Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Re: iOS тема

Мнение от c7aH4eB » 17 Авг 2014, 12:12

За отключване на иклоуд мисля, че само в сервиз на епъл и то ако си предоставиш всичките документи, кутии и т.н. ейтея в продавалника, кой знае сигурно ги правят на айподи и впрегват хората, че са махнали айклоуда :D

Та да попитам явно стана ясно, че при използване на телефона с гевей се обаждат някой работи, контактите ми не всички излизат като ми звъннат и разбрах, че като редактирам номера от 08.... на 359 8.... започват да излизат имената. Или като набирам някой от контакт листа ми даде заето или не го набере, написвам ръчно номера и става. Диал асист го спрях. Има ли някакъв вариянт въпреки гевея да си разпознае България и да си ми излизат имената. Че е много кофти някой познат да ти звънни и да се чудиш на кой беше тоя номер. Интересното е защо примерно излизат само определни номера, от сима не съм ги импортвал всичко е от айклоуда от стария ифон. :dunno:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Svbdn » 17 Авг 2014, 12:19

изчезна ми TouchID-то на телефона, няма го в Settings, някакви идеи или предложения?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 17 Авг 2014, 13:04

Гевея на Айфон е като десен волан на БМВ. Всеки иска нещо хубаво, ама не всеки може да си го позволи..

Слави
Аватар

Мнение от © » 17 Авг 2014, 15:22

Какъв е проблема да си редактираш контактите да започват винаги с +359 ? Веднъж запаметени би трябвало да излизат. Ако ходиш в чужбина също няма да може да избираш номера тип 088... , така че е по-добре да си ги запаметиш с кода на държавата

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от c7aH4eB » 17 Авг 2014, 16:13

© написа:Какъв е проблема да си редактираш контактите да започват винаги с +359 ? Веднъж запаметени би трябвало да излизат. Ако ходиш в чужбина също няма да може да избираш номера тип 088... , така че е по-добре да си ги запаметиш с кода на държавата

Ами те си стоят още от едно време, когато ползвах обикновени телефони и съм си ги записвал 08.. Когато си взех първия айфон импортнах контактите и всичко беше ток, сега тоз с гевея един ми покаже името, на друг номера и аз така започнах, който звънне и не излезе име си го едитвам.
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 17 Авг 2014, 16:36

Импортни ги в гугъл, после си отвори пощата - контакти и редактирай с помощта на клавиатурата на компютъра за по-лесно т.е. поне аз бих направил така :lol:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 17 Авг 2014, 17:02

Gevey съкс :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 17 Авг 2014, 23:49

Кажете ми някаква безплатна програма, с която да чета .rtf файл на телефона? Да може да се гласи и размер на шрифта.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от c7aH4eB » 18 Авг 2014, 9:38

© написа:Импортни ги в гугъл, после си отвори пощата - контакти и редактирай с помощта на клавиатурата на компютъра за по-лесно т.е. поне аз бих направил така :lol:

То и през icloud.com може стига да ми дойде музата :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 22 Авг 2014, 12:34

TNT написа:Кажете ми някаква безплатна програма, с която да чета .rtf файл на телефона? Да може да се гласи и размер на шрифта.

:roll: :roll: :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 22 Авг 2014, 13:21

Ето https://itunes.apple.com/us/app/documen ... 07309?mt=8 , но можеш само да го отвориш без да го редактираш !

И защо просто не го обърнеш в doc или docx. Ами се мъчиш ? :kuku:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 22 Авг 2014, 16:36

Nedko Anev написа:И защо просто не го обърнеш ? :kuku:

Щото съм тъп :mhihi: :mhihi: :mhihi: Благодаря. Всичко е точно вече :lalala:

П.П. Kindle ми е удобна. Изчислява ми време до края на книгата, вградени речници, колко време имам до следваща глава и т.н. На iPad ще е много яко сигурно :lol:
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 22 Авг 2014, 16:43

b00st написа:Няма кво друго да е, или през апп-а където дават трябва да го има.

Аз поръчах такова, пък ще видим :)
http://www.ebay.com/itm/201052181939?ss ... 1497.l2649

Това нещо дойде, работи, обаче основното заради което го купих не може да го прави. Не може да пуска онлайн телевизия от онази програма с многото канали. Сигурно трябва взема или епъл тв /пак си е риск/ или директен кабел.

п.с ако може да пуска тв при теб пиши кое как става

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от turieca » 22 Авг 2014, 17:20

С епъл тв си работи. Оная програма с многото канали често го ползвам така.

Слави
Аватар

Мнение от © » 22 Авг 2014, 22:27

Стана и с това след като намалих предаването на 720р и отметнах mirroring, обаче качеството не е такова каквото ми се иска. Как е качеството при епъл тв? Има ли замазване? Чудя се как би било с кабел, ако някой има нека пробва и да сподели резултати. Днес гледах кабела в технополис за 95лв

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата