Защо другите марки ни мразят?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Re: Защо другите марки ни мразят?

Мнение от ogata » 23 Фев 2014, 17:11

Все пак приказката е вярна. Чукаш и ще ти се отвори.
Ако поведението ти на пътя привлича внимание, много вероятно е да получиш внимание. Полицейско. :winky:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 23 Фев 2014, 17:27

b00st написа:
bum_bum написа:То си е така, а вероятно това е и причината е36 да е най-спираната кола от фуражките.

Ми мене що не ме спират? Явно щото по колата ми липсват разните характерните за повечето такива тунек елементи, например ремус или гърне от икарус, ccfl+ксенонче, карбон фолио, срязан еърбокс с дупки по бронята и не се влачи на 5 санти от земята цялата кола. Шапкарите въобще не им правя впечатление и ми е много добре от факта.

Не виждам вече специалното отношение от полицаите което имаха преди 2-3 години, нито с стоковата евридейка, нито с неделната (която е с права генерация и се чува да си *** майката).... :paranoid: От 1 година са ме спирали 1-2 пъти....
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 23 Фев 2014, 18:28

VesoPesa написа:Ето ви малко тема за размисъл:

Българските БМВ-исти - кратко описание:
- За тях пълненето на резервоара до половината е събитие съизмеримо с откриването на огъня...;
- Според тях всеки който продава някаква част за сума по-висока от 20 лева НЕ познава парите/е луд/е търгаш/е измамник и т.н.;
- Те са най-големите гъзари - на първо място поставят слагането на газова уредба(по възможност най-обикновенна и евтина), но не защото са ЕКО активисти, а защото на гъзарите никой няма право да ги кара да дават по 350 лева на месец за гориво...;
- Последен писък на гъзарията сред БМВ-истите - купуване на кола с десен волан с цел "обръщането и" за да я купят с около 1000-1500 лева по-евтино, с които пари да сложат газова уредба...;
- БМВ Е30 - най-великото изобретение на земята;
- БМВ Е36 - най-бързото и спортно БМВ;
- БМВ Е46 - най-гъзарското БМВ в днешни дни;
- Склонни са да те убият когато им кажеш че по времето когато тези модели са били в производство са били най-ниския клас...;
- Всички мацки са длъжни да скачат в леглата им само за това че имат БМВ...;
- Всички са големи ебачи и няма "п****" която да им е отказала, след като е разбрала че карат БМВ(е36/е46);
- БМВ-истите не качват в колите си дори леко грозновати жени...;
- БМВ-истите по презункция са дрифтъри със невероятни шофьорски умения;
- За тях законите не важът... нито държавните, нито физичните, нито химичните, нито които и да било закони;
- Всички са родени с вишО техничестко образование с профил "автомобили" съответно и с инжинерска степен.;
- Поради горното за тях мнението на монтьорите не е меродавано, съответно са некадърни и прости и не заслужават и една стотинка.;
- Поради горните две БМВ-истите сами отремонтират автомобилите си с помощта на тиксо(хартиено, алуминиево), тел, свински опачки, спрейчета, стикери, силикон(различни видове), самонарезни винтове и други.;
- За тях думата "тунинг" е свещенна и описва всякакъв вид цигании направени по колата с цел да изглежда по-"наточена" и да бъде по-"бърза" и по-"гъзарска";
- За тунинг се брои дори и стикер на БМВ клуб Хуево, нищо че не членуват в него, щото "тия ненаяли се боклуци само ни изнудват с тоя членски внос от 20 лева на година";
- В тунинга за БМВ-истите маскимата "колкото по-скъпо - толкова по-добро" е абсолютно грешна! За тях няма смисъл от това да дадеш 1000 лева за истински карбонов капак, като фолиото за 12 лева ролката от Илиенци върши същата работа.;
- Новите гуми са абсолютно забранени за всеки себе-уважаващ се БМВ-ист!
Тъй като дори и 316-ките са прекалено мощни и палят гумите на всеки светофар, дори при най-обикновенно рязко пускане на съединителя, задните при никакви обстоятелства не трябва да са дори с повече от 50% грайфер. За предните пък важи правилото че колкото са по-изтъркани - толкова повече се доближава до състезателните гуми от тип "слик" или "полу-слик(семи-слик)".;
- В зимни условия по-добра кола от БМВ-то няма, както и на БМВ-то зимни гуми не му трябват. Стигат му тези от предната точка.;
- Според БМВ-истите ако не харесваш дори и един от по-горе споменатите "култови" модели на марката, ти не си фен и трябва да бъдеш пребит с камъни! Дори да притежаваш колекция от невероятни топ екземпляри от марката за които те дори не са чували!;

и т.н. и т.н. ...

*Забележка:
Написаното по-горе се отнася за около 70-80% от хората каращи БМВ-та в България.
Както навсякъде сред черните овце има и бели, така има и БМВ-сти които са читави хора, които съответно моля да не ми се обиждат.

Писано е лично от мен, а не карам каруца различна от БМВ ;)

Незнам кое точно те е увредило до толкова че да напишеш всичката тая помия.. Има и вярни точки от това но като цяло СМЪРДИ на комплексарщина... :bchug: :no:
И споко не съм се засегнал защото от цялата простотия не намирам лично себе си никъде.. :yes:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 23 Фев 2014, 18:31

Абе честно казано на всички подточки мога да извадя точни цитати от форума на разни потребители.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
Мечтае да кара: зил 130

Мнение от M10 » 23 Фев 2014, 18:38

Последен писък на гъзарията сред БМВ-истите - купуване на кола с десен волан с цел "обръщането и" за да я купят с около 1000-1500 лева по-евтино, с които пари да сложат газова уредба...;
:lol:

Например култова е темата на колегата където иска някой да му даде половин литър старо масло за кутията :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 23 Фев 2014, 18:52

Ми аз освен хаотично нахвърляни мисли и сигнали от космоса друго не виждам в това словоизлияние :dunno: В 90% се засягат аспекти типични за скраперията в България като цяло, без оглед на конкретна марка. Та не виждам с какво толкова трябва да засяга БМВ етусиастите. В останалите 10%, както каза боксьора, смърди на комплексарщина и вероятно е писано от човек дато му е все тая дали кара приус, корса, фиеста или дори С-класа :dunno: И те така :mhihi:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 23 Фев 2014, 21:02

VesoPesa написа:Ето ви малко тема за размисъл:

.......

*Забележка:
Написаното по-горе се отнася за около 70-80% от хората каращи БМВ-та в България.
Както навсякъде сред черните овце има и бели, така има и БМВ-сти които са читави хора, които съответно моля да не ми се обиждат.

Писано е лично от мен, а не карам каруца различна от БМВ ;)

Сигурно си прав, но да не забравяме, че едни от най-красивите и най-вървящите коли по света, а и в България са е30, е36, и е46.
И процента ми се вижда малко завишен.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 23 Фев 2014, 22:57

Хмм интересно ,бях 2 седмици в Манхайм, Германия командировка и от по старите автомобили най масова беше е36-цата, а всички джигити, които видях в града бяха с БМВ, не знам съвпадение ли е :mhihi:
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 24 Фев 2014, 3:08

Kroki написа:
zafirovp написа:Колегата от горния пост най-точно си го каза. Кой не е палил гуми на светофар със БМВ например?

Sent from my SM-T210 using Tapatalk

аз

+1
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 24 Фев 2014, 9:23

Maximilian-E46 написа:
Kroki написа:
zafirovp написа:Колегата от горния пост най-точно си го каза. Кой не е палил гуми на светофар със БМВ например?

аз

+1

Ми и аз не съм. Проблем?
Това е най-голямата малоумщина, на която са способни селските тарикати. И понеже битува мнението, че едно БМВ, видиш ли, задължително трябва да се кара на умирачка, затова сме на това дередже.
И най ме кефи като ме питат "карам ли го т'ва БМВ" :mhihi: Ми, не зад витрина седи :mhihi:
Само не знам знам къде са тия шАфьори като стане въпрос за официално пистово събитие... Ми нЕма ги!
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 24 Фев 2014, 9:52

Вчера седя с един приятел пред тях и си говорим, по едно време се чува няк'во пилене на гуми, поглеждаме нагоре по улицата и гледаме един компакт с вирната задница. Подава си леко муцуната, оглежда се и ни вижда нас как сме се облегнали на колата. Директно навива волана към нас и и излиза от пряката с пилене отново, мина покрай нас и спря, ние вече се заливаме от смях, щото то едно 1.6 на газ, убито от живота. Нашия явно видя, че му се смеем и реши, че тре'а да покаже още нещо. Влиза в следващата пряка отново по същия начин, ама то горкото ем нема душа, ем отворен диф. Посмяхме му се, явно разбра, че не ни е интересен и си тръгна да си търси друга аудитория.

Та в тоя ред на мисли, куцо-кьораво-сакато се качи на БМВ и си помисли, че е дрифтър. То по Люлин огради не останаха от тях, през 5м. откъртена ограда...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат дрифтър
Аватар

Мнение от boksioraE39 » 24 Фев 2014, 10:26

Проблема е че облъчени като мен не виждат други коли по-пътя освен BMW и всяка малка простотия прави впечатление,а не само ние да сме простаците на пътя...
Изображение
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 24 Фев 2014, 11:24

Проблема е много простичък, като със старите Golf-ове. Не лоши коли, но лоши собственици.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 24 Фев 2014, 18:44

Nickelback написа:
Maximilian-E46 написа:
Kroki написа:

аз

+1

Ми и аз не съм. Проблем?

Алоу .. класацията на девиците :mhihi: :mhihi: :winky:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат дрифтър
Аватар

Мнение от boksioraE39 » 24 Фев 2014, 19:51

ogata написа:
Nickelback написа:
Maximilian-E46 написа:
Kroki написа:

аз

+1

Ми и аз не съм. Проблем?

Алоу .. класацията на девиците :mhihi: :mhihi: :winky:

"Кой не е палил гуми на светофар със БМВ например?"
Схвана ли идеята че става въпрос на светофар?
Ми трябва да си малоумен да си подпалиш гумите при положение че зад теб и до теб има други автомобили в който се возят хора,деца,старци примерно на отворени прозорци и т.н?!
Та за какви девици говореше?! Като си мъж си изкарай колата на донът шоуто и карай?! Поне така правя аз!
Палим гуми но не по-светофарите и пред хората да си покажеме "вървежните" 200-коньови BMWта. :kuku: :winky:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата