Защо другите марки ни мразят?
Модератор: Общи модератори
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Re: Защо другите марки ни мразят?
Все пак приказката е вярна. Чукаш и ще ти се отвори.
Ако поведението ти на пътя привлича внимание, много вероятно е да получиш внимание. Полицейско.
Ако поведението ти на пътя привлича внимание, много вероятно е да получиш внимание. Полицейско.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
b00st написа:bum_bum написа:То си е така, а вероятно това е и причината е36 да е най-спираната кола от фуражките.
Ми мене що не ме спират? Явно щото по колата ми липсват разните характерните за повечето такива тунек елементи, например ремус или гърне от икарус, ccfl+ксенонче, карбон фолио, срязан еърбокс с дупки по бронята и не се влачи на 5 санти от земята цялата кола. Шапкарите въобще не им правя впечатление и ми е много добре от факта.
Не виждам вече специалното отношение от полицаите което имаха преди 2-3 години, нито с стоковата евридейка, нито с неделната (която е с права генерация и се чува да си *** майката)....

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
VesoPesa написа:Ето ви малко тема за размисъл:Българските БМВ-исти - кратко описание:
- За тях пълненето на резервоара до половината е събитие съизмеримо с откриването на огъня...;
- Според тях всеки който продава някаква част за сума по-висока от 20 лева НЕ познава парите/е луд/е търгаш/е измамник и т.н.;
- Те са най-големите гъзари - на първо място поставят слагането на газова уредба(по възможност най-обикновенна и евтина), но не защото са ЕКО активисти, а защото на гъзарите никой няма право да ги кара да дават по 350 лева на месец за гориво...;
- Последен писък на гъзарията сред БМВ-истите - купуване на кола с десен волан с цел "обръщането и" за да я купят с около 1000-1500 лева по-евтино, с които пари да сложат газова уредба...;
- БМВ Е30 - най-великото изобретение на земята;
- БМВ Е36 - най-бързото и спортно БМВ;
- БМВ Е46 - най-гъзарското БМВ в днешни дни;
- Склонни са да те убият когато им кажеш че по времето когато тези модели са били в производство са били най-ниския клас...;
- Всички мацки са длъжни да скачат в леглата им само за това че имат БМВ...;
- Всички са големи ебачи и няма "п****" която да им е отказала, след като е разбрала че карат БМВ(е36/е46);
- БМВ-истите не качват в колите си дори леко грозновати жени...;
- БМВ-истите по презункция са дрифтъри със невероятни шофьорски умения;
- За тях законите не важът... нито държавните, нито физичните, нито химичните, нито които и да било закони;
- Всички са родени с вишО техничестко образование с профил "автомобили" съответно и с инжинерска степен.;
- Поради горното за тях мнението на монтьорите не е меродавано, съответно са некадърни и прости и не заслужават и една стотинка.;
- Поради горните две БМВ-истите сами отремонтират автомобилите си с помощта на тиксо(хартиено, алуминиево), тел, свински опачки, спрейчета, стикери, силикон(различни видове), самонарезни винтове и други.;
- За тях думата "тунинг" е свещенна и описва всякакъв вид цигании направени по колата с цел да изглежда по-"наточена" и да бъде по-"бърза" и по-"гъзарска";
- За тунинг се брои дори и стикер на БМВ клуб Хуево, нищо че не членуват в него, щото "тия ненаяли се боклуци само ни изнудват с тоя членски внос от 20 лева на година";
- В тунинга за БМВ-истите маскимата "колкото по-скъпо - толкова по-добро" е абсолютно грешна! За тях няма смисъл от това да дадеш 1000 лева за истински карбонов капак, като фолиото за 12 лева ролката от Илиенци върши същата работа.;
- Новите гуми са абсолютно забранени за всеки себе-уважаващ се БМВ-ист!
Тъй като дори и 316-ките са прекалено мощни и палят гумите на всеки светофар, дори при най-обикновенно рязко пускане на съединителя, задните при никакви обстоятелства не трябва да са дори с повече от 50% грайфер. За предните пък важи правилото че колкото са по-изтъркани - толкова повече се доближава до състезателните гуми от тип "слик" или "полу-слик(семи-слик)".;
- В зимни условия по-добра кола от БМВ-то няма, както и на БМВ-то зимни гуми не му трябват. Стигат му тези от предната точка.;
- Според БМВ-истите ако не харесваш дори и един от по-горе споменатите "култови" модели на марката, ти не си фен и трябва да бъдеш пребит с камъни! Дори да притежаваш колекция от невероятни топ екземпляри от марката за които те дори не са чували!;
и т.н. и т.н. ...
*Забележка:
Написаното по-горе се отнася за около 70-80% от хората каращи БМВ-та в България.
Както навсякъде сред черните овце има и бели, така има и БМВ-сти които са читави хора, които съответно моля да не ми се обиждат.
Писано е лично от мен, а не карам каруца различна от БМВ
Незнам кое точно те е увредило до толкова че да напишеш всичката тая помия.. Има и вярни точки от това но като цяло СМЪРДИ на комплексарщина...

И споко не съм се засегнал защото от цялата простотия не намирам лично себе си никъде..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Абе честно казано на всички подточки мога да извадя точни цитати от форума на разни потребители.
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Последен писък на гъзарията сред БМВ-истите - купуване на кола с десен волан с цел "обръщането и" за да я купят с около 1000-1500 лева по-евтино, с които пари да сложат газова уредба...;

Например култова е темата на колегата където иска някой да му даде половин литър старо масло за кутията

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Ми аз освен хаотично нахвърляни мисли и сигнали от космоса друго не виждам в това словоизлияние
В 90% се засягат аспекти типични за скраперията в България като цяло, без оглед на конкретна марка. Та не виждам с какво толкова трябва да засяга БМВ етусиастите. В останалите 10%, както каза боксьора, смърди на комплексарщина и вероятно е писано от човек дато му е все тая дали кара приус, корса, фиеста или дори С-класа
И те така 

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
VesoPesa написа:Ето ви малко тема за размисъл:.......
*Забележка:
Написаното по-горе се отнася за около 70-80% от хората каращи БМВ-та в България.
Както навсякъде сред черните овце има и бели, така има и БМВ-сти които са читави хора, които съответно моля да не ми се обиждат.
Писано е лично от мен, а не карам каруца различна от БМВ
Сигурно си прав, но да не забравяме, че едни от най-красивите и най-вървящите коли по света, а и в България са е30, е36, и е46.
И процента ми се вижда малко завишен.
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Хмм интересно ,бях 2 седмици в Манхайм, Германия командировка и от по старите автомобили най масова беше е36-цата, а всички джигити, които видях в града бяха с БМВ, не знам съвпадение ли е 

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Kroki написа:zafirovp написа:Колегата от горния пост най-точно си го каза. Кой не е палил гуми на светофар със БМВ например?
Sent from my SM-T210 using Tapatalk
аз
+1
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Maximilian-E46 написа:Kroki написа:zafirovp написа:Колегата от горния пост най-точно си го каза. Кой не е палил гуми на светофар със БМВ например?
аз
+1
Ми и аз не съм. Проблем?
Това е най-голямата малоумщина, на която са способни селските тарикати. И понеже битува мнението, че едно БМВ, видиш ли, задължително трябва да се кара на умирачка, затова сме на това дередже.
И най ме кефи като ме питат "карам ли го т'ва БМВ"

Само не знам знам къде са тия шАфьори като стане въпрос за официално пистово събитие... Ми нЕма ги!
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Вчера седя с един приятел пред тях и си говорим, по едно време се чува няк'во пилене на гуми, поглеждаме нагоре по улицата и гледаме един компакт с вирната задница. Подава си леко муцуната, оглежда се и ни вижда нас как сме се облегнали на колата. Директно навива волана към нас и и излиза от пряката с пилене отново, мина покрай нас и спря, ние вече се заливаме от смях, щото то едно 1.6 на газ, убито от живота. Нашия явно видя, че му се смеем и реши, че тре'а да покаже още нещо. Влиза в следващата пряка отново по същия начин, ама то горкото ем нема душа, ем отворен диф. Посмяхме му се, явно разбра, че не ни е интересен и си тръгна да си търси друга аудитория.
Та в тоя ред на мисли, куцо-кьораво-сакато се качи на БМВ и си помисли, че е дрифтър. То по Люлин огради не останаха от тях, през 5м. откъртена ограда...
Та в тоя ред на мисли, куцо-кьораво-сакато се качи на БМВ и си помисли, че е дрифтър. То по Люлин огради не останаха от тях, през 5м. откъртена ограда...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
Проблема е че облъчени като мен не виждат други коли по-пътя освен BMW и всяка малка простотия прави впечатление,а не само ние да сме простаците на пътя...

Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Проблема е много простичък, като със старите Golf-ове. Не лоши коли, но лоши собственици.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Nickelback написа:Maximilian-E46 написа:Kroki написа:zafirovp написа:Колегата от горния пост най-точно си го каза. Кой не е палил гуми на светофар със БМВ например?
аз
+1
Ми и аз не съм. Проблем?
Алоу .. класацията на девиците

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
ogata написа:Nickelback написа:Maximilian-E46 написа:Kroki написа:zafirovp написа:Колегата от горния пост най-точно си го каза. Кой не е палил гуми на светофар със БМВ например?
аз
+1
Ми и аз не съм. Проблем?
Алоу .. класацията на девиците![]()
![]()
"Кой не е палил гуми на светофар със БМВ например?"
Схвана ли идеята че става въпрос на светофар?
Ми трябва да си малоумен да си подпалиш гумите при положение че зад теб и до теб има други автомобили в който се возят хора,деца,старци примерно на отворени прозорци и т.н?!
Та за какви девици говореше?! Като си мъж си изкарай колата на донът шоуто и карай?! Поне така правя аз!
Палим гуми но не по-светофарите и пред хората да си покажеме "вървежните" 200-коньови BMWта.