Под Прикритие - български криминален сериал
Модератор: Общи модератори
Re: Под Прикритие - български криминален сериал
Здравейте аз съм новото дръвче.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
BMW Power ACM написа:sunday написа:е усещах аз че има все пак някой под прикритие там някъде.
Че то от самото начало на сезона някой пееше на Попов, ти чак сега ли усети?Въпросът не беше дали, а кой.
ама още преди да почне да пее някой си още от как разкриха Марто се чудех кой аджеба е подприкритие в тоя сериал

"Човек, който няма пари за нищо, а плаща данъци за всичко с осем букви..."
- ЦецоДоктора
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 328ца
- Мечтае да кара: 320ка
Аз лично съм доволен от епизода и ще го гледам и занапред с кеф 

sunday написа:онова в съда с тая запалка - щрак , щрак... щраккво ако не беше запалила нямаше си каже ли ха ха
за филма става, но така да започнеш да си палиш докато даваш показания...

Горе долу добър беше епизода, като изключим невероятно нелогичния завършек с човека под прикритие... поне да го бяха държали малко по настрана от турския бос, ами той единственият му човек беше през целия сезон и сега - ченге

Най-много се зарадвах, че гръмнаха човека от стъклен дом /или както се казваше там оная боза/
- BobiMinev
- Потребител
-
- Кара: e30 320i 89`; е36 316i 95`
- Мечтае да кара: e30 cabrio v10
В 5 сезон очаквайте :
Марто и Попов в затвора > следва "Prison break" с нови 5 сезона
Марто и Попов в затвора > следва "Prison break" с нови 5 сезона

sunday написа:онова в съда с тая запалка - щрак , щрак... щраккво ако не беше запалила нямаше си каже ли ха ха
Просто на Джаро не му провървя. Не запали запалката, преди Попов да го гръмне.
За това Попов си каза всичко- така беше решил- запалката запали и това го накара да не допусне съдбата на Джаро.
Ако не беше запалила- щеше да потвърди показанията на свидетелите, и да се прибере мъртво пиян в къщи. Сега поне ще управлява отдела от килията(даде задачи на Мартин)
exotique написа:Просто на Джаро не му провървя. Не запали запалката, преди Попов да го гръмне.
За това Попов си каза всичко- така беше решил- запалката запали и това го накара да не допусне съдбата на Джаро.
Ако не беше запалила- щеше да потвърди показанията на свидетелите, и да се прибере мъртво пиян в къщи. Сега поне ще управлява отдела от килията(даде задачи на Мартин)

пп само аз ли си мисля, че в следващия сезон, куката ще поработва за полицията :-)
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
И на мене ми харесва как играе Бойко. Има някаква безгранична наглост в погледа му, а не като на Мартин празния поглед 

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
larbi написа:И на мене ми харесва как играе Бойко. Има някаква безгранична наглост в погледа му, а не като на Мартин празния поглед
пф голям образ просто ма изкърти от смях с то поглед

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
ryan83 написа:larbi написа:И на мене ми харесва как играе Бойко. Има някаква безгранична наглост в погледа му, а не като на Мартин празния поглед
пф голям образ просто ма изкърти от смях с то поглед![]()
каде го намериха за тая роля незнам
като за последна серията си беше слаба, даже по едно време си помислих че ше гръмнат куката
![]()
Куката хвана известност и стана и ко-сценарист и не вярвам да го гръмнат още поне 15 сезона минимум

- kufi01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57D25
- Мечтае да кара: E60///M5
Куката хвана известност и стана и ко-сценарист и не вярвам да го гръмнат още поне 15 сезона минимум
[/quote]

nikolae написа:exotique написа:Просто на Джаро не му провървя. Не запали запалката, преди Попов да го гръмне.
![]()
точно така
пп само аз ли си мисля, че в следващия сезон, куката ще поработва за полицията :-)
Въпроса според мен е дали Попов и Куката ще бъдат във един затвор

..Bayerische Motoren Werke..

"Под прикритие" ще продължи още това лято, като се очаква към екипа да се присъединят освен много нови български звезди, така и световни светила в екшън жанра.
Продуцентите издават, че следващите два сезона ще бъдат заснети основно в Турция и Албания, а действието ще се завърти около нелегални канали за наркотици, трафик на хора и борба за власт и влияние на най-високите етажи в държавата.
За целта са наети 46 преводачи от турски и албански, както и няколко ориенталски танцьорки.
Хахахах, келешиииии
Друг път ноември-декември, сега щяло да продължи още лятото
Ще продължи я, като разбрахте, че няма да има кой да ви гледа шитните вече
Чак не мога да повярвам кви глупости правят хората, измислили такъв як сериал
Продуцентите издават, че следващите два сезона ще бъдат заснети основно в Турция и Албания, а действието ще се завърти около нелегални канали за наркотици, трафик на хора и борба за власт и влияние на най-високите етажи в държавата.
За целта са наети 46 преводачи от турски и албански, както и няколко ориенталски танцьорки.
Хахахах, келешиииии

Чак не мога да повярвам кви глупости правят хората, измислили такъв як сериал

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Последния епизод беше интересен но това че ще има още сезони е много тъпо.
Не виждам смисъл да има пети сезон след като убиха Джаро.
За следващия сезон ме изгубиха като зрител.

Не виждам смисъл да има пети сезон след като убиха Джаро.

За следващия сезон ме изгубиха като зрител.

- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
taratora написа:...
Само че това, което цитираш, е от първоаприлска статия

Принципно и мен не ме кефи, че го разводниха и няма нищо общо с първите 2 сезона, но пък погледнато положително, нямаме друг такъв сериал и това се явява нещо като spin-off със повечето от героите, които са били отначало. Ще вкарат нови попълнения, ще го завъртят някак си и пак ще се гледа.
До на есен, а може би до на зима има мноооого време и тези, които сега се отричат най-вероятно ще гледат пак, да видят 'колко са зле сценаристите' и т.н...