Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Re: iOS тема
bum_bum написа:Внимателно преценяват колко ще спечелят и колко ще изгубят ако предприемат определени стъпки. За да пуснат тия телефони със сигурност добре са преценили нещата. Хиляди може да не си купят новия Айфон, щото им е голям но милиони ще го купят точно, щото е голям.
това е малко куцо, от фирма която определя желаниято, се превръща бавно във фирма, която следва желанията, ако ме разбирате

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Всяка една фирма в света ( акционерите и ) я интересуват единствено и само приходите и нищо друго !!! Аз пък си мисля да ги взема и двата модела да видя кой ще устиска на зора повече .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
Ами тия с "ретро" айфоните като мен (4С) какво ще ги посъветвате относно iOs 8? Сега съм със 7. Дали да ъпвам или да се ослушвам известно време за отзиви?
Sent from the черешата
Sent from the черешата
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
frizzante написа:Ами тия с "ретро" айфоните като мен (4С) какво ще ги посъветвате относно iOs 8? Сега съм със 7. Дали да ъпвам или да се ослушвам известно време за отзиви?
same here!

кажете някое готино приложенийце?

даже ми дойде страшна идея - всеки да напише по няколко реда, какви приложения и кратко описание и за какво ги ползвате ( 5-10 думи )

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Alpina_Johnnie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: по Аутобан А14 и А9
- Мечтае да кара: ALPINA B7 S Turbo Coupé E24
Интересно ри-вйу на тоз симпатяга.
https://www.youtube.com/watch?v=nxM-rac ... 83R_U4JriQ
Да знам, не е имал хендс-он, и все пак моите мисли съвпадат с неговите – за часовника говорим. Това Моторола 360 дето го носи ми изглежда най-сполучливо.
https://www.youtube.com/watch?v=nxM-rac ... 83R_U4JriQ
Да знам, не е имал хендс-он, и все пак моите мисли съвпадат с неговите – за часовника говорим. Това Моторола 360 дето го носи ми изглежда най-сполучливо.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
© написа: Лошото е че от тук нататък телефон с нормални размери ще означава бюджетен телефон с 3 мегапикселова камера и архаичен андроид

Аз не съм изненадан от липсата на иновации. Иновациите бяха 2004-2010 година. От тогава реално нищо кой знае какво не се е видяло. При единия ми ъпгрейд на телефон от Нокиа Н80 на Самсунг Галакси С... реално какво нямах... ГПС и тъчскрийн. Всичко друго го имах и на дъртата нокия, просто беше по-смотано

b00st написа:[...
понеже много ме обвинявате за т.нар. андроид мислене, ако наистина бях с такова, нямаше да искам 13 ами 30 мегапиксела

Много добре знам каква е разликата между 8 мегапикселова камера на SE на предишния ми телефон и 8 мегапиксела при 5s. Просто ако имаше 13 мегапиксела в iphone 6 то трябваше да е наистина тотално нова камера, а не някаква подобрена версия на 5s
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
vicho написа:frizzante написа:Ами тия с "ретро" айфоните като мен (4С) какво ще ги посъветвате относно iOs 8? Сега съм със 7. Дали да ъпвам или да се ослушвам известно време за отзиви?
same here!![]()
кажете някое готино приложенийце?
даже ми дойде страшна идея - всеки да напише по няколко реда, какви приложения и кратко описание и за какво ги ползвате ( 5-10 думи )
Ползвам Battery doctor- някои оспорват дали е полезен, дайте мнение за него и подобен тип приложение, за което имате добри впечатления. Aviary е доста готино за обработка на снимки, препоръчвам. Имам и едно iMotion, което прави забързани клипове, но още не съм го тествал, то си трябва и повече време да му се отдели, за да стане хубав клип. Малко спортни приложения, разписание на градски транспорт

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
За мен всички приложения свързани с батерията са просто глупост, която изобщо не помага ами само прави такова впечатление
Ето малко от моите приложения
1. TrueSloMo (само 5s)
2. Trip Cost
3. Sky Guide - много е готино !
4. maps.me - страшно полезна и съвсем малка !
5. 8FACT
6. iDownloader
другите са общо взето стандартните adobre reader, iZip, whatsapp, viber, fb, messenger, chrome, puffin ( заради флаш-а), skype и тн.

Ето малко от моите приложения
1. TrueSloMo (само 5s)
2. Trip Cost

3. Sky Guide - много е готино !
4. maps.me - страшно полезна и съвсем малка !
5. 8FACT

6. iDownloader
другите са общо взето стандартните adobre reader, iZip, whatsapp, viber, fb, messenger, chrome, puffin ( заради флаш-а), skype и тн.
Правилно, този battery doctor съм го ползвал при андроид и освен реклами, за мен друго не предлага
Има едно страхотно приложение и при андроид и тук https://itunes.apple.com/us/app/soccer- ... 75683?mt=8
С него няма да пропуснете мач, резултатите са в реално време и има всичко и всякакви първенства
Версията за ios ми харесва малко повече
Има едно страхотно приложение и при андроид и тук https://itunes.apple.com/us/app/soccer- ... 75683?mt=8
С него няма да пропуснете мач, резултатите са в реално време и има всичко и всякакви първенства
Версията за ios ми харесва малко повече
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
На Battery Doctor-a най-вече му ползвам Junk функцията, дайте акъл за апликация, която да чисти тия неща и с удоволствие ще го разкарам 
ПС- http://www.o-connect.com/coming-soon.html

ПС- http://www.o-connect.com/coming-soon.html

- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Пак ще е айфон - ще направя бартер за Е46-цата ако успее да задържи цената. Иначе ще доплащам