Поддръжка на кожен салон

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X7

Re: Поддръжка на кожен салон

Мнение от dpetrov » 22 Окт 2011, 8:54

Другари,
за съжаление офертата вече не е валидна. Влязох в преговори с търговеца и успях да преговоря следното:

Комплект "Грижа и защита" на цена £14 (което според мен е супер оферта). Допълнително към тях трябва да добавим около £40 доставка, или иначе казано сметката е следната: £19 (42лв) крайна цена, за целия комплект.
Давайте да видим колко са желаещите, като се има предвид, че аз взимам 2 бройки, Денис ще вземе поне една (ако не 2) така че, има още 3-4 бройки.

Първите подали заявка - печелят :)

Изображение

Комплектът включва:

HARD WAX, WASH 'N' WAX, LEATHER LOTION, IMPREGNATING LOTION CLEANER, FOR CARPETS & UPHOLSTRY, CONCENTRATED WINDSCREEN SOLUTION & POLISHING CLOTH

F07 535d
F07 530d
E60 530d

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 22 Окт 2011, 11:54

пиши ме пак мен :yes:

само трябва да уточним от къде си и т.н.
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 25 Окт 2011, 18:52

тази оферта ми допада :)

+1

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 g05 4.0i
Мечтае да кара: кола дет не се разваля

Мнение от bossorange » 25 Окт 2011, 20:24

Колеги, някой има ли идея какъв препарат трябва да използвам, за на направя волана по-малко хлъзгав. Кожата на новия ми волан е много гладка и се хлъзга.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: баничарка с компресор

Мнение от da6ip » 25 Окт 2011, 21:44

bossorange написа:Колеги, някой има ли идея какъв препарат трябва да използвам, за на направя волана по-малко хлъзгав. Кожата на новия ми волан е много гладка и се хлъзга.

изчисти го със сапун и мека четка, примерно стара четка за зъби. ще останеш шокиран колко мръсотия ще падне.
Space, pace and grace. www.more-to-come.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 g05 4.0i
Мечтае да кара: кола дет не се разваля

Мнение от bossorange » 25 Окт 2011, 22:59

da6ip написа:
bossorange написа:Колеги, някой има ли идея какъв препарат трябва да използвам, за на направя волана по-малко хлъзгав. Кожата на новия ми волан е много гладка и се хлъзга.

изчисти го със сапун и мека четка, примерно стара четка за зъби. ще останеш шокиран колко мръсотия ще падне.

Аз доста го чистих с мокри кърпички бебешки и после мокри кърпички за кожени повърхности. Волана си е чист, просто е много особена кожата, много гладка е.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: баничарка с компресор

Мнение от da6ip » 25 Окт 2011, 23:11

а ок, ами в такъв случай препарата за кожа на БМВ (лосиона) ще я направи малко по-матова и нехлъзгава на пипане, но ефекта ще трае около седмица, така че според мен ще бъдеш разочарован в това отношение.
Space, pace and grace. www.more-to-come.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F01 750LI Xdrive

Мнение от jivko81 » 29 Окт 2011, 18:21

Има ли свободни бройки?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 535D

Мнение от Ivel » 30 Мар 2012, 21:59

къде ще ми изперат салона перфектно в София ? По принцип я карам само в софавто в студентски ,но ако имате др предложенията -казвайте .Гледах Енигма в овча купел като вариант. Ще я карам след това в автоинтериор и искам да се вижда кое е за боядисване .
В студентски ,също така ми предложиха и да ми оправят кожата там ,дори да ми боядисат джантите.Не съм ги питал за цена за тези услуги.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 535d
Мечтае да кара: i3
Детайли за колата: M-пакет

Мнение от baholino » 30 Мар 2012, 23:06

Ivel написа:къде ще ми изперат салона перфектно в София ? По принцип я карам само в софавто в студентски ,но ако имате др предложенията -казвайте .Гледах Енигма в овча купел като вариант. Ще я карам след това в автоинтериор и искам да се вижда кое е за боядисване .
В студентски ,също така ми предложиха и да ми оправят кожата там ,дори да ми боядисат джантите.Не съм ги питал за цена за тези услуги.

+1 за Енигма, миналата година си закарах джипката за основно пране, понеже салона и е сив, а беше станал направо черен. Справиха се страхотно, включително и тавана и бяха изпрали без да има каквито и да е щети или белези от прането. Момчето, преди да я закарам ми каза че свалят почти всичко от купето; седалки, мокет и тнт. Не съм ги гледал какво са разглобявали(да не ми стане лошо като я видя колата така), но после всичко си бе на мястото.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо

младши ентусиаст
Аватар
Кара: VW Golf MK6 1.4 tsi, W212 E350CDI
Мечтае да кара: Koenigsegg

Мнение от INTEGRALE » 31 Мар 2012, 8:16

dpetrov написа:Другари,
за съжаление офертата вече не е валидна. Влязох в преговори с търговеца и успях да преговоря следното:

Комплект "Грижа и защита" на цена £14 (което според мен е супер оферта). Допълнително към тях трябва да добавим около £40 доставка, или иначе казано сметката е следната: £19 (42лв) крайна цена, за целия комплект.
Давайте да видим колко са желаещите, като се има предвид, че аз взимам 2 бройки, Денис ще вземе поне една (ако не 2) така че, има още 3-4 бройки.

Първите подали заявка - печелят :)

Изображение

Комплектът включва:

HARD WAX, WASH 'N' WAX, LEATHER LOTION, IMPREGNATING LOTION CLEANER, FOR CARPETS & UPHOLSTRY, CONCENTRATED WINDSCREEN SOLUTION & POLISHING CLOTH

Ако има някой отказал се... драсни едно лично с точна цена и да ставам горд собственик

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e60 / e46

Мнение от cocosas » 04 Авг 2014, 7:15

На колко често си мажете салоните? Аз горе долу на 20 дена, но се чудя дали няма да е по-добре по-често?

ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5C

Мнение от Cinder » 04 Авг 2014, 8:14

Не мисля, че има нужда по-често, на мен и 20 дни ми се виждат много. Моя го мажа веднъж на 2-3 месеца, а се цапа доста лесно.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e60 / e46

Мнение от cocosas » 04 Авг 2014, 9:41

И има ли някакъв кофти ефект примерно ит прекаленото мазане? Примерно дали няма да стане по-намачкана кожата?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: и БМВ кара
Мечтае да кара: по А-8

Мнение от toncho83 » 04 Авг 2014, 10:23

cocosas написа:И има ли някакъв кофти ефект примерно ит прекаленото мазане? Примерно дали няма да стане по-намачкана кожата?

:OT: Ще стане мания,а по-често от това може да прерастне в "ОКР"

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е61