Премахване на DPF и катализатор

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Re: Премахване на DPF и катализатор

Мнение от adovet » 30 Сеп 2014, 21:56

За да се пипнат настройки трябва да се направи ремап - то дали малко или много все тая. По принцип се прави само дпф пък ако искаш и power отделна услуга си е

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

ентусиаст
Аватар
Кара: Дизели

Мнение от VRPerformance » 01 Окт 2014, 12:09

adovet написа:
VRPerformance написа:за 100лв вариянта е да е copy/paste софтуер с китайски уред за 50лв,едва ли някой които влага труд и пари за техника ще ти вземе 100лв...както казваш ти хубаво е че има луди хора дето си дават колите да бърникат хора с китайски уреди за да могат да изкарат 100лв :) още по-хубаво е после като идват да им се оправят нещата :) защото едва ли знаят какво точно променят в софтуера :)

Техниката изобщо не е китайска и човека е вложил доста пари и недей да мислиш, че при тебе е най доброто оборудване. Това че ми го е направил на мен за 100лв. не значи абсолютно нищо. По принцип взима 200-250лв. Чудно ми е как ще ми докажеш, че ти като ми премахнеш софтуерно дпф например за 500лв. ще е по добре от сега както ми е премахнат за 100лв., като имай в предвид, че колата я карам вече доста километри без никакви грешки или проблеми относно ДПФ. Това че взимаш по скъпо не означава, че е по качествено :bchug:
koi e kazal 4e vzimam po-skypo?moita cena e 250lv i davam garanciq 10000000% 4e nqma nikvi problemi svryzani s DPF do jivotno :) na nqkolko pyti povtarqte 4e struvalo 100lv,no ne spomenavash 4e za tebe e takava cena,a ne za klienti...neznam i kade pro4ete 4e sym pisal 4e moita tehnika e nai-dobrata,no dali e taka ti nqma kak da znae6 poneje ne si q vijdal :) samo da te svetna 4e edin ot uredite koito rabotqt ve4e 99% ot tunerite az sym mu pyrviq sobstvenik v BG 8)

P.s kredora ne mi raboti ne6to

ентусиаст
Аватар

Мнение от VRPerformance » 01 Окт 2014, 13:02

Разлика между различните хора които правят този вид услуги е когато видят кола с Денсо,сименс,марели или с ЕДЦ17 компютри тогава става веселото и се вижда кои как работи и ква му е техниката :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 01 Окт 2014, 13:20

Това дето го изписа само потвърждава мойте думи, а иначе цена от 250лв е нормална.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 01 Окт 2014, 13:24

Не е хубаво сам да се хвалиш ама то как се вика приказката за циганката ;) поздрави

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '18 BMW G30 540iX

Мнение от iceblast » 01 Окт 2014, 13:42

Изображение

Така и не се научихте как да привличате клиенти. Всички се бият в гърдите и плюват другите, как веднъж не седна някой да покаже нагледно какъв е процеса, какво се прави и къде хората, които не струват грешат и защо грешат. Всички сте тръгнали от някъде, специално със софтуера, да не кажа, че на някой им знам баш кирливите ризи и какво са правили пончало, така че никой не се е родил научен, а тук един не видях да е пляснал тапия с автомобилно образувание минати курсове и т.н. За да махаш ДПФ с 10000% гаранция колко пъти хора са се връщали при теб докато се научиш?

ентусиаст
Аватар

Мнение от VRPerformance » 01 Окт 2014, 13:51

Не се хваля,само ти обеснявам по-повод упрека ти че някъде съм казал че моита техника била най-най,а които е дошъл при мен сам може да прецени дали съм свършил работа :) това за циганката е смешно,нали не си мислиш че нямам клиенти...виж в фейсбук ;) все пак аз правя това вече 7-8години както още 4-5 човека от БГ,а останалите напрайха по-една кола вчера оня ден и станаха майстори на софтуери...това се учи с години и всеки ден научавам по-нещо ново :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от VRPerformance » 01 Окт 2014, 13:54

iceblast написа:Изображение

Така и не се научихте как да привличате клиенти. Всички се бият в гърдите и плюват другите, как веднъж не седна някой да покаже нагледно какъв е процеса, какво се прави и къде хората, които не струват грешат и защо грешат. Всички сте тръгнали от някъде, специално със софтуера, да не кажа, че на някой им знам баш кирливите ризи и какво са правили пончало, така че никой не се е родил научен, а тук един не видях да е пляснал тапия с автомобилно образувание минати курсове и т.н. За да махаш ДПФ с 10000% гаранция колко пъти хора са се връщали при теб докато се научиш?
Cпециалнo за BMW = 0

P.s a nikoi ne se bii v gyrdite,prosto neka horata da si zaka4at kolite na diagnostika i da vidqt ima li greshki za DPF ili ne ;)

P.s 2 a nqma kak da ti pokaje nqkoi koi kade greshi,za6toto edin go pravi za 100lv drug za 250lv,kade e smisala da obesnqvam na toq deto go pravi za 100lv kade mu e greshkata i posle da predlaga sy6toto ne6to kato men no za 100lv??? nqma kak da stane,kakto ti sam namekna dokato stane na 100000% garantirano e polojen trud!

P.s 3 ti zashto ne kajesh na vsi4ki kak si izkarvash parite podrobno,za da se nau4im i nie kato tebe :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 G05

Мнение от rafa224 » 01 Окт 2014, 14:05

VRPerformance написа:
iceblast написа:Изображение

Cпециалнo за BMW = 0

P.s a nikoi ne se bii v gyrdite,prosto neka horata da si zaka4at kolite na diagnostika i da vidqt ima li greshki za DPF ili ne ;)

P.s 2 a nqma kak da ti pokaje nqkoi koi kade greshi,za6toto edin go pravi za 100lv drug za 250lv,kade e smisala da obesnqvam na toq deto go pravi za 100lv kade mu e greshkata i posle da predlaga sy6toto ne6to kato men no za 100lv??? nqma kak da stane,kakto ti sam namekna dokato stane na 100000% garantirano e polojen trud!

P.s 3 ti zashto ne kajesh na vsi4ki kak si izkarvash parite podrobno,za da se nau4im i nie kato tebe :)

Да но същността на форума е да споделяме проблемите си и наученото, т.е да си помагаме, а не да си правим безплатна реклама и търсим клиенти. Рекламите се заплащат.

ентусиаст
Аватар

Мнение от VRPerformance » 01 Окт 2014, 14:12

Много си прав колега,само че аз за Реклама си плащам от има няма 5-6години тук,така че това важи за колегите тука дето си събират клиенти чрез подбиване на цените,твърдения че техните услуги били същите без да знаят какво е 8бит и 16бит,и пращат лични съобщения на потребители!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '18 BMW G30 540iX

Мнение от iceblast » 01 Окт 2014, 16:27

Аз не визирам да инспектираш файлове и да даваш уроци, това се заплаща.

Говоря за това да кажеш къде най-често се греши и защо си заслужава да се дадът парите на теб, а не на някой 100лв. Аз съм ставал свидетел на кола без грешки, която влиза в регенерация, така че тези грешки не са най-показателни.

Вършете си бизнеса, нека хората да са доволни, явно за да си все още в тази сфера са доволни, аз и сега, както и миналият път когато беше спора просто не одобрявам отношението и подхода ти към бъдещи клиенти, защото всеки клиент е важен и трябва да го спечелиш и идеята е ако може всеки да иска да дойде при теб, а не да казваш, че не ти пука, защото един ден може и да съжаляваш че си пропуснал Х на брой клиенти. Аз лично обичам да взимам информирани решения и на база на изчетеното от теб, макар да съм почти сигурен, че ще ми свършиш работа, не бих дошъл, пък ти си вади изводите.

П.П. Аз в 99% от случайте помагам с каквото мога на хората, а ако някой с моята професия или прохождащ ме попита с удоволствие ще му дам насоки и ще отговоря на всичките му въпроси, на които мога. Все пак не забравяйте, че даването на знания не ви ги отнема, а човекът който ги поема е едно ксеро копие на тях, обществото в Българя малко или много влиза в крак с информационното общество и нещата се обръщат и клиентите стават все по-водещи.

ентусиаст
Аватар

Мнение от VRPerformance » 01 Окт 2014, 17:35

Щом не искаш да отварям файлове какъв е проблема?
Мисля че стана ясно,човека е дал 100лв щото са приятели,иначе цената му е като моята!
Ясно е и на какво трябва да обърнат внимание,преди това го е написал човека след софтуерно премахване продължава да му стоят грешки!

Незнам защо постоянно ми говориш за това че нямало да дойдеш при мен,мен не ми е целта да печеля клиенти на всяка цена и да се правя на гъзолизец или политик,аз съм спортист от едно време и така ми е останало в характера да си казвам нещата както са си,на теб съм ти крив точно зареди това което написа,а именно че не споделям информация от която да копираш :) Незнам защо него намираш това за нормално след като това си ми е бизнеса,а информацията която давам в форуми е достатъчна!

Отношението ми към клиентите ми е перфектно,като за това може да прочетеш отзиви в сайта ми или в темата ми в продава :) хляб има за всички не се притеснявай :)

ImageUploadedByTapatalk1412177742.019738.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 G05

Мнение от rafa224 » 01 Окт 2014, 18:04

iceblast написа:Аз не визирам да инспектираш файлове и да даваш уроци, това се заплаща.

Говоря за това да кажеш къде най-често се греши и защо си заслужава да се дадът парите на теб, а не на някой 100лв. Аз съм ставал свидетел на кола без грешки, която влиза в регенерация, така че тези грешки не са най-показателни.

Вършете си бизнеса, нека хората да са доволни, явно за да си все още в тази сфера са доволни, аз и сега, както и миналият път когато беше спора просто не одобрявам отношението и подхода ти към бъдещи клиенти, защото всеки клиент е важен и трябва да го спечелиш и идеята е ако може всеки да иска да дойде при теб, а не да казваш, че не ти пука, защото един ден може и да съжаляваш че си пропуснал Х на брой клиенти. Аз лично обичам да взимам информирани решения и на база на изчетеното от теб, макар да съм почти сигурен, че ще ми свършиш работа, не бих дошъл, пък ти си вади изводите.

П.П. Аз в 99% от случайте помагам с каквото мога на хората, а ако някой с моята професия или прохождащ ме попита с удоволствие ще му дам насоки и ще отговоря на всичките му въпроси, на които мога. Все пак не забравяйте, че даването на знания не ви ги отнема, а човекът който ги поема е едно ксеро копие на тях, обществото в Българя малко или много влиза в крак с информационното общество и нещата се обръщат и клиентите стават все по-водещи.

И аз мога да потвърдя, че помагаш с каквото и когато можеш :yes: Това имах предвид и аз като написах, че форума е, за да си помагаме :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 01 Окт 2014, 19:46

VRPerformance написа:Щом не искаш да отварям файлове какъв е проблема?
Мисля че стана ясно,човека е дал 100лв щото са приятели,иначе цената му е като моята!
Ясно е и на какво трябва да обърнат внимание,преди това го е написал човека след софтуерно премахване продължава да му стоят грешки!

Незнам защо постоянно ми говориш за това че нямало да дойдеш при мен,мен не ми е целта да печеля клиенти на всяка цена и да се правя на гъзолизец или политик,аз съм спортист от едно време и така ми е останало в характера да си казвам нещата както са си,на теб съм ти крив точно зареди това което написа,а именно че не споделям информация от която да копираш :) Незнам защо него намираш това за нормално след като това си ми е бизнеса,а информацията която давам в форуми е достатъчна!

Отношението ми към клиентите ми е перфектно,като за това може да прочетеш отзиви в сайта ми или в темата ми в продава :) хляб има за всички не се притеснявай :)

Абе тук във форума имаше и доста негативни мнения ама Айде да не задълбаваме. Преди години те бях питал за един Чип да ми направиш и точно отношението ти ме отказа. Може да си добър може и да не си. Това не го определяш ти.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 01 Окт 2014, 22:36

VRPerformance написа:Щом не искаш да отварям файлове какъв е проблема?

Добре де щом си толкова велик защо тогава се обясняваш толкова много, остави хората да те оценят и си гледай бизнеса, аз така бих направил или поне успелите хора покрай мен никой даже не ги е чул.
Щом си имаш реклама, рекламирай се там не превръщайте една тема в поредната боза от ненужни постове, щом си казал каквото си имал да казваш сега остави другите да споделят нали това е идеята на форума в този си раздел.
Явно проблем е, че има някой който бута цената, а повярвай ми много сме във форума които я бутаме, за сметка на това обаче качеството е на ниво и не сме копирачи както се опитваше в една друга тема да ни определяш, ако си спомняш, и за да ти го докажа мога да ти пратя един файл да ме провериш :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към E90/E91/E92/E93