Поддръжка на кожен салон
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Поддръжка на кожен салон
Другари,
за съжаление офертата вече не е валидна. Влязох в преговори с търговеца и успях да преговоря следното:
Комплект "Грижа и защита" на цена £14 (което според мен е супер оферта). Допълнително към тях трябва да добавим около £40 доставка, или иначе казано сметката е следната: £19 (42лв) крайна цена, за целия комплект.
Давайте да видим колко са желаещите, като се има предвид, че аз взимам 2 бройки, Денис ще вземе поне една (ако не 2) така че, има още 3-4 бройки.
Първите подали заявка - печелят

Комплектът включва:
HARD WAX, WASH 'N' WAX, LEATHER LOTION, IMPREGNATING LOTION CLEANER, FOR CARPETS & UPHOLSTRY, CONCENTRATED WINDSCREEN SOLUTION & POLISHING CLOTH
за съжаление офертата вече не е валидна. Влязох в преговори с търговеца и успях да преговоря следното:
Комплект "Грижа и защита" на цена £14 (което според мен е супер оферта). Допълнително към тях трябва да добавим около £40 доставка, или иначе казано сметката е следната: £19 (42лв) крайна цена, за целия комплект.
Давайте да видим колко са желаещите, като се има предвид, че аз взимам 2 бройки, Денис ще вземе поне една (ако не 2) така че, има още 3-4 бройки.
Първите подали заявка - печелят

Комплектът включва:
HARD WAX, WASH 'N' WAX, LEATHER LOTION, IMPREGNATING LOTION CLEANER, FOR CARPETS & UPHOLSTRY, CONCENTRATED WINDSCREEN SOLUTION & POLISHING CLOTH
F07 535d
F07 530d
E60 530d
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
тази оферта ми допада 
+1

+1
- bossorange
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 g05 4.0i
- Мечтае да кара: кола дет не се разваля
Колеги, някой има ли идея какъв препарат трябва да използвам, за на направя волана по-малко хлъзгав. Кожата на новия ми волан е много гладка и се хлъзга.
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
bossorange написа:Колеги, някой има ли идея какъв препарат трябва да използвам, за на направя волана по-малко хлъзгав. Кожата на новия ми волан е много гладка и се хлъзга.
изчисти го със сапун и мека четка, примерно стара четка за зъби. ще останеш шокиран колко мръсотия ще падне.
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- bossorange
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 g05 4.0i
- Мечтае да кара: кола дет не се разваля
da6ip написа:bossorange написа:Колеги, някой има ли идея какъв препарат трябва да използвам, за на направя волана по-малко хлъзгав. Кожата на новия ми волан е много гладка и се хлъзга.
изчисти го със сапун и мека четка, примерно стара четка за зъби. ще останеш шокиран колко мръсотия ще падне.
Аз доста го чистих с мокри кърпички бебешки и после мокри кърпички за кожени повърхности. Волана си е чист, просто е много особена кожата, много гладка е.
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
а ок, ами в такъв случай препарата за кожа на БМВ (лосиона) ще я направи малко по-матова и нехлъзгава на пипане, но ефекта ще трае около седмица, така че според мен ще бъдеш разочарован в това отношение.
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
къде ще ми изперат салона перфектно в София ? По принцип я карам само в софавто в студентски ,но ако имате др предложенията -казвайте .Гледах Енигма в овча купел като вариант. Ще я карам след това в автоинтериор и искам да се вижда кое е за боядисване .
В студентски ,също така ми предложиха и да ми оправят кожата там ,дори да ми боядисат джантите.Не съм ги питал за цена за тези услуги.
В студентски ,също така ми предложиха и да ми оправят кожата там ,дори да ми боядисат джантите.Не съм ги питал за цена за тези услуги.
- baholino
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535d
- Мечтае да кара: i3
- Детайли за колата: M-пакет
Ivel написа:къде ще ми изперат салона перфектно в София ? По принцип я карам само в софавто в студентски ,но ако имате др предложенията -казвайте .Гледах Енигма в овча купел като вариант. Ще я карам след това в автоинтериор и искам да се вижда кое е за боядисване .
+1 за Енигма, миналата година си закарах джипката за основно пране, понеже салона и е сив, а беше станал направо черен. Справиха се страхотно, включително и тавана и бяха изпрали без да има каквито и да е щети или белези от прането. Момчето, преди да я закарам ми каза че свалят почти всичко от купето; седалки, мокет и тнт. Не съм ги гледал какво са разглобявали(да не ми стане лошо като я видя колата така), но после всичко си бе на мястото.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо
- INTEGRALE
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW Golf MK6 1.4 tsi, W212 E350CDI
- Мечтае да кара: Koenigsegg
dpetrov написа:Другари,
Първите подали заявка - печелят![]()
Комплектът включва:
Ако има някой отказал се... драсни едно лично с точна цена и да ставам горд собственик
- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
На колко често си мажете салоните? Аз горе долу на 20 дена, но се чудя дали няма да е по-добре по-често?
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Не мисля, че има нужда по-често, на мен и 20 дни ми се виждат много. Моя го мажа веднъж на 2-3 месеца, а се цапа доста лесно.

- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
И има ли някакъв кофти ефект примерно ит прекаленото мазане? Примерно дали няма да стане по-намачкана кожата?
- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
cocosas написа:И има ли някакъв кофти ефект примерно ит прекаленото мазане? Примерно дали няма да стане по-намачкана кожата?