, а тук един не видях да е пляснал тапия с автомобилно образувание минати курсове и т.н. За да махаш ДПФ с 10000% гаранция колко пъти хора са се връщали при теб докато се научиш?
- VRPerformance
- ентусиаст
-
Не се хваля,само ти обеснявам по-повод упрека ти че някъде съм казал че моита техника била най-най,а които е дошъл при мен сам може да прецени дали съм свършил работа
това за циганката е смешно,нали не си мислиш че нямам клиенти...виж в фейсбук
все пак аз правя това вече 7-8години както още 4-5 човека от БГ,а останалите напрайха по-една кола вчера оня ден и станаха майстори на софтуери...това се учи с години и всеки ден научавам по-нещо ново 

- VRPerformance
- ентусиаст
-
Cпециалнo за BMW = 0iceblast написа:
Така и не се научихте как да привличате клиенти. Всички се бият в гърдите и плюват другите, как веднъж не седна някой да покаже нагледно какъв е процеса, какво се прави и къде хората, които не струват грешат и защо грешат. Всички сте тръгнали от някъде, специално със софтуера, да не кажа, че на някой им знам баш кирливите ризи и какво са правили пончало, така че никой не се е родил научен, а тук един не видях да е пляснал тапия с автомобилно образувание минати курсове и т.н. За да махаш ДПФ с 10000% гаранция колко пъти хора са се връщали при теб докато се научиш?
P.s a nikoi ne se bii v gyrdite,prosto neka horata da si zaka4at kolite na diagnostika i da vidqt ima li greshki za DPF ili ne

P.s 2 a nqma kak da ti pokaje nqkoi koi kade greshi,za6toto edin go pravi za 100lv drug za 250lv,kade e smisala da obesnqvam na toq deto go pravi za 100lv kade mu e greshkata i posle da predlaga sy6toto ne6to kato men no za 100lv??? nqma kak da stane,kakto ti sam namekna dokato stane na 100000% garantirano e polojen trud!
P.s 3 ti zashto ne kajesh na vsi4ki kak si izkarvash parite podrobno,za da se nau4im i nie kato tebe

- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
VRPerformance написа:Cпециалнo за BMW = 0iceblast написа:
P.s a nikoi ne se bii v gyrdite,prosto neka horata da si zaka4at kolite na diagnostika i da vidqt ima li greshki za DPF ili ne
P.s 2 a nqma kak da ti pokaje nqkoi koi kade greshi,za6toto edin go pravi za 100lv drug za 250lv,kade e smisala da obesnqvam na toq deto go pravi za 100lv kade mu e greshkata i posle da predlaga sy6toto ne6to kato men no za 100lv??? nqma kak da stane,kakto ti sam namekna dokato stane na 100000% garantirano e polojen trud!
P.s 3 ti zashto ne kajesh na vsi4ki kak si izkarvash parite podrobno,za da se nau4im i nie kato tebe
Да но същността на форума е да споделяме проблемите си и наученото, т.е да си помагаме, а не да си правим безплатна реклама и търсим клиенти. Рекламите се заплащат.
- VRPerformance
- ентусиаст
-
Много си прав колега,само че аз за Реклама си плащам от има няма 5-6години тук,така че това важи за колегите тука дето си събират клиенти чрез подбиване на цените,твърдения че техните услуги били същите без да знаят какво е 8бит и 16бит,и пращат лични съобщения на потребители!
Аз не визирам да инспектираш файлове и да даваш уроци, това се заплаща.
Говоря за това да кажеш къде най-често се греши и защо си заслужава да се дадът парите на теб, а не на някой 100лв. Аз съм ставал свидетел на кола без грешки, която влиза в регенерация, така че тези грешки не са най-показателни.
Вършете си бизнеса, нека хората да са доволни, явно за да си все още в тази сфера са доволни, аз и сега, както и миналият път когато беше спора просто не одобрявам отношението и подхода ти към бъдещи клиенти, защото всеки клиент е важен и трябва да го спечелиш и идеята е ако може всеки да иска да дойде при теб, а не да казваш, че не ти пука, защото един ден може и да съжаляваш че си пропуснал Х на брой клиенти. Аз лично обичам да взимам информирани решения и на база на изчетеното от теб, макар да съм почти сигурен, че ще ми свършиш работа, не бих дошъл, пък ти си вади изводите.
П.П. Аз в 99% от случайте помагам с каквото мога на хората, а ако някой с моята професия или прохождащ ме попита с удоволствие ще му дам насоки и ще отговоря на всичките му въпроси, на които мога. Все пак не забравяйте, че даването на знания не ви ги отнема, а човекът който ги поема е едно ксеро копие на тях, обществото в Българя малко или много влиза в крак с информационното общество и нещата се обръщат и клиентите стават все по-водещи.
Говоря за това да кажеш къде най-често се греши и защо си заслужава да се дадът парите на теб, а не на някой 100лв. Аз съм ставал свидетел на кола без грешки, която влиза в регенерация, така че тези грешки не са най-показателни.
Вършете си бизнеса, нека хората да са доволни, явно за да си все още в тази сфера са доволни, аз и сега, както и миналият път когато беше спора просто не одобрявам отношението и подхода ти към бъдещи клиенти, защото всеки клиент е важен и трябва да го спечелиш и идеята е ако може всеки да иска да дойде при теб, а не да казваш, че не ти пука, защото един ден може и да съжаляваш че си пропуснал Х на брой клиенти. Аз лично обичам да взимам информирани решения и на база на изчетеното от теб, макар да съм почти сигурен, че ще ми свършиш работа, не бих дошъл, пък ти си вади изводите.
П.П. Аз в 99% от случайте помагам с каквото мога на хората, а ако някой с моята професия или прохождащ ме попита с удоволствие ще му дам насоки и ще отговоря на всичките му въпроси, на които мога. Все пак не забравяйте, че даването на знания не ви ги отнема, а човекът който ги поема е едно ксеро копие на тях, обществото в Българя малко или много влиза в крак с информационното общество и нещата се обръщат и клиентите стават все по-водещи.
- VRPerformance
- ентусиаст
-
Щом не искаш да отварям файлове какъв е проблема?
Мисля че стана ясно,човека е дал 100лв щото са приятели,иначе цената му е като моята!
Ясно е и на какво трябва да обърнат внимание,преди това го е написал човека след софтуерно премахване продължава да му стоят грешки!
Незнам защо постоянно ми говориш за това че нямало да дойдеш при мен,мен не ми е целта да печеля клиенти на всяка цена и да се правя на гъзолизец или политик,аз съм спортист от едно време и така ми е останало в характера да си казвам нещата както са си,на теб съм ти крив точно зареди това което написа,а именно че не споделям информация от която да копираш
Незнам защо него намираш това за нормално след като това си ми е бизнеса,а информацията която давам в форуми е достатъчна!
Отношението ми към клиентите ми е перфектно,като за това може да прочетеш отзиви в сайта ми или в темата ми в продава
хляб има за всички не се притеснявай
Мисля че стана ясно,човека е дал 100лв щото са приятели,иначе цената му е като моята!
Ясно е и на какво трябва да обърнат внимание,преди това го е написал човека след софтуерно премахване продължава да му стоят грешки!
Незнам защо постоянно ми говориш за това че нямало да дойдеш при мен,мен не ми е целта да печеля клиенти на всяка цена и да се правя на гъзолизец или политик,аз съм спортист от едно време и така ми е останало в характера да си казвам нещата както са си,на теб съм ти крив точно зареди това което написа,а именно че не споделям информация от която да копираш

Отношението ми към клиентите ми е перфектно,като за това може да прочетеш отзиви в сайта ми или в темата ми в продава

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
iceblast написа:Аз не визирам да инспектираш файлове и да даваш уроци, това се заплаща.
И аз мога да потвърдя, че помагаш с каквото и когато можеш

- adovet
- старши ентусиаст
-
VRPerformance написа:Щом не искаш да отварям файлове какъв е проблема?
Незнам защо постоянно ми говориш за това че нямало да дойдеш при мен,мен не ми е целта да печеля клиенти на всяка цена и да се правя на гъзолизец или политик,аз съм спортист от едно време и така ми е останало в характера да си казвам нещата както са си,на теб съм ти крив точно зареди това което написа,а именно че не споделям информация от която да копирашНезнам защо него намираш това за нормално след като това си ми е бизнеса,а информацията която давам в форуми е достатъчна!
Отношението ми към клиентите ми е перфектно,като за това може да прочетеш отзиви в сайта ми или в темата ми в продавахляб има за всички не се притеснявай
![]()
Абе тук във форума имаше и доста негативни мнения ама Айде да не задълбаваме. Преди години те бях питал за един Чип да ми направиш и точно отношението ти ме отказа. Може да си добър може и да не си. Това не го определяш ти.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
VRPerformance написа:Щом не искаш да отварям файлове какъв е проблема?
Незнам защо постоянно ми говориш за това че нямало да дойдеш при мен,мен не ми е целта да печеля клиенти на всяка цена и да се правя на гъзолизец или политик,аз съм спортист от едно време и така ми е останало в характера да си казвам нещата както са си,на теб съм ти крив точно зареди това което написа,а именно че не споделям информация от която да копирашНезнам защо него намираш това за нормално след като това си ми е бизнеса,а информацията която давам в форуми е достатъчна!
Отношението ми към клиентите ми е перфектно,като за това може да прочетеш отзиви в сайта ми или в темата ми в продавахляб има за всички не се притеснявай
![]()
Добре де щом си толкова велик защо тогава се обясняваш толкова много, остави хората да те оценят и си гледай бизнеса, аз така бих направил или поне успелите хора покрай мен никой даже не ги е чул.
Щом си имаш реклама, рекламирай се там не превръщайте една тема в поредната боза от ненужни постове, щом си казал каквото си имал да казваш сега остави другите да споделят нали това е идеята на форума в този си раздел.
Явно проблем е, че има някой който бута цената, а повярвай ми много сме във форума които я бутаме, за сметка на това обаче качеството е на ниво и не сме копирачи както се опитваше в една друга тема да ни определяш, ако си спомняш, и за да ти го докажа мога да ти пратя един файл да ме провериш