Проблем при ускоряването
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем при ускоряването
Здр приятели от 3 дена съм горд собственик на е36 1.8 преди карах семейния голф 3 1.8 моно инжекция.Все още съм на вие с първото си БМВ нямаше на кой да питам за това реших да споделя проблема тук.Колата ускорява много бавно въобще няма тая бързина дето се разправя за БМВ та та трудно качва оборотите, на горнище също е много слабо мислех, че само на газ ще е така (АГУ инжекция ловато) но с малка разлика прави същото и на бензин.Иначе двигателя работи много тихо няма никъде теч на масло пали като часовник оборотите са стабилни на свободна.Ще съм ви благодарен ако споделяте вашите мнения благодаря за вниманието.
- no.breaks
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 М43
Re: Проблем при ускоряването
Честито за новата придобивка и дано бързо си решиш проблема. Нещата, които е редно да направиш е първо да отидеш на качествена диагностика да се прегледат стойностите на уредите. Когато се провери как работи колата съответно на празен ход и на натоварване, ако има нещо смущаващо то ще излезне. Говорим за датчиците, дебитомер и сондата. Обслужи колата, най-вече бензиновата система филтъра и евентуално дюзите, за газта много е вероятно проблема да е пак във филтрите, изпарителя или инжекторите. Може да прегледаш и за паразитен въздух. Според мен с диагностика ще се открие проблема. Успех
Колега в сравнение с голфа как ти се струва колата. Да не би просто да имаш прекалено големи очаквания за бмв-то.
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
То,тази бързина,дето ти я разправят,въобще не е за 1,8
.Какво очакваш от колата и с кой мотор си....

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
seimo написа:Колега в сравнение с голфа как ти се струва колата. Да не би просто да имаш прекалено големи очаквания за бмв-то.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
7 мнения
• Страница 1 от 1