Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
Само аз ли виждам кривините по волана (където е клаксона) и имам съмнение за удар, при който се е отворил и това ме навежда мисълта защо е слаган м-пакета..?
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Почти всички волани изглеждат така, без да им е отварян бега, нормално е.

Ясно, моя грешка
търновската съм я виждал..доста хваща окото и като цяло изглежда много запазена за оглед от около 60 секунди (бяхме на един светофар заедно). Ако колегата се навие да ходи на оглед, нека драсне едно ЛС ако идва насам да направим обстоен преглед
Същевременно днеска си подновявам диагностиката и довечера ще разбера какво мога да правя по Е60 моделите.. 

търновската съм я виждал..доста хваща окото и като цяло изглежда много запазена за оглед от около 60 секунди (бяхме на един светофар заедно). Ако колегата се навие да ходи на оглед, нека драсне едно ЛС ако идва насам да направим обстоен преглед

- nakata78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60
- Мечтае да кара: x6
колега,планувам да идвам,само ми кажи всичко ли можем да проверим
- batzlati
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 530d
- Мечтае да кара: карах почти всичко
doomy525 написа:Само аз ли виждам кривините по волана (където е клаксона) и имам съмнение за удар, при който се е отворил и това ме навежда мисълта защо е слаган м-пакета..?
Колега , колегаааа , като си от Търново , защо не отидеш да видиш колата на място и да напишеш нещо смислено , ами от една снимка вадиш някакви умопомрачителни съмнения.
За пореден път се убеждавам , че ако някой НЕ иска да си купи БМВ , да пусне линк на обява и да гледа сеир

- atanasov_aa
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 740 d xDrive M Sportpaket 2020
batzlati написа:doomy525 написа:........... ако някой НЕ иска да си купи БМВ , да пусне линк на обява и да гледа сеир

Следейки темата, съм достигнал до извода, че който е пуснал тук обява, не е получил нищо от това което пита.

Всяка кола си има цена и това което се предлага, следва да е според цената. Щом като за дадено състояние на автомобила, той е в съответното ценово ниво, значи е предназначен за определена група хора. Това е основното при втората употреба.

batzlati защото колега не искам да подвеждам евентуалния и купувач. Не се имам за вещ по Е60, а само от притежателите на такъв модел знаят какво и къде да гледат за евентуални бъдещи проблеми. Ами ако на мен ми хареса, а се окаже пълно дърво? Затова му предложих, че няма да е проблем, ако все пак иска да я види да му помогна с това, което може да изкара една диагностика на място, а не да му кажа "колата е прекрасна купувай я".

Здравейте! Реших и аз да мина в този лагер и бих искал да помоля за съвет!
След сравнително дълго взиране, четене и умуване се спрях на следните две обяви.
Та - това са обявите.
http://www.cars.bg/c559378
http://www.cars.bg/c595614
С колега днес ги гледахме, той твърдо е за черния хубавец в Бургас. Дупнишката е със сервизна история, ама това явно вече е модерно и мога и аз да си напиша сервизна книжка ако трябва.
Тъй като видимо и двете коли са лачено-лъснати за продаване, Ви моля да хвърлите едно око и на тази - по-скъпа, но поне е регистрирана и уж от Германия.
http://prodavalnik.com/bmw-525d-2005g-- ... -i15687705
След сравнително дълго взиране, четене и умуване се спрях на следните две обяви.
Та - това са обявите.
http://www.cars.bg/c559378
http://www.cars.bg/c595614
С колега днес ги гледахме, той твърдо е за черния хубавец в Бургас. Дупнишката е със сервизна история, ама това явно вече е модерно и мога и аз да си напиша сервизна книжка ако трябва.
Тъй като видимо и двете коли са лачено-лъснати за продаване, Ви моля да хвърлите едно око и на тази - по-скъпа, но поне е регистрирана и уж от Германия.
http://prodavalnik.com/bmw-525d-2005g-- ... -i15687705
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Ако трябва да избирам от 3-те за мен, бих взел първата, 2-та няма почти никаква екстра, като изключим конденза на фаровете и някакви странни луфтове!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Моля някой да ме светне как се разбира с какви екстри е ? По горнте 2 обяви в карс не виждам разлика, а колегата вика, че първата е с повече екстри. Кажете ми ,моля, че и аз гледам и ша купувам в най-скоро време. След като си продам е46-та.
Хм,хм...
Вижда се колега. Гледаш внимателно. Едната няма кожа, нямат подгреви няма нищо например. Пред скоростният лост до пепелника реда за копчета е празен и т.н. Лостчето за crouse controla е обикновено-> не е активен. Екрана е малкия->бизнес нави или без. И т.н. Гледаш като цяло.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Моджо написа:Моля някой да ме светне как се разбира с какви екстри е ? По горнте 2 обяви в карс не виждам разлика, а колегата вика, че първата е с повече екстри. Кажете ми ,моля, че и аз гледам и ша купувам в най-скоро време. След като си продам е46-та.
Е как ве колега, ето най главното:
1-та е с Навигация а 2-та без, за по-незапознатите с така наречения "голям екран" или Navi Professional имаш карти за източна европа, за "малкия екран" или Business navi-то нямаш карти за източна европа и по-принцип е само със стрелки, отделно като почнем кожи и т.н! Автоматика при тези наште стари милионки аз го смятам за "-", но това си е лично мое мнение!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Моджо написа:Моля някой да ме светне как се разбира с какви екстри е ? По горнте 2 обяви в карс не виждам разлика, а колегата вика, че първата е с повече екстри. Кажете ми ,моля, че и аз гледам и ша купувам в най-скоро време. След като си продам е46-та.
Ами за да различиш екстрите по снимки трябва поне малко да познаваш модела. Колегите по-горе изброиха това онова за конкретните екземпляри, а и по принцип.
Ако ли не, най-сигурно е да вземеш ВИН-а на колата и после гледаш списъчто с екстри

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
Колеги, за тази какво мислите - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11391457035367269&f1=details?
Гледал ли я е някой?
Минусът е, че няма професионална навигация, което за мен е една от основните екстри, които трябва да има, но все пак?
Гледал ли я е някой?
Минусът е, че няма професионална навигация, което за мен е една от основните екстри, които трябва да има, но все пак?
- atanasov_aa
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 740 d xDrive M Sportpaket 2020
По-ниската цена, определя и оборудването. Ако искаш повече, гледай при по-високите цени.datchko написа:Колеги, за тази какво мислите - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11391457035367269&f1=details?
Гледал ли я е някой?
Минусът е, че няма професионална навигация, което за мен е една от основните екстри, които трябва да има, ....