Проблем при ускоряването

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем при ускоряването

Мнение от morqk » 13 Юли 2014, 20:00

Здр приятели от 3 дена съм горд собственик на е36 1.8 преди карах семейния голф 3 1.8 моно инжекция.Все още съм на вие с първото си БМВ нямаше на кой да питам за това реших да споделя проблема тук.Колата ускорява много бавно въобще няма тая бързина дето се разправя за БМВ та та трудно качва оборотите, на горнище също е много слабо мислех, че само на газ ще е така (АГУ инжекция ловато) но с малка разлика прави същото и на бензин.Иначе двигателя работи много тихо няма никъде теч на масло пали като часовник оборотите са стабилни на свободна.Ще съм ви благодарен ако споделяте вашите мнения благодаря за вниманието.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 М43

Re: Проблем при ускоряването

Мнение от no.breaks » 14 Юли 2014, 10:37

Честито за новата придобивка и дано бързо си решиш проблема. Нещата, които е редно да направиш е първо да отидеш на качествена диагностика да се прегледат стойностите на уредите. Когато се провери как работи колата съответно на празен ход и на натоварване, ако има нещо смущаващо то ще излезне. Говорим за датчиците, дебитомер и сондата. Обслужи колата, най-вече бензиновата система филтъра и евентуално дюзите, за газта много е вероятно проблема да е пак във филтрите, изпарителя или инжекторите. Може да прегледаш и за паразитен въздух. Според мен с диагностика ще се открие проблема. Успех
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от morqk » 14 Юли 2014, 22:57

Благодаря за съветите :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 15 Юли 2014, 9:25

Колега в сравнение с голфа как ти се струва колата. Да не би просто да имаш прекалено големи очаквания за бмв-то.

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 15 Юли 2014, 20:16

То,тази бързина,дето ти я разправят,въобще не е за 1,8 :mhihi: .Какво очакваш от колата и с кой мотор си....
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

Потребител
Аватар

Мнение от morqk » 15 Юли 2014, 23:08

seimo написа:Колега в сравнение с голфа как ти се струва колата. Да не би просто да имаш прекалено големи очаквания за бмв-то.

:D :D Оказа се, че аз съм бил проблема един приятел го пробна каза, че върви перфектно просто колата ускорява бавно сравнение с голфа.Иначе колата ми харесва много всичко по тази кола гали егото на човека солидна изработка качествени материали ама не е бегача когото очаквах колата е от 95-та значи съм с Б43 двигател не знам точно.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 16 Юли 2014, 10:28

Абе б43 не бега много :mhihi:
Изображение

Назад към E36