Имам едно малко питане...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Имам едно малко питане...
Днес забелязах, че когато двигателя работи и вдигна пръчката за маслото или отворя капачката за маслото оборотите му падат и започва да работи неравномерно
...забелязах че се получава вакуум когато си сложа ръката на капачката за маслото... ако някои ми каже за какво иде реч ще съм благодарен! Смукателни клапани ли са или нещо друго
! Или пък е нормално?!?!? Нещо съм неспокоен ... иначе двигателя работи безупречно на 550 оборота (толкова му е празния ход
)!
Мерси предварително!

Мерси предварително!
- Penchev
- Сватбаря
-
лелее МЕРСИ
:o Радостен съм ужасно много...викам си нещо и напраих на колата! Че снощи снимах с една цифрова камера филмчета...сещаш се за какво става дума направо и счупих зъбите...и после не можах да спя гадно ми беше за около 20 мин глътна 10 литра бензин:) Даже и правих тест изненадващо с едно Уно Турбо на цариградското шосе след орлов мост оня почна да се кефи нещо м/у колите и аз реших да усетя мощта на 6-те цил.
до към 160 Уното се държеше на почетно разстояние зад мен а после към 180 и нагоре вече здаде багажа да не говориме след 200
Радостен съм много 

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Penchev
- Сватбаря
-
Как що...
? Все се опитвам да намеря някакъв кусур и много се плаша да не е нещо сериозно
Да не говориме че ме беше страх да отворя капачката при работещ двигател...на фордчето ми как духаше от там не е истина и как му чукаха клапаните и аз сега си викам я чакай да се видя тука как е и се кефя и като почна да се пичкосва и аз се здухах и беж към ПС-то да пиша в форума че комшията с неговото го няма да проверя
Но вече съм доволен и сега излизам малко да се поразходя
Мерси много !

Мерси много !
СПОКОЙНО
даже и капачката на радиятора да отвориш оборотите щи паднат освен ако не е спукан ала-бала...

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
отворя ли капачката на маслото, колата ми МОМЕНТАЛНО изгасва! чувал съм, че това е най-показателно и говори добре за нея:Р

- Новини
-
Аз като отворя моята капачка и отвътре почват да излизат пеперудки брат :mha: Ходих в ДаруКар ама там ми казаха че е нормално и да се притесня само ако спрат да излизат. Ама тия дни пак се притесних щото като отворих капачката и излизат некви пеперуди и мъкнат некво бутало .......баси къв бой падна за тва бутало ......биеха се три пеперуди за него и некъф хондаджия за малко да им го отмъкне :mha: Накрая дойде една патрулка и ме арестуваха за незаконно развъждане на пеперуди и нелегална търговия с бутала ....знам аз - хондаджията ме е издал :mha:
- viper
-
Engi написа:отворя ли капачката на маслото, колата ми МОМЕНТАЛНО изгасва! чувал съм, че това е най-показателно и говори добре за нея:Р
Определено си прав, но не е само това. След 3-4 врътки тя пак изгасва (но за по дълго

Майтап, ама кво стана с твойта гордост - ке я бъде ли

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Engi написа:продадох я. са спестявам пари за Е30.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Здравейте! Преди малко реших и аз да пробвам дали махането на капачката за маслото ще има някакъв ефект върху 318-ката на баща ми, но тя нито загасна, нито се затормози... Само като махах и слагах капачката оборотите се мениха (към по-ниски мисля) и това беше. Не прави вакуум като си сложа ръката отгоре, даже обратното... духа ли духа...

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
АЗ казах ли ти да не пипаш там!!Asen_X написа:Аз като отворя моята капачка и отвътре почват да излизат пеперудки брат :mha: Ходих в ДаруКар ама там ми казаха че е нормално и да се притесня само ако спрат да излизат. Ама тия дни пак се притесних щото като отворих капачката и излизат некви пеперуди и мъкнат некво бутало .......баси къв бой падна за тва бутало ......биеха се три пеперуди за него и некъф хондаджия за малко да им го отмъкне :mha: Накрая дойде една патрулка и ме арестуваха за незаконно развъждане на пеперуди и нелегална търговия с бутала ....знам аз - хондаджията ме е издал :mha:

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
туй дето духа е вятара ,днес беше североизточен ,затова .. ако е югозападен ще смуче ,панимаеш ? :mha: :mha:
14 мнения
• Страница 1 от 1