Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на вода!
Мечтае да кара: Airbus A380! :)

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от JOTTO_DEL » 21 Мар 2014, 21:31

acho.rs написа:
SvetlyoSvetlyo написа:
HackeD написа:Днес се разрових из архивите със снимки и попаднах на снимки когато бях "слабичък" и реших да се похваля какво съм постигнал за 2 години сериозно трениране. :yes:

Извинявай, че така ще те питам, но ми стана интересно... на колко години си на 1вата и на 2рата снимка ?

на първата на 12 на втората на 20 :mhihi: Все пак напредъка е огромен :yes:

Аз да ви питам пичове - дайте идей за пълноценна закуска, която не е свързана с половин час готвене :lol:

Овесени ядки около 150гр. с вода+доза протейн за вкус и се получава доста добра и вкусна каша с добро количество белтък и въглехидрати! Аз пия и едно кафе след кашата. Приготвя се за 5мин. и ме държи 2 часа сит. :mhihi:
Изображение
Sheer driving pleasure BMW

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 22 Мар 2014, 1:02

SvetlyoSvetlyo написа:
HackeD написа:Днес се разрових из архивите със снимки и попаднах на снимки когато бях "слабичък" и реших да се похваля какво съм постигнал за 2 години сериозно трениране. :yes:

Извинявай, че така ще те питам, но ми стана интересно... на колко години си на 1вата и на 2рата снимка ?

На първата съм някъде около 14 на втората на 19 но сериозно тренирам от 2 години и нещо... Иначе на 14г. за какви сериозни тренировки може да става въпрос... :mhihi:

acho.rs написа:
Аз да ви питам пичове - дайте идей за пълноценна закуска, която не е свързана с половин час готвене :lol:

Аз почти всяка сутрин залагам на 7-8 белтъка с 1 жълтък + извара и фреш от 2-3 портокала или от тези разтворимите витамини... или ако няма пари за портокали просто вода... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 22 Мар 2014, 10:15

Овесени ядки около 150гр. с вода+доза протейн за вкус и се получава доста добра и вкусна каша с добро количество белтък и въглехидрати!

Аз досега бях на 300мл прясно мляко+ доза гейнер (40:60 карбо/протеин) като час половин час след това - някакъв дебел сандвич луканка/кашкавал/зеленчуци ... пробвах да заменя сандвича със мюсли+мялко+мед ама много ми идва сладкото и не ме държи сит :confused:
Аз почти всяка сутрин залагам на 7-8 белтъка с 1 жълтък + извара и фреш от 2-3 портокала или от тези разтворимите витамини... или ако няма пари за портокали просто вода... :mhihi:

яйца добавям на обяд и вечеря, и на закуска множко ще ми дойдат :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 22 Мар 2014, 12:36

можеш да си правиш някаква собствена смес от мюсли (готовите, дето се продават са с твърде бедно съдържание, не отговарящо на лъскавите етикети). слагаш овесени ядки, трици, сусамов тахан, орехи / сурови бадеми, нарязваш в купата ябълка / круша / банан, за подслаждане аз му слагам червени боровинки. може и шепа стафиди или лъжица мед, по твой вкус. това го консумирам като попара с кисело мляко. хубав буламач става. приготвя се за три минути и държи влага бая часове. последния път бях купил и лимец, ама те са едни зърна, като пшеница и буламачът става малко гаден за консумация.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: и БМВ кара
Мечтае да кара: по А-8

Мнение от toncho83 » 24 Мар 2014, 9:47

kulov написа:можеш да си правиш някаква собствена смес от мюсли (готовите, дето се продават са с твърде бедно съдържание, не отговарящо на лъскавите етикети). слагаш овесени ядки, трици, сусамов тахан, орехи / сурови бадеми, нарязваш в купата ябълка / круша / банан, за подслаждане аз му слагам червени боровинки. може и шепа стафиди или лъжица мед, по твой вкус. това го консумирам като попара с кисело мляко. хубав буламач става. приготвя се за три минути и държи влага бая часове. последния път бях купил и лимец, ама те са едни зърна, като пшеница и буламачът става малко гаден за консумация.

Аз също си правя "смески" с овесени ядки,трици,сушени плодове,но слагам задължително и семена от чия и мед.Някой път и преди тренировка ям същото.Зимата ги ям варени,лятото с кисело мляко.Варенето отнема няколко минути,но не подува както с кисело мляко (поне при мен)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 24 Мар 2014, 19:25

kulov написа:можеш да си правиш някаква собствена смес от мюсли (готовите, дето се продават са с твърде бедно съдържание, не отговарящо на лъскавите етикети). слагаш овесени ядки, трици, сусамов тахан, орехи / сурови бадеми, нарязваш в купата ябълка / круша / банан, за подслаждане аз му слагам червени боровинки. може и шепа стафиди или лъжица мед, по твой вкус. това го консумирам като попара с кисело мляко. хубав буламач става. приготвя се за три минути и държи влага бая часове. последния път бях купил и лимец, ама те са едни зърна, като пшеница и буламачът става малко гаден за консумация.

Кажете марка овесени ядки и магазин от който взимате , че нещо не мога да се ориентирам :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 24 Мар 2014, 19:58

ако тръгна да ти обяснявам кои от тях стават и кои не, ще те излъжа...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на вода!
Мечтае да кара: Airbus A380! :)

Мнение от JOTTO_DEL » 24 Мар 2014, 21:02

Ето тези си взимам от Лидл 500гр. за 0,39евро(направо си е без пари), чисти без никакви други добавени глупости. Провери в Бг Лидл дали ги имат. На касите като ме видят с няколко бройки и ме гледат така :conf: :mrgreen:
263324217.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение
Sheer driving pleasure BMW

младши ентусиаст
Аватар
Кара: и БМВ кара
Мечтае да кара: по А-8

Мнение от toncho83 » 25 Мар 2014, 9:15

JOTTO_DEL написа:Ето тези си взимам от Лидл 500гр. за 0,39евро(направо си е без пари), чисти без никакви други добавени глупости. Провери в Бг Лидл дали ги имат. На касите като ме видят с няколко бройки и ме гледат така :conf: :mrgreen:
263324217.jpg

Има ги и аз си взимам от тях.Тези също са добри:
IMG7181-1-web.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e38 735i
Мечтае да кара: вана
Детайли за колата: M62

Мнение от waterboy » 13 Апр 2014, 12:37

Има ли тема където се обсъждат стероиди? Имам едно запитване но не знам къде да попитам :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 412 Turbo/323ti
Мечтае да кара: Mig-29
Детайли за колата: Old school!

Мнение от r19 » 13 Апр 2014, 13:39

Колеги може ли да препоръчате някое хубаво упражнение за върха на бицепса и за задно рамо? :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 13 Апр 2014, 14:32

waterboy написа:Има ли тема където се обсъждат стероиди? Имам едно запитване но не знам къде да попитам :mhihi:

тук се дискотира растеж без бодеж :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e38 735i
Мечтае да кара: вана
Детайли за колата: M62

Мнение от waterboy » 13 Апр 2014, 16:02

:yes:

Потребител
Аватар
Кара: '00 E39 530i
Мечтае да кара: Е92/Е90 ///М3 ръчна кутия

Мнение от Boraka92 » 14 Апр 2014, 13:38

r19 написа:Колеги може ли да препоръчате някое хубаво упражнение за върха на бицепса и за задно рамо? :)

За върха на бицепса съм чувал, че дърпане на кабел от кросоувър машината на нивото на рамото е добро. За задно рамо любимото ми упражнение е заден флайс с дъмбели или ако има специален уред може да го правиш и единично за всяка страна. Ако нямаш такъв уред във фитнеса спокойно може да се прави и на пек дека - сядаш наобратно с лице в облегалката.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 412 Turbo/323ti
Мечтае да кара: Mig-29
Детайли за колата: Old school!

Мнение от r19 » 15 Апр 2014, 1:04

Благодаря колега ще пробвам кросоувър машината за бицепс, иначе рамото задното и аз на пек дек го правя.
А според вас струва ли си креатина монохидрат колеги? Или е по-добре да наблягам на паржоли, яйца, мляко, овес и т.н (без добавки)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата