Опитват се да забранят пушенето и в колите...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 24 Яну 2005, 17:25

а изобщо не съм съгласен тия простотии... сори ама вече ми писнаха с тия забрани а що не ни забранят да пушим в тоалетната докато с...м а??????????? вчера се върнах от холандия и кво да ви кажа хората си пушат повече и от нас и то едни доста тежки цигари ( не визирам трева) а да се забрани яденето в колата съм съгласен това да колко катастрофи съм видял точно от ядене в колата...абе аре че се ядосах нещо..

ама не мога да не се похваля имах удоволствието :lol: :lol: :lol: да седна в THE NEW M5 ...злобей народе ( не съм я карал беше в един магазин ама ебахти кефа

кандидат ентусиаст
Аватар
Местоположение: Ъъъ преди живеех срещу затвора ъъ сега срещу нас...

Мнение от GeNa7a » 25 Яну 2005, 17:36

Кви ли не тъпотии измислят.. Добрече не пуша :winky: :winky:

Потребител
Аватар

Мнение от BMW520i » 26 Яну 2005, 13:11

s tiq zakoni si ebavat kapacite debaa i boklucite!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от batDancho » 27 Яну 2005, 8:46

Eva* написа:...Басирам се, че ако зададем официално въпроса за пушенето в автомобила ни, отговорът ще гласи... "ми, отвлича водача от вниманието на пътя" Да... ама не. :D То е същото, като с превключването на скоростите. :mhihi:

Мой познат е без баща, понеже баща му докато си карал колата, решил да запали цигара, и докато правел това, се оказал в насрещното.
Компютърът е универсален усилвател.
Той прави умния по-умен и глупавия - по-глупав.
Той прави не това, което искаш да прави, а това, което си му казал да прави.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 13 Окт 2006, 21:50

Малко кофти въпрос ама карате ли като се напавкате с тревичка и се напушете яко? :mhihi:
Аз не пуша и не пия ама от време на време са напушвам с трева,особено като е качествена :mhihi: За това не могат да ви вземат книжката нали? :++

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 14 Окт 2006, 1:52

Toва ще е супер ако стане!! но няма да стане!! Иначе съм твърдо против пушенето ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 14 Окт 2006, 13:04

Абре от къде я изровихте тая тема прашлясала бре?

А ако те хванат напушен да караш си е употреба на упойващи вещества. То че дрегера нема да го хване - нема, ама ако се усъмнят могат да те пратят на кръвна проба и там че покаже че си пушил "джоджан"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 14 Окт 2006, 13:15

maximum_max написа:
err0r написа:...1-ви февруари и аз спирам тровенето! :D

:lol: тази година ли, или по принцип февруари е готино... :lol:
А по темата: Вече е забранено да говирим по тел, сега и циг... явно логиката е, че нищо не бива да пречи на шофьорите като карат... Дали ще ми забранят да си хапвам (сладолед, например)... Сигурно ще може, ако не го държа с ръка или ..(трябва ми метод "хендс фри" май :lol: )

тоя err0r` e ОТКАЧЕН бхахахах онзи ден го сбарах да пуши :mhihi: :smoke:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 14 Окт 2006, 16:48

Така ли съм казал??? Явно нещо е станало и съм забравил... :uups:
Между другото наистина отвлича вниманието. За изминалите 3 седмици ми се случи точно 3 пъти някаква простотия заради гадните цигари.
На зелен светофар тръгвам, карам зад един приятел с Форд + теглич отзад, тръгвам да си тръскам цигарата, ама нещо я засилих в стъклото и ми падна огънчето на седалката. Тръгнах да го бутам естествено, докато тоя, дето се возеше с мене крещеше "Сприии! Стой беееее!" и докато вдигна поглед и разбера какво става - хаааац в теглича.
Прибирам се от Лом с баща ми. Минавам през петрохан и в средата на един завой усещам нещо топло между краката. Поглеждам - пуши! Ужас!!! Бях се позапалил малко.
Преди 3 дена - същата работа. Изпреварвам един камион на околовръстното в най-големите дупки и явно нещо фаса се е закачил някъде - пак топлина между краката.
Мнооого неприятно чувство... :uups:
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 14 Окт 2006, 17:34

Давам един прост пример - на един приятел му пада цигарата на седалката и се навежда да я махне и в канавката. Добре че няма нищо по сериозно. Така че се радвам че не пуша :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 14 Окт 2006, 19:15

zAcK написа:Давам един прост пример - на един приятел му пада цигарата на седалката и се навежда да я махне и в канавката. Добре че няма нищо по сериозно. Така че се радвам че не пуша :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Мани ве тва е пълен серсемлък, аз не давам да ми се пуше в колата,предния собственик и той не е пушил пепелника и тавана са ми като чисто нови.Само едно момиче запали без да ме попита ама си замълчах, ко да прая струваше си :mhihi:

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 14 Окт 2006, 19:28

CheGevara написа:
Dimitar написа: ... пушачите да получават по-малки заплати си е чисто нарушаване на човешките права.

тук имаше проучване каква вреда правят пушачите на техните работодатели. Беше изчислено, че един пушач прекарва годишно около 10 дена в паузи за пушене :shock: Тоест пича дето пуши има 10 дена повече отпуска или казано по друг начин 10 дена НЕ РАБОТИ :evil: Писаха, че има фирми които плащат с около 5 % по малко заплата на пушачите .... а доколкото си спомням в наща фирма питат дали си пушач преди да назначават ... пък върви му разправяй на шефа си че ти нарушава правата :mhihi:

Алелуя,точно така,защо пушачите се чувстват в правото си да бачкат по-малко да тровят себе си и околните,а вредата която нанасят на икономиката и на обществото е огромна!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ultimate_driver » 14 Окт 2006, 19:49

Мой познат е без баща, понеже баща му докато си карал колата, решил да запали цигара, и докато правел това, се оказал в насрещното.

Ами това е като говоренето по телефон без хендс фри разсейваш се и разцепваш някаде. Особено някви пенсионери дето едвам въртят геврека, като запалят и циара... смятаи 2 неща едновременно да правят :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ataman » 15 Окт 2006, 17:36

аз не пуша и ми е много странно как може да се пуше в кола и по принцип в затворени помещения ама пък да го забраняват си е тъпотия. ако забранят да се държи волана с една рака няма да се учудя.

младши ентусиаст
Аватар

мразим да ми пушат

Мнение от 535 » 15 Окт 2006, 18:03

мразим да ми пушат
а не е ли дискриминация да ни тровите

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум