Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
ако искаш да ти дам имейла на един приятел, дето обикаля няколко месеца по болниците да му търсят защо, аджеба, сере по 6 пъти на ден? може да му пратиш линк, да се порадва човека, какво добро си е сторил.
горното съобщение сутринта съм го изпратил на около 30 човека, на които съм правил хранителни режими. сериозно се обезпокоих, защото промените, които описах по-горе, започнах да ги наблюдавам полека-лека и у себе си.
мислете му, повечето сте големи хора. всеки си преценя.
горното съобщение сутринта съм го изпратил на около 30 човека, на които съм правил хранителни режими. сериозно се обезпокоих, защото промените, които описах по-горе, започнах да ги наблюдавам полека-лека и у себе си.

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Това за овесените ядки - явно си е до организъм най-вече , съдейки по това че ям всяка сутрин от повече от година и нямам проблеми с рядко щастие
Проблема може да е в млякото или плодовете комбинирани с течностите...
Но поздравление все пак за навременното предъпреудение от подобен риск

Проблема може да е в млякото или плодовете комбинирани с течностите...
Но поздравление все пак за навременното предъпреудение от подобен риск

- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Аз се подкарах здраво на овесени ядки с прясно обезмаслено мляко и мед, и няма и помен от разхлабване
се*а веднъж на 2 дена..

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Leon написа:Бях твърдо решил да не се занимавам с креатин, но реших да пробвам какъв ефект ще има. Доста четох как е правилно да се приема, но няма еднозначно мнение. Повечето инструктори не препоръчват зареждаща фаза, мен също ме притеснява натоварването на бъбреците и ще карам с по 5гр. дневно. Въпросът ми е по-скоро има ли някакво значение по кое време на деня е и дали се приема всеки ден, независимо дали тренирам или не (че имаше и по този въпрос противоречия).
след тренировка с протеиновият шейк е най-добре

- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
kulov написа:ако искаш да ти дам имейла на един приятел, дето обикаля няколко месеца по болниците да му търсят защо, аджеба, сере по 6 пъти на ден? може да му пратиш линк, да се порадва човека, какво добро си е сторил.
Всеки ден ям по едно кисело мляко с овесени ядки и досега никога не съм с*ал повече от 1 път на ден

Според мен е по-добре да се ядат едри овесени ядки отколкото мляни. Смятам, че има загуба на полезни вещества при смилането.
Колеги вие освен овеса какво друго ядете на закуска? Понеже аз ако не ям друго, след 1 час пак огладнявам

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
за овесените ядки незнам тва ми дойде
несъм ги взимал де ще ги имам напредвид
Сега мисля за закуска да си взимам прясно мляко с корнфлейкс и трябва да си направя някакъв хранителен режим за качване, някой ако може да препоръча нещо ще се радвам
За креатина при мене имаше ефект зимата и го взимах само в тренировъчни дни, 30 мин. преди тренировка го взимах

За креатина при мене имаше ефект зимата и го взимах само в тренировъчни дни, 30 мин. преди тренировка го взимах

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
kulov написа:ако искаш да ти дам имейла на един приятел, дето обикаля няколко месеца по болниците да му търсят защо, аджеба, сере по 6 пъти на ден? може да му пратиш линк, да се порадва човека, какво добро си е сторил.
Друг му е проблема колега.Незнаем каква храна освен овесените ядки употребява.Масово проблемите със стомаха идват от месото-продават се стари и развалени меса напудрени с химии за цвят и вкус.Много хора,когато направят крачка напред към здравословното хранене имат подобни симптоми.Тялото започва да се чисти,но пък твоят приятел-няколко месеца....

- ръб
- младши ентусиаст
-
r19 написа:kulov написа:ако искаш да ти дам имейла на един приятел, дето обикаля няколко месеца по болниците да му търсят защо, аджеба, сере по 6 пъти на ден? може да му пратиш линк, да се порадва човека, какво добро си е сторил.
Всеки ден ям по едно кисело мляко с овесени ядки и досега никога не съм с*ал повече от 1 път на ден, а ям така от поне 2-3 месеца
![]()
Според мен е по-добре да се ядат едри овесени ядки отколкото мляни. Смятам, че има загуба на полезни вещества при смилането.
Колеги вие освен овеса какво друго ядете на закуска? Понеже аз ако не ям друго, след 1 час пак огладнявам![]()
е ти колко грама изяждаш? аз ям 100гр с прясно мляко и малко мед, и след тва едно 3 часа ме държат сит

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
ръб написа:r19 написа:kulov написа:ако искаш да ти дам имейла на един приятел, дето обикаля няколко месеца по болниците да му търсят защо, аджеба, сере по 6 пъти на ден? може да му пратиш линк, да се порадва човека, какво добро си е сторил.
Всеки ден ям по едно кисело мляко с овесени ядки и досега никога не съм с*ал повече от 1 път на ден, а ям така от поне 2-3 месеца
![]()
Колеги вие освен овеса какво друго ядете на закуска? Понеже аз ако не ям друго, след 1 час пак огладнявам![]()
е ти колко грама изяждаш? аз ям 100гр с прясно мляко и малко мед, и след тва едно 3 часа ме държат сит
в меда се крие ключа

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
toncho83 написа: Добре,че си писал "според скромното ми мнение"!
Брей, един човек да стъпи встрани от канона и ше го изядете

Овесът е чудесна храна. За коне.
По същия почин може да опитате с просо, люцерна или рапица

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- ръб
- младши ентусиаст
-
Аз искам да помоля някой, да сподели мнение относно соята. Понеже има 32гр протеин на 100гр, обаааче съдържала фитоестрогени, и не смея да я подкарвам и нея...
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
ръб написа:Аз искам да помоля някой, да сподели мнение относно соята. Понеже има 32гр протеин на 100гр, обаааче съдържала фитоестрогени, и не смея да я подкарвам и нея...
http://www.menshealth.com/nutrition/soys-negative-effects
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- ръб
- младши ентусиаст
-
Ааа, ще я прескоча значи 

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
_galio_ написа:toncho83 написа: Добре,че си писал "според скромното ми мнение"!
Брей, един човек да стъпи встрани от канона и ше го изядете
Овесът е чудесна храна. За коне.
По същия почин може да опитате с просо, люцерна или рапица
Та като си дойдохме на думата

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
ръб написа:Аз искам да помоля някой, да сподели мнение относно соята. Понеже има 32гр протеин на 100гр, обаааче съдържала фитоестрогени, и не смея да я подкарвам и нея...
Предвид, че в света на практика не е останала соя, която не е ГМО, не е опция за редовно хранене. Без това я тъпчат на най-неочаквани места и я ядем без да подозираме.
Never mistake motion for action...