Плафон от е46 на е36 ????
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Re: Плафон от е46 на е36 ????
Аз с моя от е46 го пилих, та се утрепах, оказа се че рамката е точно по размерите на е 46, но като вкараш първо от към предното стъкло след наклона няма вкарване от към задното стъкло-приключение най-страшно-успях да го вкарам, но както и при снимката постната от колегата по-горе в предната част от към предното стъкло стои не "къ требе"
-аз съм перфекционист

- georgi9909
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 316i
- Мечтае да кара: Camaro RS/SS 1968
Колега не знам при теб защо не влиза като хората. При мен си влиза и си пасва перфектно. На снимката по горе, която съм постнал не съм го наместил перфектно. Нея я направих веднага, след като успях да вържа кабелите и като светнаха диодите. Ако желаеш мога да ти направя снимки да видиш в момента как седи.
- baitun
- ентусиаст
-
Моя е от е46 и предполагам, че широчината му е колкото на плафона от е39, наложи се да изпиля 4 издатини за захващане и го вкарах някак си/плафона е46 е по-широк с 6-7 мм от този на е36 и на вътрешен и на вънщен размер/. При мен не светеха задните плафони/колата ми е 97г./, но свързах и 5-ия проводник, който е бил при мен за задните плафони към проводника на средния плафон и нещата станаха. Самото захващане в предния край/към предния прозорец/ не ми харесва-в задната част плафона си легна в леглото на тапицерията перфектно, но отпред ляга над леглото защото плафона е по широк- с една дума не влиза перфектно на мястото си/вдлъбнатата част на тавана/.
- georgi9909
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 316i
- Мечтае да кара: Camaro RS/SS 1968
Сега разбрах каква била работата. При този от е39 нямах никакви проблеми. Явно е малко по малък от този на е46 и малко по голям от този на е36. Нали ти казвам при мен легна всичко перфектно и с не много зор, за разлика от колегата, който имаше много голям проблем, че чак го беше страх да не го счупи.
- baitun
- ентусиаст
-
Днес го напаснах долу-горе добре/почти заспа/, ще го снимам след няколко дена, че съм на работа и ще кача снимка 

- vanko_88
- Потребител
-
- Кара: TAXI - е30 м50б25
- Мечтае да кара: е30 м50б25-->ТУРБО
От 2-3 дена чета темата и се зарибих и аз,та вчера си поръчах плафон от е46facelift и утре ще се помъча да го свържа пък да видим... 

- baitun
- ентусиаст
-
Нека има ентусиасти, ще направим е36 на е46 или е92
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
baitun написа:Нека има ентусиасти, ще направим е36 на е46 или е92
+1 в комплект със задните. Заспаха идеално, но се налага механично преправянe. Сега плафоните влизат точно щрак енд плей

...
На кожа или черен плат определено не седят цигански, както изглеждат докато са ни в ръцете

Сега чакам Амбър Т10ките диоди да поставя на местата на крушките и да видим как ще е.
При мен ги свързах така:
Кристален преден с кристални задни - отваряне врати, аларма активиране.
Лупи предни с лупи задни - постоянно захранване до тях. И без това централния бутон остава неактивен, то поне да имаме постоянен контрол над другите при нужда. Смятам че това е най-удачния вариант.
Диоди - контакт. Още се чудя дали да ги свържа към габарити. Но и така са добре идейно. Притаената еротична светлина от тях на тъмно върши работа идеално, когато няма нито една работеща лампа в купето.
Варианти за връзване всякакви. Та дори може и да се свържат диодите с алармата и в същия момент да си останат активни за контакт или габарит. С другите светлини по същия начин

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- baitun
- ентусиаст
-
От днес вече всички копчета и крушки на плафона от е46 работят. Преди това не ми работеше само средния бутон/при е 46 не е със задържане/. Взех още един плафон, използвах един от бутоните, които са за индивидуалните лампи/те са със задържане/ и го сложих по средата. На самата платка с пистите се прекъсва една писта, която е между средния бутон и централната лампа/защото е свързана масата, а не плюс-а/ и се свързва едно проводниче между пистите на средната лампа и бутон за плюса/.
Баси обяснението, дори и аз не си разбирам, но на по-запознатите ще им се изясни. Ако ми остане време ще кача някоя снимка или клипче.
Баси обяснението, дори и аз не си разбирам, но на по-запознатите ще им се изясни. Ако ми остане време ще кача някоя снимка или клипче.
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4