Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !

Мнение от doomy525 » 30 Мар 2014, 15:56

Само аз ли виждам кривините по волана (където е клаксона) и имам съмнение за удар, при който се е отворил и това ме навежда мисълта защо е слаган м-пакета..?
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5C

Мнение от Cinder » 30 Мар 2014, 16:13

Почти всички волани изглеждат така, без да им е отварян бега, нормално е.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 30 Мар 2014, 16:22

Ясно, моя грешка :yes:
търновската съм я виждал..доста хваща окото и като цяло изглежда много запазена за оглед от около 60 секунди (бяхме на един светофар заедно). Ако колегата се навие да ходи на оглед, нека драсне едно ЛС ако идва насам да направим обстоен преглед :yes: Същевременно днеска си подновявам диагностиката и довечера ще разбера какво мога да правя по Е60 моделите.. :bchug:

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e60
Мечтае да кара: x6

Мнение от nakata78 » 30 Мар 2014, 17:04

колега,планувам да идвам,само ми кажи всичко ли можем да проверим

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d
Мечтае да кара: карах почти всичко

Мнение от batzlati » 30 Мар 2014, 20:31

doomy525 написа:Само аз ли виждам кривините по волана (където е клаксона) и имам съмнение за удар, при който се е отворил и това ме навежда мисълта защо е слаган м-пакета..?

Колега , колегаааа , като си от Търново , защо не отидеш да видиш колата на място и да напишеш нещо смислено , ами от една снимка вадиш някакви умопомрачителни съмнения.
За пореден път се убеждавам , че ако някой НЕ иска да си купи БМВ , да пусне линк на обява и да гледа сеир :OT:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 740 d xDrive M Sportpaket 2020

Мнение от atanasov_aa » 30 Мар 2014, 21:13

batzlati написа:
doomy525 написа:........... ако някой НЕ иска да си купи БМВ , да пусне линк на обява и да гледа сеир :OT:
:yes:

Следейки темата, съм достигнал до извода, че който е пуснал тук обява, не е получил нищо от това което пита. :( Почва се едно хулене на колата, без да се излага нищо конкретно. :banghead:

Всяка кола си има цена и това което се предлага, следва да е според цената. Щом като за дадено състояние на автомобила, той е в съответното ценово ниво, значи е предназначен за определена група хора. Това е основното при втората употреба. :D Щом цената е ниска, купувача поема риск да ремонтира. При висока цена, купувача не следва да поема риск да ремонтира.

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 30 Мар 2014, 23:38

:OT:
batzlati защото колега не искам да подвеждам евентуалния и купувач. Не се имам за вещ по Е60, а само от притежателите на такъв модел знаят какво и къде да гледат за евентуални бъдещи проблеми. Ами ако на мен ми хареса, а се окаже пълно дърво? Затова му предложих, че няма да е проблем, ако все пак иска да я види да му помогна с това, което може да изкара една диагностика на място, а не да му кажа "колата е прекрасна купувай я". :bchug: Има си сервизи за преглед на ходовата част и други екстериорни проверки, докато една диагностика може само да му даде по-обективна представа дали си заслужава изобщо да се ходи до по-нататъчни проверки :)

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Eastern » 31 Мар 2014, 0:56

Здравейте! Реших и аз да мина в този лагер и бих искал да помоля за съвет!

След сравнително дълго взиране, четене и умуване се спрях на следните две обяви.

Та - това са обявите.

http://www.cars.bg/c559378

http://www.cars.bg/c595614

С колега днес ги гледахме, той твърдо е за черния хубавец в Бургас. Дупнишката е със сервизна история, ама това явно вече е модерно и мога и аз да си напиша сервизна книжка ако трябва.

Тъй като видимо и двете коли са лачено-лъснати за продаване, Ви моля да хвърлите едно око и на тази - по-скъпа, но поне е регистрирана и уж от Германия.

http://prodavalnik.com/bmw-525d-2005g-- ... -i15687705

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 31 Мар 2014, 8:22

Ако трябва да избирам от 3-те за мен, бих взел първата, 2-та няма почти никаква екстра, като изключим конденза на фаровете и някакви странни луфтове!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 31 Мар 2014, 10:42

Моля някой да ме светне как се разбира с какви екстри е ? По горнте 2 обяви в карс не виждам разлика, а колегата вика, че първата е с повече екстри. Кажете ми ,моля, че и аз гледам и ша купувам в най-скоро време. След като си продам е46-та.
Хм,хм...

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 31 Мар 2014, 11:09

Вижда се колега. Гледаш внимателно. Едната няма кожа, нямат подгреви няма нищо например. Пред скоростният лост до пепелника реда за копчета е празен и т.н. Лостчето за crouse controla е обикновено-> не е активен. Екрана е малкия->бизнес нави или без. И т.н. Гледаш като цяло.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 31 Мар 2014, 11:55

Моджо написа:Моля някой да ме светне как се разбира с какви екстри е ? По горнте 2 обяви в карс не виждам разлика, а колегата вика, че първата е с повече екстри. Кажете ми ,моля, че и аз гледам и ша купувам в най-скоро време. След като си продам е46-та.

Е как ве колега, ето най главното:
1-та е с Навигация а 2-та без, за по-незапознатите с така наречения "голям екран" или Navi Professional имаш карти за източна европа, за "малкия екран" или Business navi-то нямаш карти за източна европа и по-принцип е само със стрелки, отделно като почнем кожи и т.н! Автоматика при тези наште стари милионки аз го смятам за "-", но това си е лично мое мнение!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
Мечтае да кара: Z8

Мнение от Alexch » 31 Мар 2014, 12:00

Моджо написа:Моля някой да ме светне как се разбира с какви екстри е ? По горнте 2 обяви в карс не виждам разлика, а колегата вика, че първата е с повече екстри. Кажете ми ,моля, че и аз гледам и ша купувам в най-скоро време. След като си продам е46-та.

Ами за да различиш екстрите по снимки трябва поне малко да познаваш модела. Колегите по-горе изброиха това онова за конкретните екземпляри, а и по принцип.

Ако ли не, най-сигурно е да вземеш ВИН-а на колата и после гледаш списъчто с екстри :yes:
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: e61 535d LCI
Мечтае да кара: F90

Мнение от datchko » 31 Мар 2014, 14:28

Колеги, за тази какво мислите - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11391457035367269&f1=details?
Гледал ли я е някой?
Минусът е, че няма професионална навигация, което за мен е една от основните екстри, които трябва да има, но все пак?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 740 d xDrive M Sportpaket 2020

Мнение от atanasov_aa » 31 Мар 2014, 19:54

datchko написа:Колеги, за тази какво мислите - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11391457035367269&f1=details?
Гледал ли я е някой?
Минусът е, че няма професионална навигация, което за мен е една от основните екстри, които трябва да има, ....
По-ниската цена, определя и оборудването. Ако искаш повече, гледай при по-високите цени. :) За това, че за мен при тая цена, липсата на професионална навигация е нормално.Каквото и да ти каже някой, състоянието на двигателя и скоростите, може да се види само като се пробва колата. :) А, това е най-важното.

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е61