Под Прикритие - български криминален сериал

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: Под Прикритие - български криминален сериал

Мнение от UFC » 06 Апр 2014, 20:57

519x389.jpg
Здравейте аз съм новото дръвче.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Потребител
Аватар

Мнение от sunday » 06 Апр 2014, 20:58

BMW Power ACM написа:
sunday написа:е усещах аз че има все пак някой под прикритие там някъде.

Че то от самото начало на сезона някой пееше на Попов, ти чак сега ли усети? :mhihi: Въпросът не беше дали, а кой.

ама още преди да почне да пее някой си още от как разкриха Марто се чудех кой аджеба е подприкритие в тоя сериал
Изображение

"Човек, който няма пари за нищо, а плаща данъци за всичко с осем букви..."

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 328ца
Мечтае да кара: 320ка

Мнение от ЦецоДоктора » 06 Апр 2014, 20:58

Аз лично съм доволен от епизода и ще го гледам и занапред с кеф :bchug:

Слави
Аватар

Мнение от © » 06 Апр 2014, 21:56

sunday написа:онова в съда с тая запалка - щрак , щрак... щрак :mhihi: кво ако не беше запалила нямаше си каже ли ха ха :mhihi:

за филма става, но така да започнеш да си палиш докато даваш показания... :mhihi: :no:
Горе долу добър беше епизода, като изключим невероятно нелогичния завършек с човека под прикритие... поне да го бяха държали малко по настрана от турския бос, ами той единственият му човек беше през целия сезон и сега - ченге :mhihi: :kuku:
Най-много се зарадвах, че гръмнаха човека от стъклен дом /или както се казваше там оная боза/

Потребител
Аватар
Кара: e30 320i 89`; е36 316i 95`
Мечтае да кара: e30 cabrio v10

Мнение от BobiMinev » 06 Апр 2014, 23:01

В 5 сезон очаквайте :
Марто и Попов в затвора > следва "Prison break" с нови 5 сезона :smoke:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 06 Апр 2014, 23:02

sunday написа:онова в съда с тая запалка - щрак , щрак... щрак :mhihi: кво ако не беше запалила нямаше си каже ли ха ха :mhihi:

Просто на Джаро не му провървя. Не запали запалката, преди Попов да го гръмне.
За това Попов си каза всичко- така беше решил- запалката запали и това го накара да не допусне съдбата на Джаро.
Ако не беше запалила- щеше да потвърди показанията на свидетелите, и да се прибере мъртво пиян в къщи. Сега поне ще управлява отдела от килията(даде задачи на Мартин)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 530д

Мнение от nikolae » 06 Апр 2014, 23:16

exotique написа:Просто на Джаро не му провървя. Не запали запалката, преди Попов да го гръмне.
За това Попов си каза всичко- така беше решил- запалката запали и това го накара да не допусне съдбата на Джаро.
Ако не беше запалила- щеше да потвърди показанията на свидетелите, и да се прибере мъртво пиян в къщи. Сега поне ще управлява отдела от килията(даде задачи на Мартин)

:yes: :yes: точно така

пп само аз ли си мисля, че в следващия сезон, куката ще поработва за полицията :-)

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 06 Апр 2014, 23:34

И на мене ми харесва как играе Бойко. Има някаква безгранична наглост в погледа му, а не като на Мартин празния поглед :mhihi:
Изображение

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 07 Апр 2014, 0:59

larbi написа:И на мене ми харесва как играе Бойко. Има някаква безгранична наглост в погледа му, а не като на Мартин празния поглед :mhihi:

пф голям образ просто ма изкърти от смях с то поглед :mhihi: :mhihi: каде го намериха за тая роля незнам :kuku: като за последна серията си беше слаба, даже по едно време си помислих че ше гръмнат куката :ranting: :ranting:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 07 Апр 2014, 1:34

ryan83 написа:
larbi написа:И на мене ми харесва как играе Бойко. Има някаква безгранична наглост в погледа му, а не като на Мартин празния поглед :mhihi:

пф голям образ просто ма изкърти от смях с то поглед :mhihi: :mhihi: каде го намериха за тая роля незнам :kuku: като за последна серията си беше слаба, даже по едно време си помислих че ше гръмнат куката :ranting: :ranting:

Куката хвана известност и стана и ко-сценарист и не вярвам да го гръмнат още поне 15 сезона минимум :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57D25
Мечтае да кара: E60///M5

Мнение от kufi01 » 07 Апр 2014, 2:23

Куката хвана известност и стана и ко-сценарист и не вярвам да го гръмнат още поне 15 сезона минимум :mhihi:[/quote]

:yes: :yes: :yes: :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 07 Апр 2014, 9:52

nikolae написа:
exotique написа:Просто на Джаро не му провървя. Не запали запалката, преди Попов да го гръмне.

:yes: :yes: точно така

пп само аз ли си мисля, че в следващия сезон, куката ще поработва за полицията :-)

Въпроса според мен е дали Попов и Куката ще бъдат във един затвор :mhihi: Все пак и двамата са осъдени за убийство :smoke:
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 07 Апр 2014, 10:45

"Под прикритие" ще продължи още това лято, като се очаква към екипа да се присъединят освен много нови български звезди, така и световни светила в екшън жанра.

Продуцентите издават, че следващите два сезона ще бъдат заснети основно в Турция и Албания, а действието ще се завърти около нелегални канали за наркотици, трафик на хора и борба за власт и влияние на най-високите етажи в държавата.

За целта са наети 46 преводачи от турски и албански, както и няколко ориенталски танцьорки.

Хахахах, келешиииии :mhihi: Друг път ноември-декември, сега щяло да продължи още лятото :mhihi: Ще продължи я, като разбрахте, че няма да има кой да ви гледа шитните вече :mhihi:
Чак не мога да повярвам кви глупости правят хората, измислили такъв як сериал :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 07 Апр 2014, 11:43

Последния епизод беше интересен но това че ще има още сезони е много тъпо. :no:
Не виждам смисъл да има пети сезон след като убиха Джаро. :dunno:
За следващия сезон ме изгубиха като зрител. :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 07 Апр 2014, 12:07

taratora написа:...

Само че това, което цитираш, е от първоаприлска статия :banghead: http://vevesti.bg/medii-i-pr/2924-kosym ... pokalipsis

Принципно и мен не ме кефи, че го разводниха и няма нищо общо с първите 2 сезона, но пък погледнато положително, нямаме друг такъв сериал и това се явява нещо като spin-off със повечето от героите, които са били отначало. Ще вкарат нови попълнения, ще го завъртят някак си и пак ще се гледа.

До на есен, а може би до на зима има мноооого време и тези, които сега се отричат най-вероятно ще гледат пак, да видят 'колко са зле сценаристите' и т.н...
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата