Под Прикритие - български криминален сериал
Модератор: Общи модератори
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Re: Под Прикритие - български криминален сериал
Аз 100% няма да гледам, да си правят ако искат 100 сезона.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
БНТ още не са решили дали ще има пети сезон. Оставиха си вратичка, но не е сигурно. Евентуално продължение ще се фокусира върху съвсем различна история и основни герои, обикновено сериалите пропадат в такъв момент, така че въпроса е да се проброят "за" и "против".
Never mistake motion for action...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
bmw maniqk ivo bmw написа:Аз 100% няма да гледам, да си правят ако искат 100 сезона.
Аз пък мога отсега да се хвана на бас, че точно ти ще гледаш. Може да не стоиш с трепет да го чакаш, но някоя неделя вечер ще се изкушиш да пуснеш ТВ-то, просто защото няма да има какво друго да гледаш или нещо от сорта.

Не ме разбирай погрешно, мен също ме дразнят много неща, описвал съм ги почти всеки път, но все пак си има и хубави, няма алтернатива на екрана и пак ще се гледа. А и плюс това моя топ персонаж от самото начало на филма си е тук и докато е така, то ще го гледам. Ама аз съм малко по-сбъркан тип, понеже и в Националната лотария си ме кефи да му слушам фразите.

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
nikolae написа:За жалост май има право куката
баси накрая само заради него го гледах! тва е най-големия за мене в сериала

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

Куката, Джаро, Косъма това бяха май големите образи в сериала. Много от актьорите играят добре, но
тези тримата за мене са (бяха) просто...
тези тримата за мене са (бяха) просто...

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Точно! Сега какво ще се гледа... Рафи-гея и гейчето от "Стъклен дом"
Ааа и Мартин-дървото
То в такава компания може и Иво да изпедерастее
Нови актьори щели да вкарват... То направо нов сериал да правят
От първия сезон досега кой остана? Попов ще е в затвора и не се знае дали ще се появява. Значи остават Марто-дървения, Иво и единия близнак, който няма особена роля в сериала. Според мен трябваше да приключат с 3-ти сезон още и да си остане супер сериал
Този сезон е пълен провал спрямо предишните, а следващите не ми се мисли.

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Ае момци, някой насила ли ви кара да гледате? В неделя програмата по тв-то е повече от силна, замунда и арена са ъп, мачове доволно, така че кво ревете за косъма, за джаро, и тн и тн.
Има моменти когато даден актьор трябва да се замени/умре и хайде сега дай да се реве като за умрял.
Аз съм склонен да вярвам, че щом рейтинга показва, че последният сезон е най-гледания, следователно задължително трябва да има нов сезон.
Има моменти когато даден актьор трябва да се замени/умре и хайде сега дай да се реве като за умрял.
Аз съм склонен да вярвам, че щом рейтинга показва, че последният сезон е най-гледания, следователно задължително трябва да има нов сезон.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
явно не са гледали Game of Thrones, където вървят 15 сюжетни линии (едновременно) с 50 героя, от които 20 симпатични и ги избиха за 2 сезона всичките
и сега се започва наново
да не говорим, че сезоните излизат през година-година и половина и както се очаква да са 10-на ще го свършим тоя сериал на по 50-годишна възраст
------
за под прикритие, сядам-гледам-чопля семки-пия бира-ставам и забравям... нито гледам кой изстрелял 18 патрона, вместо 15, нито ме интересува дали якичката на Ивака е омачкана, а трябва да е изгладена
напълно съм съгласен с Добермана...
сериала е за забавление, а не да търсите под вола - теле и под кравата - овца

и сега се започва наново
да не говорим, че сезоните излизат през година-година и половина и както се очаква да са 10-на ще го свършим тоя сериал на по 50-годишна възраст

------
за под прикритие, сядам-гледам-чопля семки-пия бира-ставам и забравям... нито гледам кой изстрелял 18 патрона, вместо 15, нито ме интересува дали якичката на Ивака е омачкана, а трябва да е изгладена

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- TNT
- младши ентусиаст
-
Гафовете са съвсем друг въпрос, тях ги има абсолютно навсякъде, по всички сериали. Просто сега половината актьори, които оцеляха, са някакви изнежени "прически", които ги представят за мафиоти 

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
vicho написа:явно не са гледали Game of Thrones, където вървят 15 сюжетни линии (едновременно) с 50 героя, от които 20 симпатични и ги избиха за 2 сезона всичките![]()
![]()
и сега се започва наново
да не говорим, че сезоните излизат през година-година и половина и както се очаква да са 10-на ще го свършим тоя сериал на по 50-годишна възраст![]()
![]()
------
Аз съм на същото мнение, гледам си серияла за удоволствие, нямам някакви професионални отклонения, че да се хващам за всеки дребен гаф, за които между другото разбирам в тази тема.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
TNT написа:Гафовете са съвсем друг въпрос, тях ги има абсолютно навсякъде, по всички сериали. Просто сега половината актьори, които оцеляха, са някакви изнежени "прически", които ги представят за мафиоти
донякъде си прав, но има изроди неземни с ангелски личица и немного респектиращо телосложение

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- TNT
- младши ентусиаст
-
А бе той и Джаро е със шкембе, ама го приемам като мафиот
Този
няма как
Реално "нацепени дебеловрати батки" и досега не е имало в сериала. Сега обаче се напълни с манекени
Вероятно ще го гледам и както всички други сериали, които осраха с безкрайни сезони, просто много сериозно почнаха да изпускат момента за край на сериала... По-скоро някакъв ретроспективен сезон за действията преди да "внедрят" Марто-дървото би бил доста по-интересен. Когато Джаро, Иво, Косъма и Куката са в един отбор 

Doberman_vas написа:Ае момци, някой насила ли ви кара да гледате? В неделя програмата по тв-то е повече от силна, замунда и арена са ъп, мачове доволно, така че кво ревете за косъма, за джаро, и тн и тн.
Те добре че не утрепаха The Kukata, защото нали знаеш колко разплакани пубери щеше да има. Колко провалени FB страници и статуси ще изригнат. Даже можеше поклонниците и митинг да направят, който да изкара ситуацията в Украйна като сбиване на пясъчника.
vicho написа:
------

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Смъртта на Косъма беше достатъчно голям удар за феновете. Ако убият и куката ще има самоубийства