Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: iOS тема

Мнение от Doberman_vas » 11 Сеп 2014, 8:41

bum_bum написа:Внимателно преценяват колко ще спечелят и колко ще изгубят ако предприемат определени стъпки. За да пуснат тия телефони със сигурност добре са преценили нещата. Хиляди може да не си купят новия Айфон, щото им е голям но милиони ще го купят точно, щото е голям.

това е малко куцо, от фирма която определя желаниято, се превръща бавно във фирма, която следва желанията, ако ме разбирате :(
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 11 Сеп 2014, 12:35

Всяка една фирма в света ( акционерите и ) я интересуват единствено и само приходите и нищо друго !!! Аз пък си мисля да ги взема и двата модела да видя кой ще устиска на зора повече .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

младши ентусиаст
Аватар
Кара: му се на вода

Мнение от frizzante » 11 Сеп 2014, 13:39

Ами тия с "ретро" айфоните като мен (4С) какво ще ги посъветвате относно iOs 8? Сега съм със 7. Дали да ъпвам или да се ослушвам известно време за отзиви?

Sent from the черешата
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 11 Сеп 2014, 13:48

frizzante написа:Ами тия с "ретро" айфоните като мен (4С) какво ще ги посъветвате относно iOs 8? Сега съм със 7. Дали да ъпвам или да се ослушвам известно време за отзиви?

same here! :dunno:

кажете някое готино приложенийце? :mhihi:

даже ми дойде страшна идея - всеки да напише по няколко реда, какви приложения и кратко описание и за какво ги ползвате ( 5-10 думи ) :bchug:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Сеп 2014, 14:03

Сега да не земете да пишете "фейсбук", "вайбър" и разни такива дето всеки ги ползва :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: по Аутобан А14 и А9
Мечтае да кара: ALPINA B7 S Turbo Coupé E24

Мнение от Alpina_Johnnie » 11 Сеп 2014, 15:37

Интересно ри-вйу на тоз симпатяга.
https://www.youtube.com/watch?v=nxM-rac ... 83R_U4JriQ

Да знам, не е имал хендс-он, и все пак моите мисли съвпадат с неговите – за часовника говорим. Това Моторола 360 дето го носи ми изглежда най-сполучливо.
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 11 Сеп 2014, 16:01

© написа: Лошото е че от тук нататък телефон с нормални размери ще означава бюджетен телефон с 3 мегапикселова камера и архаичен андроид

:puke:

Аз не съм изненадан от липсата на иновации. Иновациите бяха 2004-2010 година. От тогава реално нищо кой знае какво не се е видяло. При единия ми ъпгрейд на телефон от Нокиа Н80 на Самсунг Галакси С... реално какво нямах... ГПС и тъчскрийн. Всичко друго го имах и на дъртата нокия, просто беше по-смотано :lol: 5 години разлика за един ГПС и тъчскрийн :dunno: Друго си беше едно време от безцветен телефон да минеш на цветен :mhihi: Карта с памет :shock: Да пуска мп3 :bowdown: Вградена камера :ok: Интернет :ok:
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 12 Сеп 2014, 7:39

b00st написа:[...

понеже много ме обвинявате за т.нар. андроид мислене, ако наистина бях с такова, нямаше да искам 13 ами 30 мегапиксела :mhihi: 13 бяха преди 2 години
Много добре знам каква е разликата между 8 мегапикселова камера на SE на предишния ми телефон и 8 мегапиксела при 5s. Просто ако имаше 13 мегапиксела в iphone 6 то трябваше да е наистина тотално нова камера, а не някаква подобрена версия на 5s

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 13 Сеп 2014, 18:17

vicho написа:
frizzante написа:Ами тия с "ретро" айфоните като мен (4С) какво ще ги посъветвате относно iOs 8? Сега съм със 7. Дали да ъпвам или да се ослушвам известно време за отзиви?

same here! :dunno:

кажете някое готино приложенийце? :mhihi:

даже ми дойде страшна идея - всеки да напише по няколко реда, какви приложения и кратко описание и за какво ги ползвате ( 5-10 думи ) :bchug:

Ползвам Battery doctor- някои оспорват дали е полезен, дайте мнение за него и подобен тип приложение, за което имате добри впечатления. Aviary е доста готино за обработка на снимки, препоръчвам. Имам и едно iMotion, което прави забързани клипове, но още не съм го тествал, то си трябва и повече време да му се отдели, за да стане хубав клип. Малко спортни приложения, разписание на градски транспорт :mhihi: , навигациите са ясни, Spotify, AroundMe, Samsung Smart View, NovaTV на живо иии няколко игрички. В общи линии е това, прескачайки най-тривиалните и общи. Преди имах доста повече, ама ги изтрих повечето, предвид че съм ги отварял по веднъж :paranoid:

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 13 Сеп 2014, 20:44

За мен всички приложения свързани с батерията са просто глупост, която изобщо не помага ами само прави такова впечатление :lol:

Ето малко от моите приложения

1. TrueSloMo (само 5s)
2. Trip Cost :lol:
3. Sky Guide - много е готино !
4. maps.me - страшно полезна и съвсем малка !
5. 8FACT :lol:
6. iDownloader

другите са общо взето стандартните adobre reader, iZip, whatsapp, viber, fb, messenger, chrome, puffin ( заради флаш-а), skype и тн.

Слави
Аватар

Мнение от © » 13 Сеп 2014, 20:55

Правилно, този battery doctor съм го ползвал при андроид и освен реклами, за мен друго не предлага
Има едно страхотно приложение и при андроид и тук https://itunes.apple.com/us/app/soccer- ... 75683?mt=8
С него няма да пропуснете мач, резултатите са в реално време и има всичко и всякакви първенства
Версията за ios ми харесва малко повече

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 14 Сеп 2014, 17:23

На Battery Doctor-a най-вече му ползвам Junk функцията, дайте акъл за апликация, която да чисти тия неща и с удоволствие ще го разкарам :mhihi:

ПС- http://www.o-connect.com/coming-soon.html :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 14 Сеп 2014, 22:54

alozavar написа:ПС- http://www.o-connect.com/coming-soon.html :mhihi: :mhihi:

тия сериозни ли са ? :kuku:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 15 Сеп 2014, 8:12

Denmark написа:
alozavar написа:ПС- http://www.o-connect.com/coming-soon.html :mhihi: :mhihi:

тия сериозни ли са ? :kuku:

Май и следващия ми телефон няма да е айфон :mhihi: :mhihi:
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 15 Сеп 2014, 10:01

Пак ще е айфон - ще направя бартер за Е46-цата ако успее да задържи цената. Иначе ще доплащам :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата