Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: iOS тема
ръб написа:В едно единствено мнение съм писал нещо за китаеца си. Малко преекспонирате нещата май, а ? Попрочети ми мненията, вместо да пишеш ей така. В същност скъпият ни колега бум_бум е тоя дето хейти здраво последните 2 страници, че реши и колата ми да оплюе??? Ма к'во да правиш, малка душичка
Нека бъде и пребъде гризаната ябълка![]()
100 пъти ти казах ве пич. Нямаш Айфон- не влизаш в тая тема. Просто е. Тук сме се събрали само гъзари, снобари и дребни душички с готини телефони. Не желаем гащници с китайци да ни развалят дружинката. Как да ти то обясня по-различно, че да ме разбереш? Направи си група, тема сайт или квото искаш "мейд ин чайна" и бъди щастлив щом толкова те радват. Ние обичаме да даваме много пари за некачествени неща и си имаме тема в която да се хвалим кой колко се е набутал. Какъв е проблема?
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Ти си тоя дето флейми здраво по китайците, аз изказвам разочарованието си от опита ми с айфона в рамките на 2 месеца, то и тогава не ти одисваше че пиша тук
сульо, преди да ме обиждаш на гащник, вземи си спомни к'ви ми ги дрънкаше за обидите към колеги от форума
кисело гъзарче си си ти, откакто те помня във форума, такъв си и остана, не порастна
аре тури ми са един бан, да ти е спокойно на душичката, че знам че там ти е силата 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ръб написа:Ти си тоя дето флейми здраво по китайците
намали LoL-а/DotA-тата, че ти влияе на "краснописа"

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
ръб написа:Ти си тоя дето флейми здраво по китайците, аз изказвам разочарованието си от опита ми с айфона в рамките на 2 месеца, то и тогава не ти одисваше че пиша туксульо, преди да ме обиждаш на гащник, вземи си спомни к'ви ми ги дрънкаше за обидите към колеги от форума
кисело гъзарче си си ти, откакто те помня във форума, такъв си и остана, не порастна
аре тури ми са един бан, да ти е спокойно на душичката, че знам че там ти е силата
Не обичам да обиждам хората ама ти си си просто роден цървул

Надявам се да пишем само по темата от тук нататък, защото е ясно, че никой няма да убеди другия да хареса нещо, което не харесва.
Както и да е.
Този нов iphone 6 ще се предлага ли от оператори или само свободна продажба? Каква се очаква да е цената му?
Както и да е.
Този нов iphone 6 ще се предлага ли от оператори или само свободна продажба? Каква се очаква да е цената му?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
И аз се надявам ама аз като кажа, че кабела на телефона с който работя не ми е проблем да е 100лв, щото все пак тоя телефон ми служи изкарвам пари с него съм скапаняк, киселяк, снобар и т.н. пък сульо като си боядиса колата за 3 бона и ореве целия форум с това, че да не би някой да остане неразбрал то е съвсем нормално нали.
Шестицата Мтел ще я предлагат. За други не знам. На свободна продажба със сигурност скоро няма да я има тук. За големия дисплей се спрягат някакви цифри като 1400-1600 долара ама колко е реално..

Шестицата Мтел ще я предлагат. За други не знам. На свободна продажба със сигурност скоро няма да я има тук. За големия дисплей се спрягат някакви цифри като 1400-1600 долара ама колко е реално..

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Не знам, аз имам един познат къде ми показва няква реплика на Galaxy S4 с 2 сим карти и вика ми той е много хубав, бил много доволен, даже ми дава линк да си го поръчам, демек да се спася и аз от iPhone-ите
Просто не му обръщам внимание, аз iPhone си взех, щото имах два iPod-а и като цяло искам телефон, къде да не ме дразни с някви забивания и глупости, щото много мразя когато нещо не работи като хората и се дразня. Иначе реално ми е през оная работа кое колко mHZ и GB е, как са го направили, щом всичко върви гладко, не ме нервира и го виждам под слънцето добре, значи е ок за мен.

Просто не му обръщам внимание, аз iPhone си взех, щото имах два iPod-а и като цяло искам телефон, къде да не ме дразни с някви забивания и глупости, щото много мразя когато нещо не работи като хората и се дразня. Иначе реално ми е през оная работа кое колко mHZ и GB е, как са го направили, щом всичко върви гладко, не ме нервира и го виждам под слънцето добре, значи е ок за мен.
Последна промяна b00st на 05 Сеп 2014, 19:57, променена общо 1 път
- Petrolhead
- Потребител
-
яко съм се преебал аз.
3 айфона, мак бук про и 2 аймака.
а можеше да си поръчам от китай, как беше, да се еба в глупака.
пускам обявите в продавалника, дано се преебе някой друг
3 айфона, мак бук про и 2 аймака.
а можеше да си поръчам от китай, как беше, да се еба в глупака.
пускам обявите в продавалника, дано се преебе някой друг
""Иначе реално ми е през оная работа кое колко mHZ и GB е, как са го направили, щом всичко върви гладко""
Няма как да не е така като всяко едно приложения е написано и съобразено според хардуера нещо като PS3 конзола от 2006 пуска игри на фул 2013г
не разбрах що ги обиждате на китайци другите я си погледнете гърбовете на Ай фоните (assembled in china)
Няма как да не е така като всяко едно приложения е написано и съобразено според хардуера нещо като PS3 конзола от 2006 пуска игри на фул 2013г
не разбрах що ги обиждате на китайци другите я си погледнете гърбовете на Ай фоните (assembled in china)

Май само МТел останаха с айфони. Глобул едва едва ги продаваха пролетта, може да са ги спрели вече
Виваком по принцип не ги продават.
Моя договор изтича чак другата година, а до тогава може да има 6s

Моя договор изтича чак другата година, а до тогава може да има 6s

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Добре де че айфона си е готин телефон е ясно (можеби следващия ми телефон ще е такъв, но основно заради качеството на материалите и изработката), но не мога да разбера защо хейтвате толкова много андроида, че забивал лагвал и т.н като моят с4 за година и няколко месеца не ми е забил нито веднъж или пък да ми е лагвал, единствено ми се рестартира два пъти когато си бях пуснал бенчмарк тест, но и този проблем се реши.
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Предпоследния път, когато питах глобул ще има ли айфони ми казаха сигурно юни месец, та мина юни следа от айфон йок.
Сега преди няколко дни, като си оправях договора пак ги питах, ми ся чакаме 5с за към 1500 лв на свободна цена и само им казах, че са луди и ще си карам с 4с-а
Кво им секнаха рахата да продават ебълките глобуса 
Прясно: official video iphone 6 http://www.youtube.com/watch?v=R4-YdC5N ... ture=share

Прясно: official video iphone 6 http://www.youtube.com/watch?v=R4-YdC5N ... ture=share
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Всички оператори ги продават на тъмно вече. 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Избиха рибата, их си го взел ама ще е много пари!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите