Опитват се да забранят пушенето и в колите...
Модератор: Общи модератори
- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
а изобщо не съм съгласен тия простотии... сори ама вече ми писнаха с тия забрани а що не ни забранят да пушим в тоалетната докато с...м а??????????? вчера се върнах от холандия и кво да ви кажа хората си пушат повече и от нас и то едни доста тежки цигари ( не визирам трева) а да се забрани яденето в колата съм съгласен това да колко катастрофи съм видял точно от ядене в колата...абе аре че се ядосах нещо..
ама не мога да не се похваля имах удоволствието
да седна в THE NEW M5 ...злобей народе ( не съм я карал беше в един магазин ама ебахти кефа
ама не мога да не се похваля имах удоволствието

- GeNa7a
- кандидат ентусиаст
-
- Местоположение: Ъъъ преди живеех срещу затвора ъъ сега срещу нас...
- batDancho
- младши ентусиаст
-
Eva* написа:...Басирам се, че ако зададем официално въпроса за пушенето в автомобила ни, отговорът ще гласи... "ми, отвлича водача от вниманието на пътя" Да... ама не.То е същото, като с превключването на скоростите.
Мой познат е без баща, понеже баща му докато си карал колата, решил да запали цигара, и докато правел това, се оказал в насрещното.
Компютърът е универсален усилвател.
Той прави умния по-умен и глупавия - по-глупав.
Той прави не това, което искаш да прави, а това, което си му казал да прави.
Той прави умния по-умен и глупавия - по-глупав.
Той прави не това, което искаш да прави, а това, което си му казал да прави.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
maximum_max написа:err0r написа:...1-ви февруари и аз спирам тровенето!
тази година ли, или по принцип февруари е готино...
![]()
А по темата: Вече е забранено да говирим по тел, сега и циг... явно логиката е, че нищо не бива да пречи на шофьорите като карат... Дали ще ми забранят да си хапвам (сладолед, например)... Сигурно ще може, ако не го държа с ръка или ..(трябва ми метод "хендс фри" май)
тоя err0r` e ОТКАЧЕН бхахахах онзи ден го сбарах да пуши

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Така ли съм казал??? Явно нещо е станало и съм забравил...
Между другото наистина отвлича вниманието. За изминалите 3 седмици ми се случи точно 3 пъти някаква простотия заради гадните цигари.
На зелен светофар тръгвам, карам зад един приятел с Форд + теглич отзад, тръгвам да си тръскам цигарата, ама нещо я засилих в стъклото и ми падна огънчето на седалката. Тръгнах да го бутам естествено, докато тоя, дето се возеше с мене крещеше "Сприии! Стой беееее!" и докато вдигна поглед и разбера какво става - хаааац в теглича.
Прибирам се от Лом с баща ми. Минавам през петрохан и в средата на един завой усещам нещо топло между краката. Поглеждам - пуши! Ужас!!! Бях се позапалил малко.
Преди 3 дена - същата работа. Изпреварвам един камион на околовръстното в най-големите дупки и явно нещо фаса се е закачил някъде - пак топлина между краката.
Мнооого неприятно чувство...

Между другото наистина отвлича вниманието. За изминалите 3 седмици ми се случи точно 3 пъти някаква простотия заради гадните цигари.
На зелен светофар тръгвам, карам зад един приятел с Форд + теглич отзад, тръгвам да си тръскам цигарата, ама нещо я засилих в стъклото и ми падна огънчето на седалката. Тръгнах да го бутам естествено, докато тоя, дето се возеше с мене крещеше "Сприии! Стой беееее!" и докато вдигна поглед и разбера какво става - хаааац в теглича.
Прибирам се от Лом с баща ми. Минавам през петрохан и в средата на един завой усещам нещо топло между краката. Поглеждам - пуши! Ужас!!! Бях се позапалил малко.
Преди 3 дена - същата работа. Изпреварвам един камион на околовръстното в най-големите дупки и явно нещо фаса се е закачил някъде - пак топлина между краката.
Мнооого неприятно чувство...

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Давам един прост пример - на един приятел му пада цигарата на седалката и се навежда да я махне и в канавката. Добре че няма нищо по сериозно. Така че се радвам че не пуша

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

zAcK написа:Давам един прост пример - на един приятел му пада цигарата на седалката и се навежда да я махне и в канавката. Добре че няма нищо по сериозно. Така че се радвам че не пуша![]()
![]()
Мани ве тва е пълен серсемлък, аз не давам да ми се пуше в колата,предния собственик и той не е пушил пепелника и тавана са ми като чисто нови.Само едно момиче запали без да ме попита ама си замълчах, ко да прая струваше си

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
CheGevara написа:Dimitar написа: ... пушачите да получават по-малки заплати си е чисто нарушаване на човешките права.
тук имаше проучване каква вреда правят пушачите на техните работодатели. Беше изчислено, че един пушач прекарва годишно около 10 дена в паузи за пушенеТоест пича дето пуши има 10 дена повече отпуска или казано по друг начин 10 дена НЕ РАБОТИ
Писаха, че има фирми които плащат с около 5 % по малко заплата на пушачите .... а доколкото си спомням в наща фирма питат дали си пушач преди да назначават ... пък върви му разправяй на шефа си че ти нарушава правата
Алелуя,точно така,защо пушачите се чувстват в правото си да бачкат по-малко да тровят себе си и околните,а вредата която нанасят на икономиката и на обществото е огромна!
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
Мой познат е без баща, понеже баща му докато си карал колата, решил да запали цигара, и докато правел това, се оказал в насрещното.
Ами това е като говоренето по телефон без хендс фри разсейваш се и разцепваш някаде. Особено някви пенсионери дето едвам въртят геврека, като запалят и циара... смятаи 2 неща едновременно да правят

- ataman
- кандидат ентусиаст
-
аз не пуша и ми е много странно как може да се пуше в кола и по принцип в затворени помещения ама пък да го забраняват си е тъпотия. ако забранят да се държи волана с една рака няма да се учудя.