Под Прикритие - български криминален сериал

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Re: Под Прикритие - български криминален сериал

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 07 Апр 2014, 12:13

Аз 100% няма да гледам, да си правят ако искат 100 сезона.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 07 Апр 2014, 12:29

БНТ още не са решили дали ще има пети сезон. Оставиха си вратичка, но не е сигурно. Евентуално продължение ще се фокусира върху съвсем различна история и основни герои, обикновено сериалите пропадат в такъв момент, така че въпроса е да се проброят "за" и "против".
Never mistake motion for action...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Апр 2014, 20:48

bmw maniqk ivo bmw написа:Аз 100% няма да гледам, да си правят ако искат 100 сезона.

Аз пък мога отсега да се хвана на бас, че точно ти ще гледаш. Може да не стоиш с трепет да го чакаш, но някоя неделя вечер ще се изкушиш да пуснеш ТВ-то, просто защото няма да има какво друго да гледаш или нещо от сорта. :mhihi:
Не ме разбирай погрешно, мен също ме дразнят много неща, описвал съм ги почти всеки път, но все пак си има и хубави, няма алтернатива на екрана и пак ще се гледа. А и плюс това моя топ персонаж от самото начало на филма си е тук и докато е така, то ще го гледам. Ама аз съм малко по-сбъркан тип, понеже и в Националната лотария си ме кефи да му слушам фразите. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 530д

Мнение от nikolae » 07 Апр 2014, 21:53

За жалост май има право куката

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 07 Апр 2014, 22:36

nikolae написа:За жалост май има право куката

баси накрая само заради него го гледах! тва е най-големия за мене в сериала :bowdown: :bowdown:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 530д

Мнение от nikolae » 08 Апр 2014, 9:28

Куката, Джаро, Косъма това бяха май големите образи в сериала. Много от актьорите играят добре, но
тези тримата за мене са (бяха) просто... :clap:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 08 Апр 2014, 10:47

Точно! Сега какво ще се гледа... Рафи-гея и гейчето от "Стъклен дом" :dunno: Ааа и Мартин-дървото :mhihi: То в такава компания може и Иво да изпедерастее :mhihi: Нови актьори щели да вкарват... То направо нов сериал да правят :dunno: От първия сезон досега кой остана? Попов ще е в затвора и не се знае дали ще се появява. Значи остават Марто-дървения, Иво и единия близнак, който няма особена роля в сериала. Според мен трябваше да приключат с 3-ти сезон още и да си остане супер сериал :yes: Този сезон е пълен провал спрямо предишните, а следващите не ми се мисли.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 08 Апр 2014, 11:17

Ае момци, някой насила ли ви кара да гледате? В неделя програмата по тв-то е повече от силна, замунда и арена са ъп, мачове доволно, така че кво ревете за косъма, за джаро, и тн и тн.
Има моменти когато даден актьор трябва да се замени/умре и хайде сега дай да се реве като за умрял.
Аз съм склонен да вярвам, че щом рейтинга показва, че последният сезон е най-гледания, следователно задължително трябва да има нов сезон.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 08 Апр 2014, 12:16

явно не са гледали Game of Thrones, където вървят 15 сюжетни линии (едновременно) с 50 героя, от които 20 симпатични и ги избиха за 2 сезона всичките :shock: :mhihi:

и сега се започва наново

да не говорим, че сезоните излизат през година-година и половина и както се очаква да са 10-на ще го свършим тоя сериал на по 50-годишна възраст :paranoid: :lol:

------

за под прикритие, сядам-гледам-чопля семки-пия бира-ставам и забравям... нито гледам кой изстрелял 18 патрона, вместо 15, нито ме интересува дали якичката на Ивака е омачкана, а трябва да е изгладена

напълно съм съгласен с Добермана...

сериала е за забавление, а не да търсите под вола - теле и под кравата - овца :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 08 Апр 2014, 12:21

Гафовете са съвсем друг въпрос, тях ги има абсолютно навсякъде, по всички сериали. Просто сега половината актьори, които оцеляха, са някакви изнежени "прически", които ги представят за мафиоти :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 08 Апр 2014, 12:26

vicho написа:явно не са гледали Game of Thrones, където вървят 15 сюжетни линии (едновременно) с 50 героя, от които 20 симпатични и ги избиха за 2 сезона всичките :shock: :mhihi:

и сега се започва наново

да не говорим, че сезоните излизат през година-година и половина и както се очаква да са 10-на ще го свършим тоя сериал на по 50-годишна възраст :paranoid: :lol:

------

за под прикритие, сядам-гледам-чопля семки-пия бира-ставам и забравям... нито гледам кой изстрелял 18 патрона, вместо 15, нито ме интересува дали якичката на Ивака е омачкана, а трябва да е изгладена

сериала е за забавление, а не да търсите под вола - теле и под кравата - овца :mhihi:

Аз съм на същото мнение, гледам си серияла за удоволствие, нямам някакви професионални отклонения, че да се хващам за всеки дребен гаф, за които между другото разбирам в тази тема.
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 08 Апр 2014, 14:30

TNT написа:Гафовете са съвсем друг въпрос, тях ги има абсолютно навсякъде, по всички сериали. Просто сега половината актьори, които оцеляха, са някакви изнежени "прически", които ги представят за мафиоти :dunno:

донякъде си прав, но има изроди неземни с ангелски личица и немного респектиращо телосложение :bchug:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 08 Апр 2014, 15:58

А бе той и Джаро е със шкембе, ама го приемам като мафиот :dunno: Този Изображение няма как :dunno: Реално "нацепени дебеловрати батки" и досега не е имало в сериала. Сега обаче се напълни с манекени :dunno: Вероятно ще го гледам и както всички други сериали, които осраха с безкрайни сезони, просто много сериозно почнаха да изпускат момента за край на сериала... По-скоро някакъв ретроспективен сезон за действията преди да "внедрят" Марто-дървото би бил доста по-интересен. Когато Джаро, Иво, Косъма и Куката са в един отбор :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 08 Апр 2014, 22:06

Doberman_vas написа:Ае момци, някой насила ли ви кара да гледате? В неделя програмата по тв-то е повече от силна, замунда и арена са ъп, мачове доволно, така че кво ревете за косъма, за джаро, и тн и тн.
Има моменти когато даден актьор трябва да се замени/умре и хайде сега дай да се реве като за умрял.
Аз съм склонен да вярвам, че щом рейтинга показва, че последният сезон е най-гледания, следователно задължително трябва да има нов сезон.

Те добре че не утрепаха The Kukata, защото нали знаеш колко разплакани пубери щеше да има. Колко провалени FB страници и статуси ще изригнат. Даже можеше поклонниците и митинг да направят, който да изкара ситуацията в Украйна като сбиване на пясъчника.

vicho написа:
------

:yes:

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 09 Апр 2014, 8:30

Смъртта на Косъма беше достатъчно голям удар за феновете. Ако убият и куката ще има самоубийства :mrgreen:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата