Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Re: iOS тема

Мнение от ръб » 09 Май 2014, 23:20

А си направих рестор на телефона, понеже не бях правил след ъпдейта, и живота на батерията се подобри. Нп въпреки това говорих с един дето продава айфони, и ми разправя, че има доста разлика в това отношение между 5 и 5s

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

iOS тема

Мнение от steeN » 10 Май 2014, 2:04

Нормално, новия процесор А7 е по-енергийно ефективен и има допълнителен процесор за локейшън тъпни, което също пести доста ток...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го на ножки
Мечтае да кара: на 50ст бензина.

Мнение от Jang1r » 11 Май 2014, 3:08

Към днешно време 4s заслужава ли си покупката?Доста мнения прочетох,че е с доста по-добро качество спрямо 5,5c и 5s.А и цената му доста падна което е плюс,защото не съм от тези които обичат да дават многоцифрени суми за подобни играчки :mhihi:

Има ли wi-fi и USB тетъринг?
Вярно ли е,че 3g не може да се изключва?
Ще мога ли да пращам/получавам файлове по блутуут,защото и за това дочух неприятна информация :shock:
BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 11 Май 2014, 8:08

Тва с блутута е при всички епълски устройства..

Аз имам 5, и си поцъках с на приятел 4s - build quality-то при 4s е доста нагоре спрямо 5, 5с, 5s..

Слави
Аватар

Мнение от © » 11 Май 2014, 8:57

4s просто е по-тежък заради стъклото отзад и създава чувство за солидност, но едва ли точно това означава, че е много по-здрав
На мен не ми допада толкова тежък телефон цели 140 грама
Иначе 3Г гледам, че няма проблем да се изключи

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320i а вече и 320d с пакет ;)
Мечтае да кара: M3

Мнение от govedarov » 11 Май 2014, 10:54

4s е един страхотен телефон - вече 2 години го ползвам. Няма никакви проблеми , бърз , удобен и качествен. Няма такова нещо , че 3г то не може да се изключва.
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 11 Май 2014, 11:38

блутут е технология от миналото...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 11 Май 2014, 12:39

Хаос написа:блутут е технология от миналото...

много се радвам като се кача в колата и си пусна spotify, добре че имам блутут :)

много по-удобно е вместо кабели и т.н.

е не, че няма и други начини, но за сега това е най-лесно/удобно/евтино

п.п. иначе си прав
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 11 Май 2014, 15:33

Имал съм 4S, не е лош телефон, но...да, на външен вид е солиден, от гледна точка на дългосрочно ползване, визирам страничната лайсна. Във всички други аспекти 5 е значително по-напред - приятно по-лек и по-тънък, размера на дисплея-а е основното най-забележимо предимство и бързината. Дизайна също мисля, че няма нужда от коментар.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Май 2014, 16:53

Не знам дали е на миналото ама блутут е технология за комуникация между апарат и външно у-во като слушалки, автомобилна система, кардио монитор и т.н. за прехвърляне на файлове си има Wi-FI.

Все още се произвеждат нови модели периферни у-ва с блутут. Ако не с това с какво друго ще се свържат с телефона като блутута е минало?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 11 Май 2014, 17:35

Аз също не смятам, че Bluetooth е отживелица. Да, за файлов трансфер, може да не е най-подходящия, затова се развива Wi-Fi Direct все пак. Но не съм съгласен, че последният ще измести Bluetooth изцяло. Просто не може да предложи еквивалент на Bluetooth class 2/3. Bluetooth е създаден за lowpower комуникация все пак. Въобще идеята на Bluetooth и Wi-Fi e доста различна всяко за себе си. Все още не съм чел някъде някоя организация да разработва нов стандарт, който да измести Bluetooth изцяло. Но може и да има, нямам идея :dunno:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Слави
Аватар

Мнение от © » 11 Май 2014, 20:51

bum_bum написа:Само да не се окаже, че новите от Ментел са в тоя лист, че тогава не знам кво прайм.

Това сериозно ли го каза или беше шега? :mhihi:
Сега един проверявам един IMEI, за който продавача ме уверява , че има фактура от МТел и той е в същия списък :dunno: Или този списък е пълен боклук, или продавача лъже, или МТел нещо ... :mhihi:

User
Аватар

Мнение от b00st » 11 Май 2014, 21:41

© написа:
bum_bum написа:Само да не се окаже, че новите от Ментел са в тоя лист, че тогава не знам кво прайм.

Това сериозно ли го каза или беше шега? :mhihi:
Сега един проверявам един IMEI, за който продавача ме уверява , че има фактура от МТел и той е в същия списък :dunno: Или този списък е пълен боклук, или продавача лъже, или МТел нещо ... :mhihi:

Не знам къде гледаш, ама моя съм го проверявал и не е блеклистнат никъде.

Слави
Аватар

Мнение от © » 11 Май 2014, 22:00

Истинските проверки изискват пари, тия ги пускам в разни безплатни сайтове. Ще платя два паунда пък да видим

User
Аватар

Мнение от b00st » 11 Май 2014, 22:04

Знам, аз тука гледам, не че ми дреме особено - http://swappa.com/esn

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата