Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
acho.rs написа:SvetlyoSvetlyo написа:HackeD написа:Днес се разрових из архивите със снимки и попаднах на снимки когато бях "слабичък" и реших да се похваля какво съм постигнал за 2 години сериозно трениране.![]()
Извинявай, че така ще те питам, но ми стана интересно... на колко години си на 1вата и на 2рата снимка ?
на първата на 12 на втората на 20Все пак напредъка е огромен
![]()
Аз да ви питам пичове - дайте идей за пълноценна закуска, която не е свързана с половин час готвене
Овесени ядки около 150гр. с вода+доза протейн за вкус и се получава доста добра и вкусна каша с добро количество белтък и въглехидрати! Аз пия и едно кафе след кашата. Приготвя се за 5мин. и ме държи 2 часа сит.

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
SvetlyoSvetlyo написа:HackeD написа:Днес се разрових из архивите със снимки и попаднах на снимки когато бях "слабичък" и реших да се похваля какво съм постигнал за 2 години сериозно трениране.![]()
Извинявай, че така ще те питам, но ми стана интересно... на колко години си на 1вата и на 2рата снимка ?
На първата съм някъде около 14 на втората на 19 но сериозно тренирам от 2 години и нещо... Иначе на 14г. за какви сериозни тренировки може да става въпрос...

acho.rs написа:
Аз да ви питам пичове - дайте идей за пълноценна закуска, която не е свързана с половин час готвене
Аз почти всяка сутрин залагам на 7-8 белтъка с 1 жълтък + извара и фреш от 2-3 портокала или от тези разтворимите витамини... или ако няма пари за портокали просто вода...

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Овесени ядки около 150гр. с вода+доза протейн за вкус и се получава доста добра и вкусна каша с добро количество белтък и въглехидрати!
Аз досега бях на 300мл прясно мляко+ доза гейнер (40:60 карбо/протеин) като час половин час след това - някакъв дебел сандвич луканка/кашкавал/зеленчуци ... пробвах да заменя сандвича със мюсли+мялко+мед ама много ми идва сладкото и не ме държи сит

Аз почти всяка сутрин залагам на 7-8 белтъка с 1 жълтък + извара и фреш от 2-3 портокала или от тези разтворимите витамини... или ако няма пари за портокали просто вода...
яйца добавям на обяд и вечеря, и на закуска множко ще ми дойдат

можеш да си правиш някаква собствена смес от мюсли (готовите, дето се продават са с твърде бедно съдържание, не отговарящо на лъскавите етикети). слагаш овесени ядки, трици, сусамов тахан, орехи / сурови бадеми, нарязваш в купата ябълка / круша / банан, за подслаждане аз му слагам червени боровинки. може и шепа стафиди или лъжица мед, по твой вкус. това го консумирам като попара с кисело мляко. хубав буламач става. приготвя се за три минути и държи влага бая часове. последния път бях купил и лимец, ама те са едни зърна, като пшеница и буламачът става малко гаден за консумация.
- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
kulov написа:можеш да си правиш някаква собствена смес от мюсли (готовите, дето се продават са с твърде бедно съдържание, не отговарящо на лъскавите етикети). слагаш овесени ядки, трици, сусамов тахан, орехи / сурови бадеми, нарязваш в купата ябълка / круша / банан, за подслаждане аз му слагам червени боровинки. може и шепа стафиди или лъжица мед, по твой вкус. това го консумирам като попара с кисело мляко. хубав буламач става. приготвя се за три минути и държи влага бая часове. последния път бях купил и лимец, ама те са едни зърна, като пшеница и буламачът става малко гаден за консумация.
Аз също си правя "смески" с овесени ядки,трици,сушени плодове,но слагам задължително и семена от чия и мед.Някой път и преди тренировка ям същото.Зимата ги ям варени,лятото с кисело мляко.Варенето отнема няколко минути,но не подува както с кисело мляко (поне при мен)
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
kulov написа:можеш да си правиш някаква собствена смес от мюсли (готовите, дето се продават са с твърде бедно съдържание, не отговарящо на лъскавите етикети). слагаш овесени ядки, трици, сусамов тахан, орехи / сурови бадеми, нарязваш в купата ябълка / круша / банан, за подслаждане аз му слагам червени боровинки. може и шепа стафиди или лъжица мед, по твой вкус. това го консумирам като попара с кисело мляко. хубав буламач става. приготвя се за три минути и държи влага бая часове. последния път бях купил и лимец, ама те са едни зърна, като пшеница и буламачът става малко гаден за консумация.
Кажете марка овесени ядки и магазин от който взимате , че нещо не мога да се ориентирам

ако тръгна да ти обяснявам кои от тях стават и кои не, ще те излъжа...
- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
Ето тези си взимам от Лидл 500гр. за 0,39евро(направо си е без пари), чисти без никакви други добавени глупости. Провери в Бг Лидл дали ги имат. На касите като ме видят с няколко бройки и ме гледат така

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
JOTTO_DEL написа:Ето тези си взимам от Лидл 500гр. за 0,39евро(направо си е без пари), чисти без никакви други добавени глупости. Провери в Бг Лидл дали ги имат. На касите като ме видят с няколко бройки и ме гледат така![]()
![]()
Има ги и аз си взимам от тях.Тези също са добри:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- waterboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 735i
- Мечтае да кара: вана
- Детайли за колата: M62
Има ли тема където се обсъждат стероиди? Имам едно запитване но не знам къде да попитам 

- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
Колеги може ли да препоръчате някое хубаво упражнение за върха на бицепса и за задно рамо? 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
waterboy написа:Има ли тема където се обсъждат стероиди? Имам едно запитване но не знам къде да попитам
тук се дискотира растеж без бодеж

- waterboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 735i
- Мечтае да кара: вана
- Детайли за колата: M62
- Boraka92
- Потребител
-
- Кара: '00 E39 530i
- Мечтае да кара: Е92/Е90 ///М3 ръчна кутия
r19 написа:Колеги може ли да препоръчате някое хубаво упражнение за върха на бицепса и за задно рамо?
За върха на бицепса съм чувал, че дърпане на кабел от кросоувър машината на нивото на рамото е добро. За задно рамо любимото ми упражнение е заден флайс с дъмбели или ако има специален уред може да го правиш и единично за всяка страна. Ако нямаш такъв уред във фитнеса спокойно може да се прави и на пек дека - сядаш наобратно с лице в облегалката.
- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
Благодаря колега ще пробвам кросоувър машината за бицепс, иначе рамото задното и аз на пек дек го правя.
А според вас струва ли си креатина монохидрат колеги? Или е по-добре да наблягам на паржоли, яйца, мляко, овес и т.н (без добавки)
А според вас струва ли си креатина монохидрат колеги? Или е по-добре да наблягам на паржоли, яйца, мляко, овес и т.н (без добавки)