Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Re: iOS тема
За отключване на иклоуд мисля, че само в сервиз на епъл и то ако си предоставиш всичките документи, кутии и т.н. ейтея в продавалника, кой знае сигурно ги правят на айподи и впрегват хората, че са махнали айклоуда 
Та да попитам явно стана ясно, че при използване на телефона с гевей се обаждат някой работи, контактите ми не всички излизат като ми звъннат и разбрах, че като редактирам номера от 08.... на 359 8.... започват да излизат имената. Или като набирам някой от контакт листа ми даде заето или не го набере, написвам ръчно номера и става. Диал асист го спрях. Има ли някакъв вариянт въпреки гевея да си разпознае България и да си ми излизат имената. Че е много кофти някой познат да ти звънни и да се чудиш на кой беше тоя номер. Интересното е защо примерно излизат само определни номера, от сима не съм ги импортвал всичко е от айклоуда от стария ифон.

Та да попитам явно стана ясно, че при използване на телефона с гевей се обаждат някой работи, контактите ми не всички излизат като ми звъннат и разбрах, че като редактирам номера от 08.... на 359 8.... започват да излизат имената. Или като набирам някой от контакт листа ми даде заето или не го набере, написвам ръчно номера и става. Диал асист го спрях. Има ли някакъв вариянт въпреки гевея да си разпознае България и да си ми излизат имената. Че е много кофти някой познат да ти звънни и да се чудиш на кой беше тоя номер. Интересното е защо примерно излизат само определни номера, от сима не съм ги импортвал всичко е от айклоуда от стария ифон.

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Гевея на Айфон е като десен волан на БМВ. Всеки иска нещо хубаво, ама не всеки може да си го позволи..
Какъв е проблема да си редактираш контактите да започват винаги с +359 ? Веднъж запаметени би трябвало да излизат. Ако ходиш в чужбина също няма да може да избираш номера тип 088... , така че е по-добре да си ги запаметиш с кода на държавата
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
© написа:Какъв е проблема да си редактираш контактите да започват винаги с +359 ? Веднъж запаметени би трябвало да излизат. Ако ходиш в чужбина също няма да може да избираш номера тип 088... , така че е по-добре да си ги запаметиш с кода на държавата
Ами те си стоят още от едно време, когато ползвах обикновени телефони и съм си ги записвал 08.. Когато си взех първия айфон импортнах контактите и всичко беше ток, сега тоз с гевея един ми покаже името, на друг номера и аз така започнах, който звънне и не излезе име си го едитвам.
Импортни ги в гугъл, после си отвори пощата - контакти и редактирай с помощта на клавиатурата на компютъра за по-лесно т.е. поне аз бих направил така 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Gevey съкс 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Кажете ми някаква безплатна програма, с която да чета .rtf файл на телефона? Да може да се гласи и размер на шрифта.

- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
© написа:Импортни ги в гугъл, после си отвори пощата - контакти и редактирай с помощта на клавиатурата на компютъра за по-лесно т.е. поне аз бих направил така
То и през icloud.com може стига да ми дойде музата

- TNT
- младши ентусиаст
-
TNT написа:Кажете ми някаква безплатна програма, с която да чета .rtf файл на телефона? Да може да се гласи и размер на шрифта.

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Ето https://itunes.apple.com/us/app/documen ... 07309?mt=8 , но можеш само да го отвориш без да го редактираш !
И защо просто не го обърнеш в doc или docx. Ами се мъчиш ?
И защо просто не го обърнеш в doc или docx. Ами се мъчиш ?

- TNT
- младши ентусиаст
-
Nedko Anev написа:И защо просто не го обърнеш ?
Щото съм тъп

П.П. Kindle ми е удобна. Изчислява ми време до края на книгата, вградени речници, колко време имам до следваща глава и т.н. На iPad ще е много яко сигурно

b00st написа:Няма кво друго да е, или през апп-а където дават трябва да го има.
Аз поръчах такова, пък ще видим![]()
http://www.ebay.com/itm/201052181939?ss ... 1497.l2649
Това нещо дойде, работи, обаче основното заради което го купих не може да го прави. Не може да пуска онлайн телевизия от онази програма с многото канали. Сигурно трябва взема или епъл тв /пак си е риск/ или директен кабел.
п.с ако може да пуска тв при теб пиши кое как става
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
С епъл тв си работи. Оная програма с многото канали често го ползвам така.
Стана и с това след като намалих предаването на 720р и отметнах mirroring, обаче качеството не е такова каквото ми се иска. Как е качеството при епъл тв? Има ли замазване? Чудя се как би било с кабел, ако някой има нека пробва и да сподели резултати. Днес гледах кабела в технополис за 95лв