Защо другите марки ни мразят?
Модератор: Общи модератори
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Re: Защо другите марки ни мразят?
Батко не знам що се чувстваш постоянно засегнат, убиден и най-вече длъжен да се разпишеш.
Тва звучи като комплекс, а комплексите не са хубаво нещо.
И като е светофар, задължително ли е да означава 5 след обяд в пик или може би означава 10 сутринта в понеделник ?
А, може да означава, празен булевард, 11 вечерта, червен светофар и до зелено пилене на гуми.
И да - правил съм го, както всеки един от вас го е правил.
Не го правя постоянно, но не отричам че съм го правил.
Като бъркането в носа е - всички го правят, но никой не си признава.
И като е светофар, задължително ли е да означава 5 след обяд в пик или може би означава 10 сутринта в понеделник ?
А, може да означава, празен булевард, 11 вечерта, червен светофар и до зелено пилене на гуми.
Не го правя постоянно, но не отричам че съм го правил.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
ogata написа:Батко не знам що се чувстваш постоянно засегнат, убиден и най-вече длъжен да се разпишеш.
Не го правя постоянно, но не отричам че съм го правил.![]()
Къде видя че се почуствах засегнат??

Комплекс е твойто да се правиш на голям дрифтър но нещо не те гледаме по-пистите???
Написах го защото съм го виждал няколко пъти първа кола BMW а отзад 5-6-коли и 10-секунди преди зелено палене на "едната гума"

Празен/пълен булевард къвто ще да е,просто мястото не му е за това но явно си много малък да го разбереш защото впечатляваш девойката до тебе а хората от страни ти се смеят? Капиш?

И да ти кажа че нямам нищо лично против теб,просто някой от нещата който пишеш са с цел привличане на внимание което е за един друг известен форум където всеки е драг състезател,дрифтър и т.н,сигурен съм че не си лошо момче и малко преиграваш но един ден ще разбереш че всичките тези неща който се правят по-пътищата кара останалите хора да агресират против всяко BMW на пътя карано от по-млади хора..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- ogata
- старши ентусиаст
-
За разлика от повечето тука, впечатляването на девойки с каране е в списъка ми с интереси някъде между миграцията на ушатата сова и външният дълг на Конго.
Имам си сериозна приятелка от дълго време, която много добре е запозната с възможностите и издражливостта ми зад волана, така че няма какво повече да доказвам.
Дори когато ми се кара излизам сам и много често по сериозна тъмнина за да може ако случайно се случи нещо да има възможно най-малко афектирани.
Не разбирам също защо, ако обичам да лъзгам някой друг завой, задължително трябва да се явявам по пистите.
Все пак това ми е ежедневната кола, а по такива събития адреналина е малко в повече и се предприемат много по-безотговорни действия.
Също така не разбирам, защо ако запалиш някъде гуми (тва с едната гума е жалко, ок .. признавам го
) веднага си най-долния простак, гамен и т.н. За мен е много по-просташко е например да се вреш между колите в трафика, да не пускаш мигачи, да караш на халогени и габарит ПРЕЗ НОЩА (характерно е за е36, но много коли съм виждал с тоя сетъп).

Имам си сериозна приятелка от дълго време, която много добре е запозната с възможностите и издражливостта ми зад волана, така че няма какво повече да доказвам.
Дори когато ми се кара излизам сам и много често по сериозна тъмнина за да може ако случайно се случи нещо да има възможно най-малко афектирани.
Не разбирам също защо, ако обичам да лъзгам някой друг завой, задължително трябва да се явявам по пистите.
Все пак това ми е ежедневната кола, а по такива събития адреналина е малко в повече и се предприемат много по-безотговорни действия.
Също така не разбирам, защо ако запалиш някъде гуми (тва с едната гума е жалко, ок .. признавам го

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Ога, би ли ни позволил да имаме собствено мнение по въпроса и тая дисплина просто да не ни кефи
Благодаря за разбирането

Благодаря за разбирането

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- ogata
- старши ентусиаст
-
Nickelback написа:Ога, би ли ни позволил да имаме собствено мнение по въпроса и тая дисплина просто да не ни кефи![]()
Благодаря за разбирането
Разбира се, стига да не оспорвате и чуждото мнение.Все пак тука не целиме съгласие.
Едни си купуват бмв-та да возат ученички, други си купуват щото ги кефи да ги карат

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
ogata написа:Nickelback написа:Ога, би ли ни позволил да имаме собствено мнение по въпроса и тая дисплина просто да не ни кефи![]()
Благодаря за разбирането
Разбира се, стига да не оспорвате и чуждото мнение.Все пак тука не целиме съгласие.
Едни си купуват бмв-та да возат ученички, други си купуват щото ги кефи да ги карат
Е точно де

Лето две и седемнаесто.
- ogata
- старши ентусиаст
-

Превода е нещо от сорта на :
"Типичният БМВ шофьор ... карам твърде бързо, но той трябва да ме изпревари .... "
[list=][/list]

- Ba4oIlia
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30&E36
Хаос написа:махнете го тоя комплексар огата. На всяка манджа мерудия, все ръси некви тъпизми и гледа да направи някаква дрязга.
Опитва се да си пробута негативизма навсякъде, като междувременно се прави леко и тънко на много разбиращ, можещ, печен, богат, ебач итн.
Просто ми е писнало тотално от насрания му спам във всяка една тема във форума. Честно казано с удоволствие бих ти разбил виртуалната кофа. За наживо не, че ще трябва да те лежа като за човек.
Не само на мен, ами и на мнооого други хора им писна от такива заухари да спамят и затова си вдигаха чукалата от форума. Защото от такива празни тикви няма да прочетеш нищо смислено и полезно, а само умствени дрисни, поредната бълвоч в интернет от човек, който е открил, че монитора не бие задвратници.
ае лека
:t
- ogata
- старши ентусиаст
-
Хаос написа:Честно казано с удоволствие бих ти разбил виртуалната кофа. За наживо не, че ще трябва да те лежа като за човек.
Цър-цър ... само трябва да разберем дали е лабораторна бяла или полска сива

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
VesoPesa написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=4&t=362822
Не съм прав казвате...
Добре де, какво общо има смисъла на темата с това, че на някой му се виждат високи цените в даден сервиз? Още повече и НЕОФИЦИАЛЕН сервиз. Честно казано и на мен ми се вижда скъпо смяна на въздушен филтър на 9-10 годишна кола от среден клас да е на толкова, колкото е надницата на ден на един нормален българин. Или иначе казано - трябва да работиш 4-5 дни само за да си смениш филтрите.... без маслото! Но пак казвам това няма нищо общо с темата.
А иначе защо ни мразят - ми българите мразят всичко - държава, съседите, града в който живеят, музиката която слушат, обиждат всяка хубава жена на улицата - била к*рва, мразят себе си дори. Та така... това е реалността тук!

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
niki81vd написа:ако си поне малко в час поддръжката, е близка като цена на почти всички автомобили В ЕДИН КЛАС И ГОДИНА.
А бе брат ми преди караше Пежо 405 90-та година и френския кенеф имаше не малко части, които са по-скъпи от на Е36

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
VesoPesa написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=4&t=362822
Не съм прав казвате...
Ако можеше и да обясниш защо си толкова прав нямаше да е зле но предвид онова по-горе ще те черпя с една песен:
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... apYho#t=68

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
След днешния ден бих искал да вметна нотка надежда, че не всички ни мразят
На два пъти докато си карах из града попаднах на някакви скрити ентусиасти
Бях спрял на един светофар, а зад мен се появи някакво младо момче, вероятно със служебна баничарка, нарочно застана до мен свали прозореца си и почна да ръкомаха и да кефи нещо. Не му обърнах много внимание понеже тръгнахме, но наистина нещо се радваше...
На втория път пък на друг светофар отдясно ми имаше един пич с някакво по-ново Пежо. Като видя колата и той свали прозореца и почна да прави жестове тип "дай малко да чуем". Вероятно я позна по нещо, защото често се случва някои хора да си нямат идея и да искат да се състезавам с някакви сток Алфи туин спарк и т.н.
Но както и да е, чуха я и доста хора наоколо
Човека страшно се изкефи и почна да се радва вътре като малко дете и да ръкомаха
Светна зелено, а аз още не бях видял и съм седял няколко секунди. Той също седеше и ме чакаше да тръгна. През това време никой не свирна, а дори един голфаджия зад мен и той се беше ухилил нещо
Тръгнах леко, а човека с Пежото и той до мен, зад мен, само и само чува... Пак я сръчках малко да му направя кефа
Мигнахме си за чао и така
Направо ми напълни душата като ентусиаст на ентусиаст без оглед на марка или каквото и да било
Радвам се, че все пак, има фенове, а не само хейтъри
Аз също искрено се радвам на определени автомобили и не пропускам да направя комплимент, стига собственикът да не е киселяк 

На втория път пък на друг светофар отдясно ми имаше един пич с някакво по-ново Пежо. Като видя колата и той свали прозореца и почна да прави жестове тип "дай малко да чуем". Вероятно я позна по нещо, защото често се случва някои хора да си нямат идея и да искат да се състезавам с някакви сток Алфи туин спарк и т.н.

Лето две и седемнаесто.
- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
Nickelback написа:След днешния ден бих искал да вметна нотка надежда, че не всички ни мразятНа два пъти докато си карах из града попаднах на някакви скрити ентусиасти
Бях спрял на един светофар, а зад мен се появи някакво младо момче, вероятно със служебна баничарка, нарочно застана до мен свали прозореца си и почна да ръкомаха и да кефи нещо. Не му обърнах много внимание понеже тръгнахме, но наистина нещо се радваше...
На втория път пък на друг светофар отдясно ми имаше един пич с някакво по-ново Пежо. Като видя колата и той свали прозореца и почна да прави жестове тип "дай малко да чуем". Вероятно я позна по нещо, защото често се случва някои хора да си нямат идея и да искат да се състезавам с някакви сток Алфи туин спарк и т.н.Но както и да е, чуха я и доста хора наоколо
Човека страшно се изкефи и почна да се радва вътре като малко дете и да ръкомаха
Светна зелено, а аз още не бях видял и съм седял няколко секунди. Той също седеше и ме чакаше да тръгна. През това време никой не свирна, а дори един голфаджия зад мен и той се беше ухилил нещо
Тръгнах леко, а човека с Пежото и той до мен, зад мен, само и само чува... Пак я сръчках малко да му направя кефа
Мигнахме си за чао и така
Направо ми напълни душата като ентусиаст на ентусиаст без оглед на марка или каквото и да било
Радвам се, че все пак, има фенове, а не само хейтъри
Аз също искрено се радвам на определени автомобили и не пропускам да направя комплимент, стига собственикът да не е киселяк
Да и аз така се радвам на други марки коли,при които си личи,че има отношение към самата кола от собственика и....преди два дни бяхме с жена ми и детето на разходка с комбарата и се засякохме с един мускал

Човечеца видимо беше доволен от това,че сме го отразили с жената и също даде знак на одобрение към нас...
Често ми се случва и с 30-та като съм,много други хора да ми се радват макар и с разни G-класи и тем подобни...
Общо взето има хора,които се радват,такива които им е безразлично и такива които завиждат