Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Re: iOS тема
А си направих рестор на телефона, понеже не бях правил след ъпдейта, и живота на батерията се подобри. Нп въпреки това говорих с един дето продава айфони, и ми разправя, че има доста разлика в това отношение между 5 и 5s
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
iOS тема
Нормално, новия процесор А7 е по-енергийно ефективен и има допълнителен процесор за локейшън тъпни, което също пести доста ток...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Jang1r
- младши ентусиаст
-
- Кара: го на ножки
- Мечтае да кара: на 50ст бензина.
Към днешно време 4s заслужава ли си покупката?Доста мнения прочетох,че е с доста по-добро качество спрямо 5,5c и 5s.А и цената му доста падна което е плюс,защото не съм от тези които обичат да дават многоцифрени суми за подобни играчки
Има ли wi-fi и USB тетъринг?
Вярно ли е,че 3g не може да се изключва?
Ще мога ли да пращам/получавам файлове по блутуут,защото и за това дочух неприятна информация

Има ли wi-fi и USB тетъринг?
Вярно ли е,че 3g не може да се изключва?
Ще мога ли да пращам/получавам файлове по блутуут,защото и за това дочух неприятна информация

BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Тва с блутута е при всички епълски устройства..
Аз имам 5, и си поцъках с на приятел 4s - build quality-то при 4s е доста нагоре спрямо 5, 5с, 5s..
Аз имам 5, и си поцъках с на приятел 4s - build quality-то при 4s е доста нагоре спрямо 5, 5с, 5s..
4s просто е по-тежък заради стъклото отзад и създава чувство за солидност, но едва ли точно това означава, че е много по-здрав
На мен не ми допада толкова тежък телефон цели 140 грама
Иначе 3Г гледам, че няма проблем да се изключи
На мен не ми допада толкова тежък телефон цели 140 грама
Иначе 3Г гледам, че няма проблем да се изключи
- govedarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320i а вече и 320d с пакет ;)
- Мечтае да кара: M3
4s е един страхотен телефон - вече 2 години го ползвам. Няма никакви проблеми , бърз , удобен и качествен. Няма такова нещо , че 3г то не може да се изключва.
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
Хаос написа:блутут е технология от миналото...
много се радвам като се кача в колата и си пусна spotify, добре че имам блутут

много по-удобно е вместо кабели и т.н.
е не, че няма и други начини, но за сега това е най-лесно/удобно/евтино
п.п. иначе си прав

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Имал съм 4S, не е лош телефон, но...да, на външен вид е солиден, от гледна точка на дългосрочно ползване, визирам страничната лайсна. Във всички други аспекти 5 е значително по-напред - приятно по-лек и по-тънък, размера на дисплея-а е основното най-забележимо предимство и бързината. Дизайна също мисля, че няма нужда от коментар.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не знам дали е на миналото ама блутут е технология за комуникация между апарат и външно у-во като слушалки, автомобилна система, кардио монитор и т.н. за прехвърляне на файлове си има Wi-FI.
Все още се произвеждат нови модели периферни у-ва с блутут. Ако не с това с какво друго ще се свържат с телефона като блутута е минало?
Все още се произвеждат нови модели периферни у-ва с блутут. Ако не с това с какво друго ще се свържат с телефона като блутута е минало?
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Аз също не смятам, че Bluetooth е отживелица. Да, за файлов трансфер, може да не е най-подходящия, затова се развива Wi-Fi Direct все пак. Но не съм съгласен, че последният ще измести Bluetooth изцяло. Просто не може да предложи еквивалент на Bluetooth class 2/3. Bluetooth е създаден за lowpower комуникация все пак. Въобще идеята на Bluetooth и Wi-Fi e доста различна всяко за себе си. Все още не съм чел някъде някоя организация да разработва нов стандарт, който да измести Bluetooth изцяло. Но може и да има, нямам идея 

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
bum_bum написа:Само да не се окаже, че новите от Ментел са в тоя лист, че тогава не знам кво прайм.
Това сериозно ли го каза или беше шега?

Сега един проверявам един IMEI, за който продавача ме уверява , че има фактура от МТел и той е в същия списък

- b00st
- User
-
© написа:bum_bum написа:Само да не се окаже, че новите от Ментел са в тоя лист, че тогава не знам кво прайм.
Това сериозно ли го каза или беше шега?![]()
Сега един проверявам един IMEI, за който продавача ме уверява , че има фактура от МТел и той е в същия списъкИли този списък е пълен боклук, или продавача лъже, или МТел нещо ...
Не знам къде гледаш, ама моя съм го проверявал и не е блеклистнат никъде.
Истинските проверки изискват пари, тия ги пускам в разни безплатни сайтове. Ще платя два паунда пък да видим
- b00st
- User
-
Знам, аз тука гледам, не че ми дреме особено - http://swappa.com/esn