Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: iOS тема

Мнение от bum_bum » 05 Сеп 2014, 9:55

ръб написа:В едно единствено мнение съм писал нещо за китаеца си. Малко преекспонирате нещата май, а ? Попрочети ми мненията, вместо да пишеш ей така. В същност скъпият ни колега бум_бум е тоя дето хейти здраво последните 2 страници, че реши и колата ми да оплюе??? Ма к'во да правиш, малка душичка :mhihi:

Нека бъде и пребъде гризаната ябълка :bowdown: :bowdown:

100 пъти ти казах ве пич. Нямаш Айфон- не влизаш в тая тема. Просто е. Тук сме се събрали само гъзари, снобари и дребни душички с готини телефони. Не желаем гащници с китайци да ни развалят дружинката. Как да ти то обясня по-различно, че да ме разбереш? Направи си група, тема сайт или квото искаш "мейд ин чайна" и бъди щастлив щом толкова те радват. Ние обичаме да даваме много пари за некачествени неща и си имаме тема в която да се хвалим кой колко се е набутал. Какъв е проблема?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 05 Сеп 2014, 10:07

Ти си тоя дето флейми здраво по китайците, аз изказвам разочарованието си от опита ми с айфона в рамките на 2 месеца, то и тогава не ти одисваше че пиша тук :mhihi: сульо, преди да ме обиждаш на гащник, вземи си спомни к'ви ми ги дрънкаше за обидите към колеги от форума ;) кисело гъзарче си си ти, откакто те помня във форума, такъв си и остана, не порастна :mhihi: аре тури ми са един бан, да ти е спокойно на душичката, че знам че там ти е силата :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 05 Сеп 2014, 11:20

ръб написа:Ти си тоя дето флейми здраво по китайците

намали LoL-а/DotA-тата, че ти влияе на "краснописа" :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 05 Сеп 2014, 11:46

ръб написа:Ти си тоя дето флейми здраво по китайците, аз изказвам разочарованието си от опита ми с айфона в рамките на 2 месеца, то и тогава не ти одисваше че пиша тук :mhihi: сульо, преди да ме обиждаш на гащник, вземи си спомни к'ви ми ги дрънкаше за обидите към колеги от форума ;) кисело гъзарче си си ти, откакто те помня във форума, такъв си и остана, не порастна :mhihi: аре тури ми са един бан, да ти е спокойно на душичката, че знам че там ти е силата :mhihi:

Не обичам да обиждам хората ама ти си си просто роден цървул :dunno: Не можеш да се примириш, че за някой е ОК да даде 50лв за кабел, вместо 5. Поне 100 пъти ти казах да спреш да пишеш в темата, която е за Айфон. Ти нямаш такъв и за това не пиши. За разочарованието ти от трета употеба телефони разбрах и ще го имам в предвид. :yes:
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 05 Сеп 2014, 13:40

Надявам се да пишем само по темата от тук нататък, защото е ясно, че никой няма да убеди другия да хареса нещо, което не харесва.
Както и да е.
Този нов iphone 6 ще се предлага ли от оператори или само свободна продажба? Каква се очаква да е цената му?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 05 Сеп 2014, 13:53

И аз се надявам ама аз като кажа, че кабела на телефона с който работя не ми е проблем да е 100лв, щото все пак тоя телефон ми служи изкарвам пари с него съм скапаняк, киселяк, снобар и т.н. пък сульо като си боядиса колата за 3 бона и ореве целия форум с това, че да не би някой да остане неразбрал то е съвсем нормално нали. :ranting:

Шестицата Мтел ще я предлагат. За други не знам. На свободна продажба със сигурност скоро няма да я има тук. За големия дисплей се спрягат някакви цифри като 1400-1600 долара ама колко е реално.. :dunno:
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 05 Сеп 2014, 19:39

Не знам, аз имам един познат къде ми показва няква реплика на Galaxy S4 с 2 сим карти и вика ми той е много хубав, бил много доволен, даже ми дава линк да си го поръчам, демек да се спася и аз от iPhone-ите :mhihi:
Просто не му обръщам внимание, аз iPhone си взех, щото имах два iPod-а и като цяло искам телефон, къде да не ме дразни с някви забивания и глупости, щото много мразя когато нещо не работи като хората и се дразня. Иначе реално ми е през оная работа кое колко mHZ и GB е, как са го направили, щом всичко върви гладко, не ме нервира и го виждам под слънцето добре, значи е ок за мен.
Последна промяна b00st на 05 Сеп 2014, 19:57, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 05 Сеп 2014, 19:57

яко съм се преебал аз.
3 айфона, мак бук про и 2 аймака.
а можеше да си поръчам от китай, как беше, да се еба в глупака.
пускам обявите в продавалника, дано се преебе някой друг

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Din » 05 Сеп 2014, 19:59

""Иначе реално ми е през оная работа кое колко mHZ и GB е, как са го направили, щом всичко върви гладко""
Няма как да не е така като всяко едно приложения е написано и съобразено според хардуера нещо като PS3 конзола от 2006 пуска игри на фул 2013г
не разбрах що ги обиждате на китайци другите я си погледнете гърбовете на Ай фоните (assembled in china) :mhihi:
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 05 Сеп 2014, 20:33

Май само МТел останаха с айфони. Глобул едва едва ги продаваха пролетта, може да са ги спрели вече :dunno: Виваком по принцип не ги продават.
Моя договор изтича чак другата година, а до тогава може да има 6s :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 05 Сеп 2014, 20:40

Petrolhead написа:3 айфона, мак бук про и 2 аймака.

:shock: абе ти да нямаш Интернет клуб :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 05 Сеп 2014, 23:05

Добре де че айфона си е готин телефон е ясно (можеби следващия ми телефон ще е такъв, но основно заради качеството на материалите и изработката), но не мога да разбера защо хейтвате толкова много андроида, че забивал лагвал и т.н като моят с4 за година и няколко месеца не ми е забил нито веднъж или пък да ми е лагвал, единствено ми се рестартира два пъти когато си бях пуснал бенчмарк тест, но и този проблем се реши.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 06 Сеп 2014, 0:24

Предпоследния път, когато питах глобул ще има ли айфони ми казаха сигурно юни месец, та мина юни следа от айфон йок. :mhihi: Сега преди няколко дни, като си оправях договора пак ги питах, ми ся чакаме 5с за към 1500 лв на свободна цена и само им казах, че са луди и ще си карам с 4с-а :mhihi: :mhihi: Кво им секнаха рахата да продават ебълките глобуса :kuku:

Прясно: official video iphone 6 http://www.youtube.com/watch?v=R4-YdC5N ... ture=share
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 06 Сеп 2014, 5:51

Всички оператори ги продават на тъмно вече. :)

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 06 Сеп 2014, 8:24

Избиха рибата, их си го взел ама ще е много пари!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата