Защо другите марки ни мразят?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Re: Защо другите марки ни мразят?

Мнение от ogata » 24 Фев 2014, 19:57

Батко не знам що се чувстваш постоянно засегнат, убиден и най-вече длъжен да се разпишеш.
Тва звучи като комплекс, а комплексите не са хубаво нещо.

И като е светофар, задължително ли е да означава 5 след обяд в пик или може би означава 10 сутринта в понеделник ?
А, може да означава, празен булевард, 11 вечерта, червен светофар и до зелено пилене на гуми.
И да - правил съм го, както всеки един от вас го е правил.
Не го правя постоянно, но не отричам че съм го правил. :winky:
Като бъркането в носа е - всички го правят, но никой не си признава. :mrgreen:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 24 Фев 2014, 20:12

ogata написа:Батко не знам що се чувстваш постоянно засегнат, убиден и най-вече длъжен да се разпишеш.
Тва звучи като комплекс, а комплексите не са хубаво нещо.

И като е светофар, задължително ли е да означава 5 след обяд в пик или може би означава 10 сутринта в понеделник ?
А, може да означава, празен булевард, 11 вечерта, червен светофар и до зелено пилене на гуми.
И да - правил съм го, както всеки един от вас го е правил.
Не го правя постоянно, но не отричам че съм го правил. :winky:
Като бъркането в носа е - всички го правят, но никой не си признава. :mrgreen:

Къде видя че се почуствах засегнат?? :shock:
Комплекс е твойто да се правиш на голям дрифтър но нещо не те гледаме по-пистите???
Написах го защото съм го виждал няколко пъти първа кола BMW а отзад 5-6-коли и 10-секунди преди зелено палене на "едната гума" :mhihi:
Празен/пълен булевард къвто ще да е,просто мястото не му е за това но явно си много малък да го разбереш защото впечатляваш девойката до тебе а хората от страни ти се смеят? Капиш? :winky:
И да ти кажа че нямам нищо лично против теб,просто някой от нещата който пишеш са с цел привличане на внимание което е за един друг известен форум където всеки е драг състезател,дрифтър и т.н,сигурен съм че не си лошо момче и малко преиграваш но един ден ще разбереш че всичките тези неща който се правят по-пътищата кара останалите хора да агресират против всяко BMW на пътя карано от по-млади хора..
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ogata » 24 Фев 2014, 20:24

За разлика от повечето тука, впечатляването на девойки с каране е в списъка ми с интереси някъде между миграцията на ушатата сова и външният дълг на Конго. :mhihi:

Имам си сериозна приятелка от дълго време, която много добре е запозната с възможностите и издражливостта ми зад волана, така че няма какво повече да доказвам.
Дори когато ми се кара излизам сам и много често по сериозна тъмнина за да може ако случайно се случи нещо да има възможно най-малко афектирани.

Не разбирам също защо, ако обичам да лъзгам някой друг завой, задължително трябва да се явявам по пистите.
Все пак това ми е ежедневната кола, а по такива събития адреналина е малко в повече и се предприемат много по-безотговорни действия.

Също така не разбирам, защо ако запалиш някъде гуми (тва с едната гума е жалко, ок .. признавам го :mhihi: ) веднага си най-долния простак, гамен и т.н. За мен е много по-просташко е например да се вреш между колите в трафика, да не пускаш мигачи, да караш на халогени и габарит ПРЕЗ НОЩА (характерно е за е36, но много коли съм виждал с тоя сетъп).
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 24 Фев 2014, 20:26

Ога, би ли ни позволил да имаме собствено мнение по въпроса и тая дисплина просто да не ни кефи ;)
Благодаря за разбирането :bchug:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ogata » 24 Фев 2014, 20:35

Nickelback написа:Ога, би ли ни позволил да имаме собствено мнение по въпроса и тая дисплина просто да не ни кефи ;)

Разбира се, стига да не оспорвате и чуждото мнение.Все пак тука не целиме съгласие.
Едни си купуват бмв-та да возат ученички, други си купуват щото ги кефи да ги карат ;)
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nickelback » 24 Фев 2014, 20:43

ogata написа:
Nickelback написа:Ога, би ли ни позволил да имаме собствено мнение по въпроса и тая дисплина просто да не ни кефи ;)

Разбира се, стига да не оспорвате и чуждото мнение.Все пак тука не целиме съгласие.
Едни си купуват бмв-та да возат ученички, други си купуват щото ги кефи да ги карат ;)

Е точно де :idea: За какви пилажи говориме ;) Нали и с голфа можем да си пилиме :dunno:
Изображение Изображение

Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ogata » 24 Фев 2014, 23:54

:winky: :winky: :winky:

Превода е нещо от сорта на :
"Типичният БМВ шофьор ... карам твърде бързо, но той трябва да ме изпревари .... "

[list=][/list]Изображение
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30&E36

Мнение от Ba4oIlia » 25 Фев 2014, 0:14

Хаос написа:махнете го тоя комплексар огата. На всяка манджа мерудия, все ръси некви тъпизми и гледа да направи някаква дрязга.
Опитва се да си пробута негативизма навсякъде, като междувременно се прави леко и тънко на много разбиращ, можещ, печен, богат, ебач итн.
Просто ми е писнало тотално от насрания му спам във всяка една тема във форума. Честно казано с удоволствие бих ти разбил виртуалната кофа. За наживо не, че ще трябва да те лежа като за човек.

Не само на мен, ами и на мнооого други хора им писна от такива заухари да спамят и затова си вдигаха чукалата от форума. Защото от такива празни тикви няма да прочетеш нищо смислено и полезно, а само умствени дрисни, поредната бълвоч в интернет от човек, който е открил, че монитора не бие задвратници.

ае лека

:t

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ogata » 25 Фев 2014, 0:31

Хаос написа:Честно казано с удоволствие бих ти разбил виртуалната кофа. За наживо не, че ще трябва да те лежа като за човек.

Цър-цър ... само трябва да разберем дали е лабораторна бяла или полска сива :winky:
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 25 Фев 2014, 1:45

viewtopic.php?f=4&t=362822

Не съм прав казвате... :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe & E46 Coupe

Мнение от djkita » 25 Фев 2014, 15:51

VesoPesa написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=4&t=362822

Добре де, какво общо има смисъла на темата с това, че на някой му се виждат високи цените в даден сервиз? Още повече и НЕОФИЦИАЛЕН сервиз. Честно казано и на мен ми се вижда скъпо смяна на въздушен филтър на 9-10 годишна кола от среден клас да е на толкова, колкото е надницата на ден на един нормален българин. Или иначе казано - трябва да работиш 4-5 дни само за да си смениш филтрите.... без маслото! Но пак казвам това няма нищо общо с темата.
А иначе защо ни мразят - ми българите мразят всичко - държава, съседите, града в който живеят, музиката която слушат, обиждат всяка хубава жена на улицата - била к*рва, мразят себе си дори. Та така... това е реалността тук!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 05 Мар 2014, 11:52

niki81vd написа:ако си поне малко в час поддръжката, е близка като цена на почти всички автомобили В ЕДИН КЛАС И ГОДИНА.

А бе брат ми преди караше Пежо 405 90-та година и френския кенеф имаше не малко части, които са по-скъпи от на Е36 :mhihi:
Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 05 Мар 2014, 12:02

VesoPesa написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=4&t=362822

Ако можеше и да обясниш защо си толкова прав нямаше да е зле но предвид онова по-горе ще те черпя с една песен:
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... apYho#t=68 :mhihi:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nickelback » 08 Мар 2014, 22:12

След днешния ден бих искал да вметна нотка надежда, че не всички ни мразят :) На два пъти докато си карах из града попаднах на някакви скрити ентусиасти :) Бях спрял на един светофар, а зад мен се появи някакво младо момче, вероятно със служебна баничарка, нарочно застана до мен свали прозореца си и почна да ръкомаха и да кефи нещо. Не му обърнах много внимание понеже тръгнахме, но наистина нещо се радваше...
На втория път пък на друг светофар отдясно ми имаше един пич с някакво по-ново Пежо. Като видя колата и той свали прозореца и почна да прави жестове тип "дай малко да чуем". Вероятно я позна по нещо, защото често се случва някои хора да си нямат идея и да искат да се състезавам с някакви сток Алфи туин спарк и т.н. :conf: Но както и да е, чуха я и доста хора наоколо :ok: Човека страшно се изкефи и почна да се радва вътре като малко дете и да ръкомаха :mhihi: Светна зелено, а аз още не бях видял и съм седял няколко секунди. Той също седеше и ме чакаше да тръгна. През това време никой не свирна, а дори един голфаджия зад мен и той се беше ухилил нещо :mhihi: Тръгнах леко, а човека с Пежото и той до мен, зад мен, само и само чува... Пак я сръчках малко да му направя кефа :mrgreen: Мигнахме си за чао и така :) Направо ми напълни душата като ентусиаст на ентусиаст без оглед на марка или каквото и да било :mhihi: Радвам се, че все пак, има фенове, а не само хейтъри :yes: Аз също искрено се радвам на определени автомобили и не пропускам да направя комплимент, стига собственикът да не е киселяк :ok:
Изображение Изображение

Лето две и седемнаесто.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30+е34
Мечтае да кара: е30+е34+е38
Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!

Мнение от кичоне » 08 Мар 2014, 22:40

Nickelback написа:След днешния ден бих искал да вметна нотка надежда, че не всички ни мразят :) На два пъти докато си карах из града попаднах на някакви скрити ентусиасти :) Бях спрял на един светофар, а зад мен се появи някакво младо момче, вероятно със служебна баничарка, нарочно застана до мен свали прозореца си и почна да ръкомаха и да кефи нещо. Не му обърнах много внимание понеже тръгнахме, но наистина нещо се радваше...
На втория път пък на друг светофар отдясно ми имаше един пич с някакво по-ново Пежо. Като видя колата и той свали прозореца и почна да прави жестове тип "дай малко да чуем". Вероятно я позна по нещо, защото често се случва някои хора да си нямат идея и да искат да се състезавам с някакви сток Алфи туин спарк и т.н. :conf: Но както и да е, чуха я и доста хора наоколо :ok: Човека страшно се изкефи и почна да се радва вътре като малко дете и да ръкомаха :mhihi: Светна зелено, а аз още не бях видял и съм седял няколко секунди. Той също седеше и ме чакаше да тръгна. През това време никой не свирна, а дори един голфаджия зад мен и той се беше ухилил нещо :mhihi: Тръгнах леко, а човека с Пежото и той до мен, зад мен, само и само чува... Пак я сръчках малко да му направя кефа :mrgreen: Мигнахме си за чао и така :) Направо ми напълни душата като ентусиаст на ентусиаст без оглед на марка или каквото и да било :mhihi: Радвам се, че все пак, има фенове, а не само хейтъри :yes: Аз също искрено се радвам на определени автомобили и не пропускам да направя комплимент, стига собственикът да не е киселяк :ok:

Да и аз така се радвам на други марки коли,при които си личи,че има отношение към самата кола от собственика и....преди два дни бяхме с жена ми и детето на разходка с комбарата и се засякохме с един мускал
Изображение
Изображение
Човечеца видимо беше доволен от това,че сме го отразили с жената и също даде знак на одобрение към нас...
Често ми се случва и с 30-та като съм,много други хора да ми се радват макар и с разни G-класи и тем подобни...

Общо взето има хора,които се радват,такива които им е безразлично и такива които завиждат :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата